Polish Community

kurde znowu Double coś nie tak z tym forum :/
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Mar 27, 2012, 7:17:18 AM
Witam wszystkich serdecznie. Czy jedynym sposobem na dostanie beta key'a jest ten licznik, jeżeli wylosuje mnie (mało prawdopodobne z natury jestem pechowcem) to dostane e-maila, dzisiaj dostałem informacje beta stres server. Chciałbym dołączyć do tego. A może ktoś ma zbędny klucz? Pozdrawiam.
[img]http://img6.imagebanana.com/img/7iqv6w0z/500x120.gif[/img]
Przed chwilą pisałem, że mam wolny key i oddam za key do Diablo 3xD
RAZ DWA TRZY

KLUCZ

FRWG8-YD3T3-V3Y5R-7SFTH
Wracam ze szkoły z nadzieją że otrzymałem klucz wchodzę na pocztę a tu wiadomość od path of exile już się cieszę patrzę a to informacja o testach. Czy oni chcą wykończyć psychicznie ludzi?
A i mam jeszcze pytanie czy wiecie skąd można pobrać path of exile przed otrzymaniem klucza bo chciałbym ją już mieć na kompie przed testami, ale na stronce nie widzę żadnego linka.
Last edited by Domin22 on Mar 27, 2012, 8:33:02 AM
"
Domin22 wrote:
A i mam jeszcze pytanie czy wiecie skąd można pobrać path of exile przed otrzymaniem klucza bo chciałbym ją już mieć na kompie przed testami, ale na stronce nie widzę żadnego linka.

Użytkownicy wylosowani do Closed Bety mają przycisk DOWNLOAD NOW! po prawej stronie witryny pomiędzy logiem gry a twarzą "fajerwerkowatej postaci". Wysoce prawdopodobne jest, że w momencie gdy gra zostanie otwarta na weekend, w tym samym miejscu uaktywni się możliwość ściągnięcia klienta.

Generalną zasadą jest to, że użytkownicy nie należący do grona Beta Testerów nie mają możliwości ściągnięcia klienta.

PS. Przypominam ci o opcji EDIT.
Last edited by Skelecross on Mar 27, 2012, 9:48:07 AM
"
Domin22 wrote:

Podałem ci na PW mój numer GG, napisz do mnie a wyśle ci instalator do ściągania gry ;)
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Mar 27, 2012, 10:30:39 AM
@Mat żeby OB była w kwietniu musieliby wydawać patche co dwa tygodnie, oni po prostu chyba już wiedzą kiedy PoE będzie wydane a ten patch miał chyba tylko za zadanie zmianę numeru wersji na 0.9.8
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Mnie najbardziej w najbliższym czasie ciekawi to tajemnicze sześć nowych Support Gems. Od dłuższego czasu mówi się o Totems i Traps. Chris ujawnił, że te dwa rodzaje skill'i będą dostępne właśnie dzięki Support Gems. Zastanawiam się, czy te dwie możliwości zostaną udostępnione w przyszłym tygodniu. Nawet jeśli tak, to co znajdziemy w pozostałych czterech gem'ach? GGG ostatnio udowodniło, że sezon na sztampowe Support Gems się skończył.

Co sądzicie o gem'ach Blood Magic, Elemental Proliferation i Lesser Multiple Projectiles? Jakie macie typy na nowe gem'y?

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info