Polish Community
cholera, ale wam zazdroszczę tym którzy grają :>
gameplay z gry tak mnie zachwycił że odrazu przypomniało mi się Diablo II (o III narazie nie wspominam) | |
" W weekend sobie już pograsz. Zazdroszczę ci, dopiero się zarejestrowałeś a już będziesz miał dostęp do gry. Inni nie mieli tyle szczęścia. |
|
Z jednej strony fajnie pograć przez te dwa dni. Lecz z drugiej, jeśli mi się cholernie spodoba będę czuł niesmak.
Dziwi mnie jednak idea otrzymywania kluczy beta. Znajomy zarejestrował się wczoraj po południu i wieczorem dostał e-maila z kluczem do Bety. How?! | |
Najpóźniej w wakacje powinna być Open Beta. Gra w obecnej wersji nie jest długa, zdążysz się przez te 2 dni znudzić z dwoma postaciami.
A co do otrzymywania kluczy beta, to wszystko kwestia losowości. Ja czekałem na swój klucz ponad pół roku - nie wylosowało mnie. Dopiero od innego Polaka dostałem klucz. Last edited by Skelecross on Mar 27, 2012, 4:47:59 PM
|
|
"Przecież system automatycznie aktywuje konto a nie wysyła żadnego klucza. Dopiero później jak już jesteś beta testerem system ci przydziela klucz, który możesz komuś przekazać. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
@Up
O tym nie wiedziałem. Btw. Chciałem się przywitać :) wczoraj dowiedziałem się o tej grze i zasięgnąłem wiedzy na jej temat więc jestem. Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
| |
Hej miciek, miło Cię poznać. Życzę Ci przyjemnej gry podczas otwartego weekend'u, szybkiego dostania klucza aktywacyjnego i w ogóle wszystkiego najlepszego. :)
|
|
Witam, również jestem nowy i oczekuję na klucz :D. Mam nadzieję, że uzyskam od Was jakieś porady podczas wolnego weekendu.
| |
Witam wszystkich. Dzisiaj sie dowiedzialem o tej grze i juz sie w niej zakochalem :P. To jak z Open Beta tutaj jest. Ma ktos jakies pewne info na ten temat czy tak jak w przypadku wielu gier tylko plotki po necie krążą?
| |
Ok juz wiem Hehe. No to juz mi sie czas zaczal dluzyc strasznie:P.
|