PC servers are restarting now. They should be back up in approximately .
PC servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.
Polish Community
ma ktos moze klucz? :(
bardzo chetnie bym pogral :( May The Key Be With You!
| |
" hehe ja też :) a tak przy okazji ile waży klient gry? Last edited by krzywoz on Sep 5, 2011, 12:05:02 PM
| |
" dzieki jeszcze raz :) swoj tez przekaze jak tylko dostane , rano wbilem 3 lvl ranger Athraa, znalazlem 2 bugi i mam pare sugestii , przed snem wklepie na forum bety ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
Witam zaglądam na ta strone codziennie jak i na skrzynke z nadzieja ze dostane nareszcie zaproszenie do bety. Jako iż jestem fanem serii diablo bardzo chcialbym zagrac w PoE.
Pytanie do osob ktore maja wolne klucze czy ma ktos jakis klucz na zbyciu? Wali mnie to ze sepie bo jak kazdy wie PoE to jeden z kepszych HNS na rynku gier mmo a ten timer jest taki dupny ze dostaja klucze osoby ktore zagladaly tutaj ostatnio miech temu... | |
Lubie placki,
i beta klucza ktorego nie mam :/ Last edited by eryk2109 on Sep 5, 2011, 12:18:58 PM
| |
" Około 2,3GB Btw, "we'll periodically allow you to invite some friends to play with" musicie czekać :) Last edited by Osiem on Sep 5, 2011, 12:49:45 PM
| |
Ja sobie czekam od stycznia czytając nałogowo forum :> Transfer przyzwoity przy ściąganiu?
"For courage you have to pay,
Fear is for free." | |
Było by bardzo, bardzo, bardzo, bardzo miło, gdyby któryś z polaków, zaczynających nową postać i posiadający "ludzki" głos... chciał stream'ować swoją grę. Niby są ludzie co streamują, ale po angielsku, już nie mogę słuchać :P, nie mam akurat problemów z językiem, lecz jednak swój język, to swój język.
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
Osiem, nie wpadłbym na pomysł żeby szukać kluczy na 4chanie. Widziałem ten temat, ale klucze były tylko 4 i zostały rozdane w niecałą godzinę - szczęściarz :P
| |
" Owszem, miałem między 500 a 600kb/sec. " Bo to trzeba było być przygotowanym. Ja miałem skrypt 4chanx, który samodzielnie odświeża stronę (ustawiłem na 2 sekundy), a w drugiej karcie miałem otwartą tę stronę. Jak tylko pojawił się post z kluczem w tej samej sekundzie widziałem go już u siebie i teraz liczył się refleks :) Klucze były aktywowane w przeciągu 4-5 sekund od ich umieszczenia. Last edited by Osiem on Sep 5, 2011, 1:05:23 PM
|