Polish Community

łuczek x2 więc mogę odstąpić sztuke
Unavailable
Unavailable

dawiddk wisior całkiem sympatyczny, podobny trafiłem ale na niskim lv
Unavailable

Zmontowałem wsumie niedawno też "magusa"z maroudera (snap cold+ice nova),ciężki osprzet -tarcza , pancerz full atutów z "życia" no i oczywiście blood magic
Na razie ma dopiero 27 lv i przbijam sie juz w strone typowych skilli magusa...i teraz pytanie ...(głównie przez support gemy)
Czy na dłuższą mete 30-40lv up będzie sens go expić?Chodzi głównie o gemy wspomagające czarki...(niestety nie mam zadnej czarujacej postaci więc jakie są supporty tez nie wiem ...

Some items in this post are currently unavailable.
oglądając te wszystkie itemki i śledądząc różne wątki apetyt na grę rośnie w niemożliwie zabójczym tempie, dlatego jeśli ktoś miałby zaproszenie dla przyjaciela bądź klucz skądkolwiek byłbym wdzięczny za podzielenie się :)
pozdrawiam i życzę, hmm, dobrych dropów :D
default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger)

Dum Spiro Spero
Wczoraj dostałem od kolegi passy na 2 godzinki i sobie pograłem w PoE, naprdawdę świetna sprawa, 20 minut rozdawałem pierwszy skill, gra ogólnie jest bardzo wciągająca i rozbudowana. Zauważyłem jedną rzecz, mianowicie jak sprzedaje itemek u handlarza to dostaje przeróżne fragmenty skroli zamiast golda czy innej waluty, dość ciekawe rozwiązanie.
Pozdrawiam i czekam niecierpliwie, w końcu nadejdzie ten dzień i zagram na własnym koncie.
i jak zbierzesz odpowiednią liczbę scrolli to dostajesz itemki jakies? recepte na wykonanie itema? czy moze jakieś doswiadczenie etc?

zabrzmiało ciekawie :)
default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger)

Dum Spiro Spero
Zdobyłem kluczyk :D
Z tych elementów które dostaję się od handlarza otrzymuję się orby, za pomocą których może zmieniać współczynniki ekwipunku dodawać nowe właściwości magiczne itp.
jeżeli ktoś będzie miał wolny klucz dla kolegi Polaka to chętnie przyjmę :)
IGN: Cardiac_Arrest/Cross_here/Cross_PL
Witam
To ja tez pokaze co udalo mi sie pozbierac grajac Witch!
Nie mam rewelacji,caly czas szukam lepszych rzeczy!
Lvl 68

Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable

Pozdrowionka
:)
Some items in this post are currently unavailable.
UU koks :P Ja tam 1 akt przeszedłem wczoraj i jakoś mnie nie wciągneło:P... Ta mini mapka troche mnie wkurza :P..A mam pytanie jak wklejać tutaj na forum itemy ?:P Jest gdzieś stronka gdzie są wszystkie >? Edit nie ważne już wiem :P..
Last edited by Isuaru on Jan 9, 2012, 2:05:08 PM
czesc
gdyby ktos mial dodatkowy klucz to poprosze:D

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info