Polish Community

Zapraszam na Teamspeak3 każdy dostanie klucz najpierw dostanie ktoś a pózniej będziemy sobie przekazywać klucze i każdy będzie mógł z nas pograć :)
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Jan 14, 2012, 4:56:47 PM
tylas----> No świetny sprzęt. Widzę, że ekipa która tworzy grę dba o detale, a to się liczy. Mam takie pytanko czy obraz w PoE można oddalać i przybliżać ? Z tego co widzę na filmikach to kamera jest zawieszona znacznie niżej niż w Diablo.
Z tego co mi wiadomo nie można oddalać ani przybliżać
Unavailable
to jest dopiero itemek :P ale mały lvl :P 7 opcji ;P
Last edited by Isuaru on Jan 14, 2012, 2:27:34 PM
Some items in this post are currently unavailable.
Najnowszy patch oddala widok ale nie wiem o ile ponieważ wcześniej nie grałem, ale wg mnie jest teraz zbliżony do diablo 2

Unavailable

a tu coś takiego w sumie nie ma się czym chwalić ale to mój pierwszy złoty itemek :D
Some items in this post are currently unavailable.
Nie można oddalać jeszcze ani przybliżać, nie długo będzie w nowym patchu :)
"
Mat wrote:

Bardzo dobra wiadomość. Może akurat do tego czasu zostanę wylosowany. :)
"
s3mp wrote:
"
Mat wrote:

zaraz możesz być zaproszony wystarczy, że wejdziesz do nas na TeamSpeak ;) ip: rs32.teamspeak.pl:1400
wlasnie dostalem klucz :D

bylem zarejestrowany od padziernika 2011 i nic, a teraz przez jakis 1-2 tyg codziennie logowalem sie i pisalem na forum, wiec chyba musi byc jakis skrypt ktory losuje tylko aktywnych uzytkownikow
"
Mat wrote:
"
s3mp wrote:
"
Mat wrote:

zaraz możesz być zaproszony wystarczy, że wejdziesz do nas na TeamSpeak ;) ip: rs32.teamspeak.pl:1400

Odpada, córka już śpi i niech lepiej tak pozostanie ;)
rozumiem ;) to może jutro ;p wystarczy wejść tak jak mówię pierwsza osoba dostanie klucz bo ja mam, i pozniej ta osoba na drugi dzien dostanie klucz automatycznie na stronie i przekaże mi i następnej dam i tak dalej, aż zadowolimy wszystkich polskich graczy :)
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Jan 14, 2012, 4:52:54 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info