Polish Community
lol
| |
Mniejsza z tym liczy się to że można fajnie zombiki rozwalać
| |
Niektórzy to jak widzę od września czekają
| |
Ludzie spokojnie w kwietniu będzie raczej Open Beta bo już były stres testy serwera dzisiaj rano boty latały było 4000graczy razem z botami na serwie, a wątpię żeby open beta była po premierze Diablo 3, dlatego że nikt by w to nie grał.
|
|
"Nie ma żadnej informacji że w kwietniu będzie open beta. To zwykła plotka. Oficjalna wiadomo że open beta będzie wraz z wydaniem wersji 0.10.0 dodatkowo open beta musi jeszcze przejść przez alfę i dopiero zostanie upubliczniona. A jeszcze nic nie słychać żeby cokolwiek a alphie się działo. "lekarz cię oszukuje. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
Oby open była jak najszybciej
| |
Noktis
" Wiem, że nigdzie nie ma żadnego pewnego info, ale to jest moja opinia i jestem pewien, że w kwietniu będzie OB. Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Mar 24, 2012, 12:19:37 PM
|
|
Chętnie wymienię klucz do bety na jeden dzień z betą d3- nadal nie jestem pewny czy warto kupić diablo, a ta gierka jest nawet nawet:) jakby co pm me;p
Last edited by dheuz1 on Mar 24, 2012, 12:56:33 PM
| |
ja tak samo chciałem zagrać w diablo, tylko jakiś chuj mnie oszukał i podał niewłaściwe dane do konta battle.net i się jeszcze KURWA wypiera że są poprawne ;//
I am the Lord
| |
ja tak samo chciałem zagrać w diablo, tylko jakiś chuj mnie oszukał i podał niewłaściwe dane do konta battle.net i się jeszcze KURWA wypiera że są poprawne ;//
I am the Lord
|