Polish Community

Zostaje mi tylko licznik i kilka konkursów w których biorę udział, chociaż na 4chana też będę zaglądał.
i wish that i was polish so that i could speak polish with polish people. Aww, ill just go with google translate, Ill never learn polish, to complicated for me ;/
why u would whant to speak with us in our language?:)
patrzenie na timerek spowoduje w końcu, iż dostanę zeza, łypię na niego co 30 minut z uporem maniaka, ba, ustawiłem stronę na telefonie, więc i przed snem rzucam okiem parę razy. (:
Kropek - Duelist (default) - 4 lvl
"
bastek000 wrote:
raczej nikomu się nie znudzi testować bo gra jest świetna :)

zgadzam sie w calej rozciaglosci, d3 to porazka przy PoE :D wszystko co najlepsze z tego gatunku w jednym miejscu :)
a co do bety az sie zdziwilem ze az tak bardzo stabilna, i to pod win7x64 system niekoniecznie lubiany przez gry, widac kwestia kodowania ,

co tam jeszcze no i wciagajaca jak cholera :D

no ogolnie pozytywnie zaskoczony jestem, pomimo paru rzeczy ktore juz znalazlem , ale jak na bete nie ma co sie pluc, w sumie nic przykrego :)

jako PS dodam ze ogladanie materialow a bytowanie w tym swiecie to 2 rozne historie :)

PS2 beta to beta milo spedzany czas oplacam wyszukiwaniem niedorobek gry :)
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
"
kalandah wrote:
patrzenie na timerek spowoduje w końcu, iż dostanę zeza, łypię na niego co 30 minut z uporem maniaka, ba, ustawiłem stronę na telefonie, więc i przed snem rzucam okiem parę razy. (:

Ja ograniczam się do sprawdzania maila raz na jakiś czas...
Last edited by sohy on Sep 7, 2011, 5:46:04 AM
yes
Last edited by Hoozon on Oct 2, 2011, 8:45:28 AM
Panowie, sporo już nas tutaj :) Może tak jakiś teamspeak czy coś? Mam dojścia, więc kanał to nie problem.
Nie yestem ssania tej cześcii.
Jakby była gildia/klan, to chętnie pogram w teamie z Polakami ucinając pogaduchy przez teamspeaka ;)

Słuchajcie betatesterzy - mam pomysł. Może wrzućcie w siga swoje postacie i ich aktualne levele (+ liga, w której gracie). Ułatwi to znajdowanie towarzyszy do wspólnej gry.
ingame: FeelLuckyPunk standard

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info