Polish Community

sry za Double :)
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Mar 26, 2012, 1:01:54 PM
Poczytaj na mojej stronie http://pathofexilegame.pl/faq masz wyjaśnione jak będzie Path of Exile zarabiać.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis on Mar 26, 2012, 1:05:41 PM
"
siema ja mam takie pytanko, chcodzac pomapie znajduje sie rozne smieci ale nie sposob tego wszystkiego przynosic do miasta i wymieniac wiec powiedzcie mi, jezeli wiecie

ktore rzeczy warto przynosic do miasta i wymieniac za czesci run?>

ja do tej pory odkrylem ze napewno warto jest przynosic bezuzyteczne pierscienie/amulety i gemy

Moja metoda jest taka:

Przez pierwszy poziom trudności zbieram wszystko co jest Magic i Rare, a także wszystkie przedmioty z Quality. Przedmioty Magic identyfikuje zwojami i sprzedaje. Jeżeli brak mi zwojów, sprzedaje niezidentyfikowane. Przedmioty Rare identyfikuje i wsadzam (po uprzednim sprawdzeniu "nazw") do Stash. Przedmioty z Quality (inne niż Rare) nie identyfikuje i osobno trzymam w Stash aż do zebrania grupki po 40% (do wymiany na odpowiednie Currency Items).

Na wyższych poziomach przestaje zbierać przedmioty z Quality (inne niż Flasks i Gems). Przedmioty Magic (inne niż Flasks) zbieram tylko wtedy gdy mam więcej niż 20 zwojów.

Dodatkowo zbieram wszystkie przedmioty Unique i Support Gems. Skill Gems zbieram tylko gdy mają Quality lub/i są potrzebne na moją obecną postać. Zbieram wszystkie Currency Items.

Nieużywane przez postać przedmioty Rare próbuje wymieniać na Alchemy Orbs (dwa z taką samą "nazwą"), a Orbs of Alteration (ze sprzedanych zidentyfikowanych przedmiotów) na Jeweler's Orbs a następnie Orbs of Fusing.

Dodatkowo opłaca się szukać przedmiotów z połączonymi ze sobą slotami odpowiednio trzech różnych kolorów (Chromatic Orbs), a na najwyższych poziomach: przedmiotów z sześcioma slotami (Jeweler's Orbs / Divine Orbs).

UWAGA!

Sytuacja może się zmieniać z następnymi patch'ami. Dla przykładu, do czasu wyjścia 0.9.7 nie opłaciło się zbierać dużo Orbs of Alteration, ponieważ wcześniej nie było możliwości ich wymiany na Jeweler's Orbs.

Last edited by Skelecross on Mar 26, 2012, 6:10:32 PM
Jestem Niemcem
W weekend odbędą się publiczne stress testy więc każdy będzie mógł pograć ;D
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Mar 26, 2012, 7:07:44 PM
Stress test? Wiedz, że coś się dzieje!

Jeśli serwery dadzą radę, to będą mogli śmiało powiedzieć, że są na open betę przygotowani.
Już zapowiadają patch 0.9.8, chyba się śpieszą za bardzo, jednak mimo wszystko nie wydaje mi się aby wydali grę przed Diablo 3 jednak jeśli utrzymają ten pospiech to Open Beta będzie pod koniec kwietnia albo na początku maja. Z informacji którymi dysponuje wynika ze balans gry mają już na ukończeniu, jednak co z PvP o szósta postacią?
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Według mnie trudno na poziomie Closed Bety mówić o ukończeniu balansu gry. Balans kształtuje się latami i przewartościowuje się przy co drugiej wprowadzonej zmianie w grze.

Kilka ostatnich wypowiedzi Chris'a:

"
Chris wrote:
Because 0.9.8 is one week of work (0.9.7 was released last week), it won't contain huge changes. So far we're looking at six new support gems, one new player aura, the friends screen and some balance changes.

"
Chris wrote:
"
siis wrote:
so 0.9.8 this week?

Yes! It's not a giant patch (because it's just a week after 0.9.7, but it has some good changes.

"
Chris wrote:
There's actually 0.9.10 and so on before the 0.10.0 open beta release :)

"
Chris wrote:
There may be subsequent legacy migrations during the closed beta. We'll let you know once we know.

We're not allowing people to keep items/characters between the closed and open betas because of item balance and technical issues.

Powiem szczerze, nie podoba mi się to szybkie wprowadzanie 0.9.8. Uważam, że poszczególne główne patch'e powinny być nadal wydawane rzadko, ale z większą zawartością.

Nie zmienia to faktu, że Friends Screen był potrzebny, a Support Gems to to, co Skelecrosski lubią najbardziej. :P
Last edited by Skelecross on Mar 27, 2012, 4:43:03 AM
Uwaga!!!
Mam jeden kluczyk do Path of Exile na zbyciu!
Oddam go za kluczyk do bety Diablo 3.
Pisać na PM!
"
Noktis wrote:
Już zapowiadają patch 0.9.8, chyba się śpieszą za bardzo, jednak mimo wszystko nie wydaje mi się aby wydali grę przed Diablo 3 jednak jeśli utrzymają ten pospiech to Open Beta będzie pod koniec kwietnia albo na początku maja. Z informacji którymi dysponuje wynika ze balans gry mają już na ukończeniu, jednak co z PvP o szósta postacią?

A widzisz Noktis ;D moje proroctwa się spełniają, FUCK YEAH !!

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info