Polish Community

"
Mirkus wrote:
A czy można jakoś napełniać puste butelki (życie/mana) ?
Czy jakiś NPC identyfikuje przedmioty za darmo ?

Butelki zapełniają się kiedy zabijasz potworki lub jeśli wracasz do miasta.

Nie ma takiego w grze. Albo ja czegoś nie wiem ;)
"
Gorczas wrote:
"
Mirkus wrote:
A czy można jakoś napełniać puste butelki (życie/mana) ?
Czy jakiś NPC identyfikuje przedmioty za darmo ?

nie ma Npc'a od identyfikacji ;) to nie diablo ;p
Sorki że się tak wtrące ale czy ma ktoś beta keya?? Prosze o kontakt!!
podpisuje sie pod tekstem powyzej ;p , oderwalbym sie troche od WOTa
Last edited by MokreGacie on Jan 18, 2012, 8:10:40 AM
"
Gorczas wrote:

Dzięki za info.

Czy oprócz pierwszego Aktu są jeszcze inne w becie ?
Ile będzie Aktów w pełnej wersji ?

amek55 ----> Jak bym jakiś dodatkowy klucz zdobył to napewno dam znać na forum.
"
Mirkus wrote:
"
Gorczas wrote:

Dzięki za info.

Czy oprócz pierwszego Aktu są jeszcze inne w becie ?
Ile będzie Aktów w pełnej wersji ?

amek55 ----> Jak bym jakiś dodatkowy klucz zdobył to napewno dam znać na forum.

Tak są 2 akty, a 3 już w drodze.

mat-----> To ładnie.

Świetny klimat w więzieniu. Te krwawe ślady ciągnące się po posadzce w mrok... Czułem się jak przed laty grając w Diablo 1. Dobry pomysł z tym ograniczaniem widoczności podczas obrażeń. Potęguje to uczucie zagrożenia i dezorientacji. Muza także trzyma wysoki poziom.

Co do moich uwag to przydałoby się dynamiczne oświetlenie szczególnie podczas wystrzeliwania ognistych kul przez szkieletory. Wszystkie punkty nawigacyjne i obszary przejścia na kolejny poziom także powinny dostać lepszą oprawę graficzną np coś takiego jak patent z D3, czyli blask bijący z wnętrza drzwi, groty, schodów itp. To co jest w tej chwili (biała tekstura) to myślę że to tylko wersja robocza. Na niektórych pozioma widzę też błędy z wyświetlaniem przestrzeni w oddali (jasnofioletowa plama). Przydałoby się też więcej zadań od napotkanych podczas wędrówki NPC-ów. Teraz prawie ich nie widzę. Nie wiem czy zbieracie jakieś uwagi dla Chrisa Wilsona, ale jakby coś to warto notować.
Last edited by Mirkus on Jan 18, 2012, 2:36:44 PM
"
Mirkus wrote:

mat-----> To ładnie.

Świetny klimat w więzieniu. Te krwawe ślady ciągnące się po posadzce w mrok... Czułem się jak przed laty grając w Diablo 1. Dobry pomysł z tym ograniczaniem widoczności podczas obrażeń. Potęguje to uczucie zagrożenia i dezorientacji. Muza także trzyma wysoki poziom.

Co do moich uwag to przydałoby się dynamiczne oświetlenie szczególnie podczas wystrzeliwania ognistych kul przez szkieletory. Wszystkie punkty nawigacyjne i obszary przejścia na kolejny poziom także powinny dostać lepszą oprawę graficzną np coś takiego jak patent z D3, czyli blask bijący z wnętrza drzwi, groty, schodów itp. To co jest w tej chwili (biała tekstura) to myślę że to tylko wersja robocza. Na niektórych pozioma widzę też błędy z wyświetlaniem przestrzeni w oddali (jasnofioletowa plama). Przydałoby się też więcej zadań od napotkanych podczas wędrówki NPC-ów. Teraz prawie ich nie widzę. Nie wiem czy zbieracie jakieś uwagi dla Chrisa Wilsona, ale jakby coś to warto notować.

To białe to wersja robocza.
A mapy są w obecnej wersji po bugowane gdyż została oddalona kamera gry.
Trochę odbijając od głównego tematu(o ile taki oprócz keya jest;|D)

Foxeye Forum z drugiego linka z twojego podpisu całkiem sympatyczne ,szkoda że umarło śmiercią naturalną... przynajmniej więcej treści niż spamu

Teraz może coś w temacie ,mianowicie kwestia zoomu...
Czy to ma być maxymalny zoom /- ? Czemu pytam ...zoom /+ przydał by się na pewno w celach głównie narcystycznych,zobaczyć szatkę ,zbrojkę,beret w jakiś tam większych szczegółach.Bardziej obawiam się zooma /- który klasom dystansowym ułatwił by rozgrywkę.Podobną sytuacje miałem dawno temu przy robieniu servera NWN głównie z mistycznym łucznikiem który prażył do mobów z małą spostrzegawczością z końca widocznej lokacji.Tą kwestie załatwiło "zamgławienie" textur lokacji + spot mobów...

Jeszcze jedna trochę irytująca kwestia , to zatrzymywanie się mobów w czasie pogoni za graczem - nie ścigają jednostajnie tylko jakby z doskokiem (nie mówie tu o zachowaniu małp ,które jest jak najbardziej na + na podobnym skrypcie działali "moi " tancerze cienia z nwn)

Hiehie znów lag- gleba cold witch 39 lv - powoli przenosze asortyment itemów do default.Na szczęście włosy już dawno mi wypadły:PPP

Pytanko gemy typowo "łucznicze" działają na różdżki? (jest to tam jakiś kierunek rozwoju witcha i korci mnie, żeby przetestować taką drogę)
Ja w zasadzie nie tyle jestem za jakimś tam zoomowaniem w górę i w dół tylko na ustawieniu na sztywno kamery trochę wyżej niż w tej chwili. Ewentualnie tak jak piszesz lekkie zbliżenie jak ktoś chce podziwiać swoją postać.
Zauważyłem też że niektóre potwory pojawiają się nagle na krawędzi ekranu zamiast poza nią aby nie było to widoczne dla gracza. Coś jak świat w Rage, który nadpisywał się chwilę po odwróceniu się gracza :)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info