PC servers are restarting now. They should be back up in approximately .
PC servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.
Polish Community
" Tak, mam 2konta z aktywowaną betą, jedno nie używane więc mogę pożyczyć ;p |
|
" Tak, mam 2konta z aktywowaną betą, jedno nie używane więc mogę pożyczyć ;p |
|
hejka
da sie aktywować konkretne konto czy tak czy sia trzeba klucz podac? Mam 1 klucz ewentualnie oddam go komus kto chce dość intesywnie potestowac gierke.. zgloszenia PM Mat za 2 aktywne kata powini ci uciac jajeczka... samolubie.. juz poprawione zadowolony?? Last edited by korba2 on Jan 13, 2012, 5:50:39 AM
| |
" Naucz się pisać! "kakretne kąto" co to ma być ? te drugie konto mam od kolegi bo nie gra, ale już jest pożyczone. |
|
" 2 aktywne kata? co to znaczy? powini, uciac? ... http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
Witam serdecznie rodzimych graczy
Jestem wielbicielem Diablo i szok!!! Ta gra je przebija!!!Piękna grafa itd... z resztą sami widzicie i czekacie za key-ami.. i tu moja prośba Ja też czekam i jeśli ktoś posiada to chętnie przygarnę Mała zmiana:) posiadam kilka kluczy do gry Eligium Wybraniec chetnie odstąpie klucz lub kilka wzamian za klucz do PoE pm Pozdrawiam Last edited by Tryfidol on Jan 13, 2012, 11:16:21 AM
| |
Witam ziomali ;)
Czekając od lat na D3 przypadkowo natknąłem się na to cudo. Z tego co widziałem na YT to gra ma klimat podobny do pierwszej części Diablo. Chętnie bym sobie potestował, ale wylosowanie klucza z tego co tu piszecie to raczej graniczy z cudem. Dlatego mam gorącą prośbę. Jeśli ktoś posiada klucz i chciałby się podzielić to byłbym mu wdzięczny do sękatej grobowej deski. | |
Oddam klucz do zamkniętej bety do gry Eligium wybraniec w zamian za klucz do Path of Exile!
| |
Dzisiaj udalo mi sie zrobic kilka fajnych rzeczy:
Unavailable Unavailable a tutaj kilka dropow: Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Some items in this post are currently unavailable.
| |
gierka wydaje się być całkiem fajna... szkoda ze nie ma postaci która bazuje na supporcie teamu ala healer.
|