Polish Community
spoko ja tylko mowie.Nie chodzi mi o to zeby sie z kims klocic bo juz widze ze zaraz chyba zaczna na mnie wszyscy najezdzac :D spoko juz nie ma tematu :) sorki jesli kogos urazilem:)
Last edited by domel89 on Sep 5, 2011, 4:12:47 PM
| |
Fajna flaszka, podoba mi sie ten system linkowania itemow na forum. Ciekawe rozwiazanie.
"For courage you have to pay,
Fear is for free." | |
czy ktos z grajacych beta testerow znalazl jakis unik?
pytam z ciekawosci:) | |
@domel89 - Nie obrazasz takim pisaniem nikogo, ale poprostu sam sobie obnizasz szanse na klucz ;) Mowimy to dla Twojego dobra ;)
Cromka - Marauder lvl 20 HC League Last edited by Cromka on Sep 5, 2011, 4:18:24 PM
| |
spoko rozumiem :D
dzieki za rade;d Last edited by domel89 on Sep 5, 2011, 4:22:10 PM
| |
" Wiesz co, jeżeli chodzi o unikaty to żadnych nie znalazłem, jednak mam sporo żółtych :) | |
"That was copy pasted from google translate.. Im sure it didnt translate to what i wanted it to do^^ Last edited by Hoozon on Sep 5, 2011, 4:39:05 PM
| |
Jak na moja 13 levelową wiedźmę jest to fajny item. Szkoda tylko, że oba gwiazda są zielne. gdyby jedno było chociaż niebieskie ;/ W sumie zawsze mogę am wrzucić eksplozję zwłok :)
Unavailable BTW. Jak działa Energy Shield? http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis on Sep 5, 2011, 4:47:13 PM
Some items in this post are currently unavailable.
| |
" Ja nie, unikaty są... rzadkie ;) I słabe (ujemne bonusy itp.). GGG mówi, że to stan tymczasowy i żeby wszystkie trzymać, bo staną się dobre z którymś patchem. SHIT! Właśnie zobaczyłem, że moja postać jest już w lidze default. A wyszedłem z gry normalnie, bo miałem mocne lagi. Hehe, szkoda że nie zobaczyłem chociaż jak umiera! ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
energy shield masz jak odnawialne HP, gdy cie uderzą zabiera ci wpierd energy shield... później dopiero Hp, a że to się szybko regeneruje (wystarczy pobiegać z mobkiem) to jest świetne dla wiedźmy. Możesz mieć dla przykłady 800/800 hp i 1200/1200 energu shield... (w miare zwiększania ilości nachodzi na kule hp, takim szarym osadem). Ogólnie są 3 sposoby gry... Evasion (czyli na częstość uderzeń) Defense (na moc, biją nas częściej a słabiej) i na Energy shield (schodzi przed życiem), oczywiście to jak kto tu gra, zależy tylko od naszej woli i rozdania skilli pasywnych ( bo założyć oficjalnie można wszystko)
Noktis, może przerolować te sockety, kamierdulcem... ale nie pamiętam nazwy (jednak nie wiem na ile jest sens, bo później liczą się tylko itemy z socketami połączonymi,tego samego koloru, które sobie sam robisz rare)więc nie wyłączaj białych z widocznych (warto zbierać itemy np 3 socket niebieskie, połączone, żeby później je potraktować kamieniem) Również warto sobie MF'ke zrobić (postać do szukania itemów, magic find) ale najlepiej łazić samemu (nie w party, bo drop gorszy) nie wiem jeszcze jak się to liczy (ale 110 MF'a i średnio... 3 itemy rare na 20minutek) UGM.. Bardzo przykro (smutna panda) next char, albo dalej grać tym(w sumie to HC średnio ma sens w CB, właśnie przez bugi i lagi gry). Z mojej rozmowy z modem wynika że mają tak servy postawione żeby radziły sobie z ilością graczy, ale ta ciągle się zwiększa (zapewne stąd te lagi) więc radzą sobie jak umieją... (to wciąż tylko beta) BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 5, 2011, 5:18:12 PM
|