Polish Community

Jest jakiś inny alfa member oprócz Noktisa jakis wmiare aktywny?
witam, organizuję konkurs na klucz :)

zainteresowanych zapraszam:
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/16621

i życzę powodzenia :D
default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger)

Dum Spiro Spero
jak dla mnie takie konkursy to totalny idiotyzm. robisz z ludzi bydło, byleby dostało klucz. żałosne.
jak masz klucz na zbyciu to daj go według jakiegoś kryterium. np. osobie z największym stażem albo osobie z największym udziałem na forum.
Moim skromnym zdaniem to kazdy ma prawo decydowac w jaki sposob odda klucz!
Jego prywatna sprawa!
Zycze powodzenia w konkursie:)
@ozymandiusz

Nie robię z nikogo bydła, przesadzasz koleś. Bydło robi za frajer, a tu jest konkurs. Konkurs=nagroda.
Co z tego, że dam klucz komuś kto ma konto od pół roku a napisał jeden post? albo jeśli ktos napisał w tydzień postów 60 to myślisz, że mam ochotę sprawdzać czy te posty wnoszą coś sensownego, czy nie są tylko spamem o klucz?

Ja chcę, żeby ktoś narysował coś związanego z grą. Wierzę, że osoba która poświęci trochę czasu na rysunek jest bardziej wartościowa pod względem np zachowania klimatu i docenienia fantastycznych realiów świata gry. A nie będzie tylko farmerem itemów i jakimś wściekłym levelerem.

ps. Ty w którymś ze swoich postów prosiłeś o litość i danie Ci klucza, czy to nie jest żałosne?
default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger)

Dum Spiro Spero
Boże co za ludzie ten cały polish corner to jest tylko jedno, proszę daj klucz i nic więcej i do tego te kłótnie, omg ja mam 2 konta na becie i klucz, ale klucz daję już innemu znajomemu ale narazie go nie mogę złapać, ale za to pożyczę moje drugie konto komuś ogarniętemu, minimum 18lat ;) Zapraszam na Teamspeak 3.

-------> IP: rs32.teamspeak.pl:1400 <---------

Kto pierwszy ten lepszy, kanał Path of Exile :)
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Jan 12, 2012, 3:36:11 PM
Zmienił się wygląd polskiej strony Path of Exile http://pathofexile.eu.org/

"
ten cały polish corner to jest tylko jedno, proszę daj klucz i nic więcej i do tego te kłótnie,
Dawniej był to normalny temat i nikt nie sępił o klucz :) Poza tym zapraszam na polskie forum jeśli to ci nie odpowiada tam nie ma kłótni.)
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis on Dec 13, 2014, 4:42:39 AM
Prawdę rzeczesz mat. Ja już czekam od kwietnia ale dopiero dziś mnie już taka nerwica chwyciła dlatego poprosiłem 2 razy o klucz. Trzeba być optymistą ale do czasu:P
"
Eddydg wrote:
Prawdę rzeczesz mat. Ja już czekam od kwietnia ale dopiero dziś mnie już taka nerwica chwyciła dlatego poprosiłem 2 razy o klucz. Trzeba być optymistą ale do czasu:P

Ja czekałem miesiąc jakoś, no też bym szału dostał ;D masz jeszcze szanse wejść na TS3 do mnie na kanał PoE i ci pożyczę konto, ale zaznaczam 18lat ;)
Ok mat a co rozumiesz przez słowo pożyczę? Czyli muszę oddać później?:)
Spoko już nawet nie pamiętam jak to było mieć 18 lat. Po Polibudzie jestem i szukam roboty właśniw no ale coś mi nie idzie wiec muszę się czymś zająć:)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info