Polish Community
Ja na razie chcę to na diablo przyjdzie czas
| |
Mogli by dwa klucze na raz rozsyłać
| |
Już 40 postów napisałem a klucza dalej nie mam
Last edited by Domin22 on Mar 24, 2012, 4:22:29 PM
| |
Masakra
| |
Domin22, nabijanie postów poprzez wyrywkowe pisanie jednej wypowiedzi w kilku postach nic ci nie da, a na pewno nie przybliży cię, do uzyskania dostępu do bety.
|
|
" Domin nie spamuj, aha i mam jedno konto do pożyczenia, piszcie do mnie ten kto najdłużej czeka dostanie login i hasło. ;) |
|
Kilkanascie prob w roznych konkursach bez powodzenia, wiec stwierdzilem ze nie bede juz szalal i dam se spokoj z PoE dopuki niebedzie open beta. Sprawdzam sobie mail dzis a tu kluczyk:O wygrany w ostatnim konkusie takze miejcie nadzieje!!!!!! dozo w grze.
| |
Dlaczego nie mogę pisać to co że kilka wiadomości przecież nikomu się przez to nic nie stanie
| |
" Takim spamowaniem tylko pogarszasz sobie sytuacje, wez udział w konkursie lub poszperaj na google, a może ci się uda jak koledze wyżej. |
|
" To kwestia kultury na forach internetowych. Ludzie mają większy szacunek do ciebie, gdy potrafisz się odpowiednio wypowiadać w internecie i jeżeli respektujesz zasadę "nie pisania postu za postem". Opcja "Edytuj" nie pojawiła się sama z siebie. Last edited by Skelecross on Mar 25, 2012, 7:40:13 AM
|
|