PC servers are restarting now. They should be back up in approximately .
PC servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.

Polish Community

"
Eddydg wrote:
Ok mat a co rozumiesz przez słowo pożyczę? Czyli muszę oddać później?:)
Spoko już nawet nie pamiętam jak to było mieć 18 lat. Po Polibudzie jestem i szukam roboty właśniw no ale coś mi nie idzie wiec muszę się czymś zająć:)

Tak, mam 2konta z aktywowaną betą, jedno nie używane więc mogę pożyczyć ;p
"
Eddydg wrote:
Ok mat a co rozumiesz przez słowo pożyczę? Czyli muszę oddać później?:)
Spoko już nawet nie pamiętam jak to było mieć 18 lat. Po Polibudzie jestem i szukam roboty właśniw no ale coś mi nie idzie wiec muszę się czymś zająć:)

Tak, mam 2konta z aktywowaną betą, jedno nie używane więc mogę pożyczyć ;p
hejka

da sie aktywować konkretne konto czy tak czy sia trzeba klucz podac?

Mam 1 klucz ewentualnie oddam go komus kto chce dość intesywnie potestowac gierke.. zgloszenia PM

Mat za 2 aktywne kata powini ci uciac jajeczka... samolubie..

juz poprawione zadowolony??
Last edited by korba2 on Jan 13, 2012, 5:50:39 AM
"
korba2 wrote:
hejka

da sie aktywować kakretne kąto czy tak czy sia trzeba klucz podac?

Mam 1 klucz ewentualnie oddam go komus kto chce dość intesywnie potestowac gierke.. zgloszenia PM

Naucz się pisać! "kakretne kąto" co to ma być ? te drugie konto mam od kolegi bo nie gra, ale już jest pożyczone.
"
korba2 wrote:

juz poprawione zadowolony??

2 aktywne kata? co to znaczy? powini, uciac?
...
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Witam serdecznie rodzimych graczy
Jestem wielbicielem Diablo i szok!!! Ta gra je przebija!!!Piękna grafa itd... z resztą sami widzicie i czekacie za key-ami.. i tu moja prośba Ja też czekam i jeśli ktoś posiada to chętnie przygarnę

Mała zmiana:) posiadam kilka kluczy do gry Eligium Wybraniec chetnie odstąpie klucz lub kilka wzamian za klucz do PoE pm

Pozdrawiam
Last edited by Tryfidol on Jan 13, 2012, 11:16:21 AM
Witam ziomali ;)

Czekając od lat na D3 przypadkowo natknąłem się na to cudo. Z tego co widziałem na YT to gra ma klimat podobny do pierwszej części Diablo. Chętnie bym sobie potestował, ale wylosowanie klucza z tego co tu piszecie to raczej graniczy z cudem. Dlatego mam gorącą prośbę. Jeśli ktoś posiada klucz i chciałby się podzielić to byłbym mu wdzięczny do sękatej grobowej deski.
Oddam klucz do zamkniętej bety do gry Eligium wybraniec w zamian za klucz do Path of Exile!
Dzisiaj udalo mi sie zrobic kilka fajnych rzeczy:

Unavailable
Unavailable

a tutaj kilka dropow:

Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Some items in this post are currently unavailable.
gierka wydaje się być całkiem fajna... szkoda ze nie ma postaci która bazuje na supporcie teamu ala healer.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info