Polish Community

Gorzej jak trafisz na jakąś ciote <dziecko neo> co ci klucza nie odda :P^^
Gorzej jak trafisz na jakąś ciote <dziecko neo> co ci klucza nie odda :P^^ ups^^ lag był...
Last edited by Isuaru on Jan 14, 2012, 5:30:16 PM
Pusto na tym TS ;)
Już jestem i ty też widzę, ale ty masz status AFK :)
"
Mat wrote:
Nie można oddalać jeszcze ani przybliżać, nie długo będzie w nowym patchu :)

To ładnie jeśli wprowadzą taką możliwość. Myślę, że trochę wyżej zawieszona kamera pozwoli ogarnąć większą część terenu co ma wpływ na bardziej taktyczne podejście do walki i eliminowanie wrogów z większej odległości.
zwiększając radius of area effect zwiększy mi się obszar wybuchu fireball'a? i czy to działa również z minion instability? a może tylko z czarami typu nova, cold snap etc? będę wdzięczny za odpowiedź :)
default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger)

Dum Spiro Spero
Witam, widzę że prowadzicie dosyć ciekawą "akcję" z kluczami. Na to że mnie wylosuje niema co liczyć a zagrałbym.Więc tutaj proszę szanownych Panów o klucz, z TS nie chce mi się bawić, nie posiadam tego,mikrofonu nie mam :).Jakbyś Mat mógł mi wysłać na priva, zaraz jak dostane ten drugi to Ci prześlę. Na tej grze mi zależy bo już dawno niema nic Diablo-podobnego a bym pograł. ;)

~Pozdrowionka dla wszystkich, miłego dnia życzę xD
Last edited by Niszczyciel on Jan 15, 2012, 8:36:25 AM
"
Niszczyciel wrote:
Witam, widzę że prowadzicie dosyć ciekawą "akcję" z kluczami. Na to że mnie wylosuje niema co liczyć a zagrałbym.Więc tutaj proszę szanownych Panów o klucz, z TS nie chce mi się bawić, nie posiadam tego,mikrofonu nie mam :).Jakbyś Mat mógł mi wysłać na priva, zaraz jak dostane ten drugi to Ci prześlę. Na tej grze mi zależy bo już dawno niema nic Diablo-podobnego a bym pograł. ;)

~Pozdrowionka dla wszystkich, miłego dnia życzę xD

Dostaniesz jak mi s3mp poda klucz ;)
no to pochwalę się itemami mojego Maraudera ;)

Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable

Dobre co nie pokażcie swoje, jeszcze mam witcha na 69lvl, a maruda na 62 ;)
Some items in this post are currently unavailable.
Pierwsze wrażenia - diablo 1 na sterydach ;)

"
Dostaniesz jak mi s3mp poda klucz ;)

Podam, niestety jeszcze go nie dostałem.

Fajne itemki mat :)

EDIT: Normalne jest to, że czasem mały lag jest?

Last edited by s3mp on Jan 15, 2012, 12:58:46 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info