Polish Community

Ma ktos moze beta kay dodatkowy niewykozystany? Bo bardzo bym chcial pograc tu :) Jak cos prosze PM. Dzieki
Itemy całkiem całkiem chociaż nie moja branża (armor + energy) ,bardziej bym chiał te gemy naładowane hehe

attack speed na mieczyku też spoko

Co do radius area effect nie jestem w 100 % pewny ale niestety chyba na ogniu to nie działa.

Lagi na HC bywaja smiertelne ;D i lekko powiedziawszy wkur...., na Default to tam małe piwo bo się nic nie straci a i jakoś rzadko bywają...dzis znów Aloizy-templar 35 mi padł w Lodge

Także dla hardorowców powodzenia a defoultowcy nich zbieraja itemy.
Ty tracisz że spadasz do Default Ladder my tracimy -15% :D
Za każdy ded :D
Puki serwery są nie stabilne nie ma co się męczyć na Hard Ladder.Ja wole moje włosy jak maja swój naturalny kolor a nie są siwe ;d
Siema, ja narazie czekam na klucz, dobrze było by ogarąć wspólną gildię z rodakami, jeżeli coś macie to dajcie namiary ;)

Pozdro
Jak myślicie ilu jest użytkowników na tym forum ? Można by wtedy obliczyć przewidywalny czas otrzymania klucza.

PS. Dzięki uprzejmości jednego z kolegów właśnie stałem się szczęśliwym betatesterem.

Pozdrawiam i dziękuję
Last edited by Mirkus on Jan 16, 2012, 5:02:03 AM
też bym chciał mieć takich kolegów :)
Orientujecie się co do daty open beta? Oraz czy np będzie wtedy jakiś wipe?
Podbijam również jeżeli ktoś ma na zbyciu key do tej gry, to bardzo bym prosił o oddanie jednego na rzecz rodakowi ;D

Oczywiście jeżeli dostane key, dam jeden potrzebującemu ;)
"
bardok111 wrote:
Orientujecie się co do daty open beta? Oraz czy np będzie wtedy jakiś wipe?

cytując źródło: "early 2012"

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info