Polish Community
Gorzej jak trafisz na jakąś ciote <dziecko neo> co ci klucza nie odda :P^^
| |
Gorzej jak trafisz na jakąś ciote <dziecko neo> co ci klucza nie odda :P^^ ups^^ lag był...
Last edited by Isuaru on Jan 14, 2012, 5:30:16 PM
| |
Pusto na tym TS ;)
| |
Już jestem i ty też widzę, ale ty masz status AFK :)
|
|
" To ładnie jeśli wprowadzą taką możliwość. Myślę, że trochę wyżej zawieszona kamera pozwoli ogarnąć większą część terenu co ma wpływ na bardziej taktyczne podejście do walki i eliminowanie wrogów z większej odległości. | |
zwiększając radius of area effect zwiększy mi się obszar wybuchu fireball'a? i czy to działa również z minion instability? a może tylko z czarami typu nova, cold snap etc? będę wdzięczny za odpowiedź :)
default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger) Dum Spiro Spero | |
Witam, widzę że prowadzicie dosyć ciekawą "akcję" z kluczami. Na to że mnie wylosuje niema co liczyć a zagrałbym.Więc tutaj proszę szanownych Panów o klucz, z TS nie chce mi się bawić, nie posiadam tego,mikrofonu nie mam :).Jakbyś Mat mógł mi wysłać na priva, zaraz jak dostane ten drugi to Ci prześlę. Na tej grze mi zależy bo już dawno niema nic Diablo-podobnego a bym pograł. ;)
~Pozdrowionka dla wszystkich, miłego dnia życzę xD Last edited by Niszczyciel on Jan 15, 2012, 8:36:25 AM
|
|
" Dostaniesz jak mi s3mp poda klucz ;) |
|
no to pochwalę się itemami mojego Maraudera ;)
Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Dobre co nie pokażcie swoje, jeszcze mam witcha na 69lvl, a maruda na 62 ;) Some items in this post are currently unavailable.
|
|
Pierwsze wrażenia - diablo 1 na sterydach ;)
" Podam, niestety jeszcze go nie dostałem. Fajne itemki mat :) EDIT: Normalne jest to, że czasem mały lag jest? Last edited by s3mp on Jan 15, 2012, 12:58:46 PM
|