Polish Community
Witam serdecznie.
jesli ktos posiada zbędny kluczyk to chętnie przygarnę Pozdrawiam wszystkich szczęśliwców posiadających klucze:) | |
ja również podbijam, sam już nie wiem jak długo czekam na ten cholerny klucz i nic :/ bardzo chętnie przygarnę każdego keya :P
// jeżeli jest jakaś zorganizowana akcja (TS3 itd) to chętnie wezmę w niej udział :P Last edited by Betatest123 on Jan 16, 2012, 8:34:19 AM
|
|
Chwilę pograłem i mam bardzo pozytywne odczucia. Grafa szczegółowa i mroczna. Nie ma tu mowy o cukierkowych kolorach i malarskim stylu jak to jest w D3. Animacje i dźwięki bardzo dobre. Muzyka póki co (początkowe poziomy) bardzo klimatyczna choć uczciwie trzeba przyznać że z tą z Diablo 1 nie może się równać. Interfejs prosty i przejrzysty. W inwentarzu duże i wyraźnie narysowane przedmioty i to nawet przy rozdziałce 1680 x 1050. Na razie twórcy nie zastosowali znanej w diabloklonach opcji jednoczesnego wyświetlania statów przedmiotu znalezionego i tego w ekwipunku. Być może docelowo tak będzie, albo też twórcy pozostaną przy tej bardziej hardcorowej wersji. Wsadzanie, łączenie i wyciąganie gemów daje duże możliwości tworzenia unikalnych broni, pancerzy itd. Drzewko umiejętności z którego zrezygnował Blizzard w Path of Exile jest i to jakie jest. Kilkaset pozycji ! Aktywne wmiejętności dostępne pod klawiszami myszki lub pod literami na klawiaturze podobnie jak w D3 umożliwiają prowadzenie bardzo efektownej i efektywnej walki. Szkoda tylko że nie można przyporządkować ich pod myszki z większą ilość klawiszy niż trzy. Kamera w rzucie izometrycznym umieszczona jest znacznie niżej niż w grze Blizzarda. Z tego co napisał wcześniej kolega zumowanie ma być dostępne w następnym patchu. Klikanie na ziemi nie powoduje pojawiania się jakichkolwiek wskaźników, kółeczek itd. I oby tak pozostało. Mały detal a bardzo urealnia grę. Można włączyć lub wyłączyć wszelkie podpisy pod przedmiotami i skrzyniami. Widać że to nie jest produkcja robiona na kolanie. Każdy element jest przemyślany i długo rozważany przed wprowadzeniem. To tyle tak na gorąco.
Szykuje się naprawdę mocny konkurent dla Diablo 3. To będzie szczególenie dobra pozycja dla bardziej ortodoksyjnych graczy którym zbytnia komercjalizacji najnowszego Diabła nie podchodzi. | |
Cześć, miło mi Was poznać.
Nie mam jeszcze dostępu do bety, ale z materiałów prezentowanych na poszczególnych stronach, uważam, że gra zapowiada się świetnie. Życzę wszystkim uczestnikom bety miłej gry, a innym oczekującym na dostęp, większej ilości szczęścia w życiu. :) |
|
" No u mnie dzwięk na Logitech Inspire Z-5500 Jest straszny w jaskiniach praktycznie nic nie słychać ... to tak mnie wkurza że głowa boli -.-,,, | |
" Jeśli mówisz o tych jaskiniach gdzie są te jakby ośmiornice to jeszcze tam nie dotarłem. Jak sprawdzę to napiszę. | |
W sumie w każdej jaskini :P a jak są jeszcze schody w dół to nie słychać nic :P ^^ ..Może to przez dzwięk przestrzenny ... nie wiem ;/Testowałem na wszystkich ustawieniach głośników i lipa :P..
| |
" Z dzwiękiem są na razie straszne problemy, krzaczy się, nie raz nie ma w ogóle, takie uroki bety wszystko będzie krok po kroku naprawiane ;) Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Jan 16, 2012, 7:42:43 PM
|
|
Dobra dla równych szans napiszę w dwóch tematach
Niszczyciel i Raziel666 który pierwszy z was ,na pw napisze, którą klasą jako pierwszą zagra :D keya ma | |
Panowie a do czego służą te orby ? Do jakiś broni to się pakuje czy jak ?
|