Polish Community

Spoko rozumiem. Już nie będę, a za kluczem nie chce mi szperać po google ani brać udziału w konkursach bo tam same na youtube a ja nawet konta nie mam
Last edited by Domin22 on Mar 25, 2012, 7:46:11 AM
polish talk
yeah, you are smart mothefucker :-D
IGN:
-old_coyote
-kukulkan_
"
Domin22 wrote:
Spoko rozumiem. Już nie będę, a za kluczem nie chce mi szperać po google ani brać udziału w konkursach bo tam same na youtube a ja nawet konta nie mam

Jak Ci się nic tak nie chce to kup klucz na allegro... jeden klik i masz.
Szkoda mi kasy na klucz już wole poczekać
To walni sobie browara albo relenium :)
Wszystkie znaki na niebie wskazują, że w ciągu ~1msc będzie albo OB albo cała wersja. Pośpiech jest wynalazkiem Szatana...
IGN:
-old_coyote
-kukulkan_
Last edited by OneWayTicket on Mar 25, 2012, 3:21:32 PM
"
OneWayTicket wrote:
Wszystkie znaki na niebie wskazują, że w ciągu ~1msc będzie albo OB albo cała wersja. Pośpiech jest wynalazkiem Szatana...

Średnio kolejne duże patch'e wydawane są co miesiąc lub półtora. Obecnie mamy wersję 0.9.7d więc pomysł z OB za miesiąc nie był zbyt udanym żartem.
Last edited by Skelecross on Mar 25, 2012, 3:39:37 PM
"
Skelecross wrote:
"
OneWayTicket wrote:

Średnio kolejne duże patch'e wydawane są co miesiąc lub półtora. Obecnie mamy wersję 0.9.7d więc pomysł z OB za miesiąc nie był zbyt udanym żartem.

Panowie, ale bądzmy optymistami wersja OB będzie w kwietniu, pomyślcie ile ludzi by grało gdyby OB była po 15maja czyli w dzień premiery Diablo 3, wiem wiem bo darmowe, graczy PoE będzie mieć, ale nie to co na Diablo 3, więc panowie z GGG muszą się sprężyć. ;)

Z tego co widzę graczy chętnych na PoE jest coraz więcej a to dlatego, że zbliża się Diablo 3 lub zobaczyli filmik na YT, dlatego ggg musi dać szanse wszystkim zobaczyć co i jak, zareklamować trochę grę, ale pewnie na to nie mają funduszy, więc OB będzie prędzej niż się tego spodziewacie, jeśli się mylę to ta gra nie przygarnie za wielu graczy i padnie po premierzy D3.
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Mar 25, 2012, 4:19:40 PM
Imo czy OB bedzie przed 15 maja, czy też po to nic nie zmieni. D3 niestety jest zbyt mocno wyczekiwane przez ludzi i za mocną marką samą w sobie aby nie przyciągnąć do siebie ludzi. Po prostu nie ma bata, żeby ludzie lubiący h'n's przeszli obojętnie obok D3. Pozostaje tylko teraz kwestia, czy Diablo będzie tak dobre jak to zapowiadają i jak będzie się mieć różnica między PoE a produktem Blizzarda...
Co do tych różnic, to sie nie wypowiem bo ani w jedno ani w drugie nie grałem.. ale tak czy siak z D3 raczej sie nie wygra, chyba że Blizzard zrobiłby z nowej części Diablo kompletną kichę...
"
Skelecross wrote:
"
OneWayTicket wrote:

Dokładnie ;)

Więc wychodzi od trzech do pięciu miesięcy.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info