Polish Community
Zostaje mi tylko licznik i kilka konkursów w których biorę udział, chociaż na 4chana też będę zaglądał.
| |
i wish that i was polish so that i could speak polish with polish people. Aww, ill just go with google translate, Ill never learn polish, to complicated for me ;/
| |
why u would whant to speak with us in our language?:)
|
|
patrzenie na timerek spowoduje w końcu, iż dostanę zeza, łypię na niego co 30 minut z uporem maniaka, ba, ustawiłem stronę na telefonie, więc i przed snem rzucam okiem parę razy. (:
" zgadzam sie w calej rozciaglosci, d3 to porazka przy PoE :D wszystko co najlepsze z tego gatunku w jednym miejscu :) a co do bety az sie zdziwilem ze az tak bardzo stabilna, i to pod win7x64 system niekoniecznie lubiany przez gry, widac kwestia kodowania , co tam jeszcze no i wciagajaca jak cholera :D no ogolnie pozytywnie zaskoczony jestem, pomimo paru rzeczy ktore juz znalazlem , ale jak na bete nie ma co sie pluc, w sumie nic przykrego :) jako PS dodam ze ogladanie materialow a bytowanie w tym swiecie to 2 rozne historie :) PS2 beta to beta milo spedzany czas oplacam wyszukiwaniem niedorobek gry :) ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
" Ja ograniczam się do sprawdzania maila raz na jakiś czas... Last edited by sohy on Sep 7, 2011, 5:46:04 AM
| |
yes
Last edited by Hoozon on Oct 2, 2011, 8:45:28 AM
| |
Panowie, sporo już nas tutaj :) Może tak jakiś teamspeak czy coś? Mam dojścia, więc kanał to nie problem.
| |
Nie yestem ssania tej cześcii.
| |
Jakby była gildia/klan, to chętnie pogram w teamie z Polakami ucinając pogaduchy przez teamspeaka ;)
Słuchajcie betatesterzy - mam pomysł. Może wrzućcie w siga swoje postacie i ich aktualne levele (+ liga, w której gracie). Ułatwi to znajdowanie towarzyszy do wspólnej gry. ingame: FeelLuckyPunk standard
|