Polish Community
Szukam informacji odnosnie chaosow(lokacji)
na jakich lvlkach sa jak tam wejsc i itp | |
Powinni coś z robić z nieaktywnymi użytkownikami którzy dostają klucze i zapychają miejsce w kolejce tylko. Np pare min temu zostala wylosowana osoba:
Joined: 26 września 2011 21:52 Last Visited: 27 września 2011 00:46 Taka osoba dostanie klucz i go nie wykorzysta, a ktoś kto chce grać nie dostanie na rzecz nieaktywnej osoby, bezsens. |
|
możliwe, że wykorzysta bo na maila dostanie info i sobie "cudownie" przypomni, aczkolwiek fajnie by było jakby był jakis skrypt który by analizował aktywność konta (ilość logowań, wejść na forum etc) wykluczyłoby to multikonta i konta osób które już dawno zapomniały o PoE
pytanie odnośnie gry Czy jest możliwe grając rangerka mieć tanka w postaci zombie? czy zombie jako ze jest skillem z inteligence jest dostepny tylko dla witch/templar? default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger) Dum Spiro Spero | |
Jest to możliwe pod warunkiem że masz gem, niebieski socket, ale musiałbyś dodawać przy awansie + int aby gem mógł również awansować, bez dodawania inteligencji zombie gem będzie ograniczony do powiedzmy 3 lvla. Jeżeli się mylę to proszę o poprawkę :)
|
|
Ciekawą rzecz wydropiłem :P Już nie są potrzebne scrole z teleportami :P.. ^^
Unavailable Pytanie mam też :P Czym sie różni Critical Strike chance OD Ctricial stike damage multiple :P?^^ dzieki za info :P Last edited by Isuaru on Jan 10, 2012, 1:23:22 PM
Some items in this post are currently unavailable.
| |
Witam
Pierwszy raz gram klasa Ranger! Robie go na 2h miecz! Pytanko moje to: czy budowac go na armor i evasion czy tylko armor! Nie wiem co byloby lepsze? Czy ktos moze mi doradzic? Z gory dzieki:) Pozdro | |
powyżej kolega wspomniał o tym gdzie jest chaos na mapce.
to ja spytam co to jest ten chaos :) drugie pytanko odnośnie tych unikatowych itemow. one wypadają z zombiaków dla superszczęśliwca czy trzeba coś zrobić żeby je zdobyć? |
|
witam witam i o kluczyk pytam?
| |
Fantastyczny wydaje mi się pomysł, że aktywni użytkownicy forum mają większe szanse na klucz. Bawi mnie jednak, że z uwagi na brak klucza nie mogę grać w grę, zatem niewiele o niej wiem. O czym mam pisać? Przepisy na naleśniki, pogoda, rozkład jazdy autobusów?
| |
sprowadza się to do żenującego spamowania co niniejszym uskuteczniam pzdr
|