Polish Community

"
Co do tych różnic, to sie nie wypowiem bo ani w jedno ani w drugie nie grałem..

Zaraz możesz zagrać w PoE i Diablo 3, Panie powiedz tylko słowo a będzie uzdrowiona dusza nie moja a twoja ;D więc jak chcesz zagrać w te gry pisz do mnie na GG 8573311, mam dobry humor obecnie i tok myślenia ;D
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Mar 25, 2012, 4:34:25 PM
Co by nie było i tak trudno będzie osobom takim jak ja (max kilka godzin w tygodniu na grę) nadrobić 'zaległości' do graczy z beta testów, nawet jeśli GGG skasuje wszystkie postacie z B testów...
IGN:
-old_coyote
-kukulkan_
"
Mat wrote:

Panowie, ale bądzmy optymistami wersja OB będzie w kwietniu, pomyślcie ile ludzi by grało gdyby OB była po 15maja czyli w dzień premiery Diablo 3, wiem wiem bo darmowe, graczy PoE będzie mieć, ale nie to co na Diablo 3, więc panowie z GGG muszą się sprężyć. ;)

@Mat myślisz że wydadzą niedopracowaną grę tylko dlatego że D3 wychodzi w połowie maja? Przypomnę, że beta była zapowiadana juz rok temu a i tak mieli pół roku poślizgu. O ile pamiętam to po ogłoszeniu Templara jak grali na alfie to nie miał animacji butów i musieli to poprawić ;d Close Bete i tak wydali o jakieś 2 miesiące za wcześnie, a to tylko pod naciskiem fanów (to tylko moja subiektywna opinia). Wczesna beta była prawie jak alfa. Do tej pory ile rzeczy nie jest zrobione, nie ma dialogów nie ma jakiegoś sensownego handlu nie ma PvP nie ma szóstej postaci nie ma 3 aktu nie ma jeszcze wszystkich skilli jest jeszcze masa rzeczy do zrobienia wystarczy spojrzeć ile poprawek wnosi każdy update, jest tego mnóstwo. Piszesz, że "GGG muszą się sprężyć", przecież ta grę robi garstka ludzi, może z 12 osób, to nie blizzard gdzie tam nad gra pracuje pewnie z 80 ludzi a i tak mają opóźnienia. To samo z Torchlight 2, jakby goście Runic Games poszli za twoim tokiem myslenia żeby wydac grę przed D3 to już dawno by ja wydali. Przypomnę że Torchligt 2 miał być wydany chyba w listopadzie ubiegłego roku a mamy już końcówkę marca i Torchlighta nadal nie ma. Na stronie TL2 pojawił się nawet wpis z gratulacjami dla Blizzarda odnośnie daty premiery D3 oraz info, że nadal pracują nad druga częścią gry Torchligt.

Open bety NIE BĘDZIE w kwietniu. Ja już wcześniej pisałem że spodziewam się Open Bety koło czerwca.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Co do Torchlight 2 to nie wiem co panowie z Runic Games robią oni chyba chcą pomysły jakieś z D3 zaczerpnąć gra miała wyjść pod koniec roku 2011 a teraz o niej nie słychać, a co do PoE to obecny jej poziom jest zadowalający brakuje mi tylko nowego aktu i bosa na końcu 2 aktu, listy znajomych, dobrej fabuły i dialogi głosowe npc'ów, więc trochę pracy jeszcze jest nie wiem może się nie uwiną w miesiąc, ale oby to wszystko było w OB, tak więc życzę panom z GGG dużo graczy i dobrej gry, bo na tym poziomie dla mnie jest świetna dużo nowych pomysłów, systemów itp.
Pozdrawiam.
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Mar 25, 2012, 6:54:27 PM
"
OneWayTicket wrote:
Co by nie było i tak trudno będzie osobom takim jak ja (max kilka godzin w tygodniu na grę) nadrobić 'zaległości' do graczy z beta testów, nawet jeśli GGG skasuje wszystkie postacie z B testów...

Przepraszam ale jakie zaległości? Wszystko będzie od nowa, wszystkie postaci i ich przedmioty zostaną usunięte. Wszystkie przedmioty mają zostać zrebalansowane, więc "stash" raczej też zostanie opróżniony.

