PC servers are restarting now. They should be back up in approximately .
PC servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.

Polish Community

ma ktos moze klucz? :(
bardzo chetnie bym pogral :(
May The Key Be With You!
"
Honeylocks wrote:
Jeśli komuś się znudziło testowanie gry z chęcią go zastąpię w tym ciężkim obowiązku;)

hehe ja też :)
a tak przy okazji ile waży klient gry?
Last edited by krzywoz on Sep 5, 2011, 12:05:02 PM
"
Ugm wrote:
Właśnie dostałem kluczyk...

...i przekazałem go dla athcore.

Do zobaczenia w grze!

dzieki jeszcze raz :) swoj tez przekaze jak tylko dostane ,

rano wbilem 3 lvl ranger Athraa, znalazlem 2 bugi i mam pare sugestii , przed snem wklepie na forum bety
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Witam zaglądam na ta strone codziennie jak i na skrzynke z nadzieja ze dostane nareszcie zaproszenie do bety. Jako iż jestem fanem serii diablo bardzo chcialbym zagrac w PoE.
Pytanie do osob ktore maja wolne klucze czy ma ktos jakis klucz na zbyciu? Wali mnie to ze sepie bo jak kazdy wie PoE to jeden z kepszych
HNS na rynku gier mmo a ten timer jest taki dupny ze dostaja klucze osoby ktore zagladaly tutaj ostatnio miech temu...
Lubie placki,
i beta klucza ktorego nie mam :/
Last edited by eryk2109 on Sep 5, 2011, 12:18:58 PM
"
krzywoz wrote:

a tak przy okazji ile waży klient gry?

Około 2,3GB

Btw, "we'll periodically allow you to invite some friends to play with"
musicie czekać :)
Last edited by Osiem on Sep 5, 2011, 12:49:45 PM
Ja sobie czekam od stycznia czytając nałogowo forum :> Transfer przyzwoity przy ściąganiu?
"For courage you have to pay,
Fear is for free."
Było by bardzo, bardzo, bardzo, bardzo miło, gdyby któryś z polaków, zaczynających nową postać i posiadający "ludzki" głos... chciał stream'ować swoją grę. Niby są ludzie co streamują, ale po angielsku, już nie mogę słuchać :P, nie mam akurat problemów z językiem, lecz jednak swój język, to swój język.
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Osiem, nie wpadłbym na pomysł żeby szukać kluczy na 4chanie. Widziałem ten temat, ale klucze były tylko 4 i zostały rozdane w niecałą godzinę - szczęściarz :P
"
speth wrote:
Ja sobie czekam od stycznia czytając nałogowo forum :> Transfer przyzwoity przy ściąganiu?

Owszem, miałem między 500 a 600kb/sec.
"
sohy wrote:
Osiem, nie wpadłbym na pomysł żeby szukać kluczy na 4chanie. Widziałem ten temat, ale klucze były tylko 4 i zostały rozdane w niecałą godzinę - szczęściarz :P

Bo to trzeba było być przygotowanym. Ja miałem skrypt 4chanx, który samodzielnie odświeża stronę (ustawiłem na 2 sekundy), a w drugiej karcie miałem otwartą tę stronę. Jak tylko pojawił się post z kluczem w tej samej sekundzie widziałem go już u siebie i teraz liczył się refleks :)
Klucze były aktywowane w przeciągu 4-5 sekund od ich umieszczenia.
Last edited by Osiem on Sep 5, 2011, 1:05:23 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info