Polish Community

Raziel666 odpada bo już dostał zaproszenie.

Także kwestia taka sama jak powyżej...

Niszczyciel .....Turbid.....Kaworu

kto pierwszy ten lepszy....

Czemu akurat oni??? Bo moim zdaniem ...długo chłopaki czekali

Nieaktualne
Last edited by Vlaad on Jan 17, 2012, 5:53:11 AM
Krótko mówiąc orby służą do zmiany statystyk itemów (wszystkich)...przeważnie ulepszania ,ale czasami też można sobie coś miło spierd...;P
Bardzo proszę o kluczyk,jeśli dostanę to sam odstąpie w tym wątku na forum innym
"
Vlaad wrote:
Krótko mówiąc orby służą do zmiany statystyk itemów (wszystkich)...przeważnie ulepszania ,ale czasami też można sobie coś miło spierd...;P

No tak tylko w tym momencie do żadnego przedmiotu to nie wchodzi, mam na myśli gniazda na gemy. Zebrałem 20 części jednego orba i powstał inny większy, który znowu składa się z kilkunastu innych. To kiedy on będzie że tak powiem gotowy do użytku ?

Drugie pytanie: na jakiej logujecie się bramce, Europa czy Ameryka ? Ja na europejskiej, ale zdarza się co jakiś czas że mnie rozłącza. Dobrze że po powrocie zabite potwory wciąż leżą to nie trzeba od nowa jechać z koksem. Ale chyba jest jakiś czas na powrót po upływie którego wszytko genereuje się od nowa, czy tak ?

Co do kwestii dźwięku w podziemiach. Byłem teraz i nie zauważyłem żadnych problemów. Odgłosy są, muza z dołującym klimatem jest. Może nie zawsze ten problem występuje.
Last edited by Mirkus on Jan 17, 2012, 7:37:29 AM
Nie myl gemów z orbami.Gemy zakładasz na sloty.orbami ulepszasz(prawy klik na orb ,lewym na item sciągnięty z postaci do ekwipunku)

Bramke europejska przypisuje automatem chyba z meila

Co do respowna mobów na lokacjach to chyba co 15 min są albo co 3 lokacja (sprawdze )
"
Mirkus wrote:
"
Vlaad wrote:

No tak tylko w tym momencie do żadnego przedmiotu to nie wchodzi, mam na myśli gniazda na gemy. Zebrałem 20 części jednego orba i powstał inny większy, który znowu składa się z kilkunastu innych. To kiedy on będzie że tak powiem gotowy do użytku ?

Drugie pytanie: na jakiej logujecie się bramce, Europa czy Ameryka ? Ja na europejskiej, ale zdarza się co jakiś czas że mnie rozłącza. Dobrze że po powrocie zabite potwory wciąż leżą to nie trzeba od nowa jechać z koksem. Ale chyba jest jakiś czas na powrót po upływie którego wszytko genereuje się od nowa, czy tak ?

Co do kwestii dźwięku w podziemiach. Byłem teraz i nie zauważyłem żadnych problemów. Odgłosy są, muza z dołującym klimatem jest. Może nie zawsze ten problem występuje.

Ten większy się nazywa np. orb of alternation i to jest już pełny orb, i możesz go używać.

Co do serwerów to gram na Europejskim i zdarza się nie raz, że wyloguje mnie.

Instancje możesz sam restartować, jak zabijesz wszystkie moby na danej lokacji i chcesz tam jeszcze raz farmić to po prostu przytrzymujesz lewy ctrl i klikasz lewym przyckiskiem myszy na wejscie do tej lokacji i wyskoczy ci okienko i wybierasz NEW ;) można też z miasta restartować z waypoint'ów ;)
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Jan 17, 2012, 9:57:05 AM
hmm bravo mat... człowiek uczy sie całe życie
"
Vlaad wrote:
Nie myl gemów z orbami.Gemy zakładasz na sloty.orbami ulepszasz(prawy klik na orb ,lewym na item sciągnięty z postaci do ekwipunku)

Bramke europejska przypisuje automatem chyba z meila

Co do respowna mobów na lokacjach to chyba co 15 min są albo co 3 lokacja (sprawdze )

Właśnie jednego orba teraz użyłem. Tylko nie bardzo czaję jak to się stało. Dałem go na jakąś maczugę i podniosło damage. Ale jak chce teraz dać inny orb na inną rzecz to nic się nie dzieje. Czy to nie jest tak że jakiś orb X można dawać tylko na broń typu X np tylko na maczugę a na tarcze już nie ?
Co do bramki to można ją samemu zmieniać przy logowaniu. A z tym resetem potworów to też nie wiedziałem, dzięki.
"
Vlaad wrote:

Jeśli gracz lub nikt z ekipy w przypadku "Party" nie wejdź do lokacji w ciągu 15 minut to system Ją automatycznie usuwa - przy próbie wejścia zostanie wygenerowana nowa.

Dodatkowo w każdej chwili można sobie dowolną placówkę zrestartować (wszystko łącznie z potworami zostanie wygenerowane na nowo oczywiście losowo).
A czy można jakoś napełniać puste butelki (życie/mana) ?
Czy jakiś NPC identyfikuje przedmioty za darmo ?

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info