Jedyne czym się będziesz różnił od byłych betatesterów to tym, że tamci są bardziej obeznani z mechanikami gry a to można nadrobić w 2-3 godziny.

Zgadzam się z wypowiedzią Noktis'a. Lepiej zrobić grze nawet roczny poślizg, niż wydać ją na szybko w fazie w której będzie jeszcze niegrywalna. Data wydania Diablo 3 powinna być jedynie batem na Blizzard, a nie na wszystkie firmy które obecnie pracują nad jakąkolwiek grę powiązaną gatunkiem z wyżej wymienioną.
"
Skelecross wrote:
"
OneWayTicket wrote:

Przepraszam ale jakie zaległości? Wszystko będzie od nowa, wszystkie postaci i ich przedmioty zostaną usunięte. Wszystkie przedmioty mają zostać zrebalansowane, więc "stash" raczej też zostanie opróżniony.

Jedyne czym się będziesz różnił od byłych betatesterów to tym, że tamci są bardziej obeznani z mechanikami gry a to można nadrobić w 2-3 godziny.

Zgadzam się z wypowiedzią Noktis'a. Lepiej zrobić grze nawet roczny poślizg, niż wydać ją na szybko w fazie w której będzie jeszcze niegrywalna. Data wydania Diablo 3 powinna być jedynie batem na Blizzard, a nie na wszystkie firmy które obecnie pracują nad jakąkolwiek grę powiązaną gatunkiem z wyżej wymienioną.

Dokładnie ;)

PoE chyba w zasadzie od bardzo dawna jest tworzone? nie pamiętam daty, ale z dwa lata temu chyba nawet tutaj byłem na tej stronie przypadkowo (szukając gier podobnych do diablo) i trafiłem tu, chodź były może z 2 screeny? niewiele tu było informacji dlatego jak szybko wpadłem tak szybko wyszedłem.

Zresztą gry na szybkiego? dobrym przykładem ostatnio jest seria NFS.

Dla mnie nawet na gwiazdkę może być open beta, byle tylko żeby ta gra miała duszę.
Mam pytanie dlaczego jak dostaliście klucze to jeszcze nie gracie?
siema ja mam takie pytanko, chcodzac pomapie znajduje sie rozne smieci ale nie sposob tego wszystkiego przynosic do miasta i wymieniac wiec powiedzcie mi, jezeli wiecie

ktore rzeczy warto przynosic do miasta i wymieniac za czesci run?>

ja do tej pory odkrylem ze napewno warto jest przynosic bezuzyteczne pierscienie/amulety i gemy
orientuje się ktoś jak PoE ma na siebie zarabiać bo domyślam się że będzie coś w stylu cash shop'a w grze bo ikonka z dolarkiem już jest tylko nieaktywna, jak miał by ktoś jakiś link do tematu z tym związanego to chętnie bym poczytał bo nie chcę zapeszać ale jeśli w tym cash shopie będzie można za $ kupić wszystko albo prawie wszystko to gra momentalnie traci sens, osobiście wolał bym już zapłacić za nią raz te 150-200 zł ale żeby rozgrywka była dla każdego wyrównana a nie że kto bogatszy ten lepszy
"
buba89 wrote:
orientuje się ktoś jak PoE ma na siebie zarabiać bo domyślam się że będzie coś w stylu cash shop'a w grze bo ikonka z dolarkiem już jest tylko nieaktywna, jak miał by ktoś jakiś link do tematu z tym związanego to chętnie bym poczytał bo nie chcę zapeszać ale jeśli w tym cash shopie będzie można za $ kupić wszystko albo prawie wszystko to gra momentalnie traci sens, osobiście wolał bym już zapłacić za nią raz te 150-200 zł ale żeby rozgrywka była dla każdego wyrównana a nie że kto bogatszy ten lepszy

Przypusczam, że będzie coś takiego i dzieci zaczną kupować więc gracze pouciekają, ja to samo zrobię w sumie jak D3 wyjdzie to wątpię żebym na PoE wchodził może tylko luknąć na zmiany itp. :)
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Mar 26, 2012, 1:04:57 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info