Polish Community
" jestem za ts3 jakosciowo lepszy od ventrillo wiec jak najabrdziej za :) ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
" Już to zrobiłem :) No to panowie, słuchajcie, jutro może założę kanał i dam Wam namiary :) Fajnie byłoby posiedzieć i pogawędzić :) Oczywiście przyjmuję, że każdy już przeszedł mutację? | |
suppagame to daj im namiary a mi mozecie keya dac :D
| |
2up@
Pewnie większość osób, ale na pewno nie wszyscy :D Hmm... mam taką prośbę do grających Rangerami. Opisał by mi ktoś mniej więcej jak wygląda drzewko? Tzn, jakie buildy można zrobić tą klasą :D Z góry dziękuje:) Last edited by avivalpl on Sep 5, 2011, 3:11:49 PM
| |
Napiszę jeden, jedyny raz. Nie żebrajcie o klucz, bo to zmniejsza Wasze szanse dostania od kogoś takiego klucza. Jest to wręcz żałosne. Przynajmniej ja to tak odbieram jako beta-tester.
| |
suppagame przeciez zartowalem
| |
" ? AAAAAAAAAAhahahahahhahahahaahha Sorry couldn't help myself^^ Last edited by Honeylocks on Sep 5, 2011, 3:34:46 PM
|
|
" No dokładnie. Jak dla mnie prośba o klucz = skreślenie z listy potencjalnych obdarowanych. A tak z innej beczki właśnie mnie wywaliło z gry przy ładowaniu lokacji, mam nadzieję że nie padłem ;) I z jeszcze innej beczki: udało mi się znaleźć pierwszego viala - od razu magiczny. Unavailable ingame: FeelLuckyPunk standard
Some items in this post are currently unavailable.
| |
ciekawe czy wy byscie nie zebrali jakbyscie nie mieli keya :D i nie obrazajacie sie :) tak tylko mowie zeby nie bylo :) tylko mowie ze postawcie sie w sytuacji ludzi ktorzy marza o zagraniu :)
| |
Oni tez wczesniej nie mieli klucza i z tego co widzialem to wiekszosc z polakow, ktorzy sie tutaj wypowiadaja nigdy nie zebrala o key. Wszyscy chca zagrac i wielu osobom konczy sie cierpliwosc, probuja szczescia w roznych konkursach ale nie beda zebrac.
Cromka - Marauder lvl 20 HC League
|