Polish Community

No cóż, skoro sami takie rozwiązanie w gruncie rzeczy proponują...
do spamowania masz specjalny topic, tego nie zaśmiecaj
ja nie gram jeszcze ale zawsze mogę zadać nurtujące mnie pytanie odnośnie gry, mechaniki skilli itp

a jak to jest z tymi kryształami ze skillami? wypadają z mobów czy można też kupić? bo zakładając, że np chciałbym grać wiedźmą z fireballem jako podstawowym atakiem to muszę czekać az mi wyleci odpowiedni kamyk?
default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger)

Dum Spiro Spero
poważnie? obejrzyj sobie jakies playthrough na yt, bo zasmiecasz ten arcykonkretny i wolny od jakiegokolwiek spamu temat.
"
Pawlik wrote:
do spamowania masz specjalny topic, tego nie zaśmiecaj
ja nie gram jeszcze ale zawsze mogę zadać nurtujące mnie pytanie odnośnie gry, mechaniki skilli itp

a jak to jest z tymi kryształami ze skillami? wypadają z mobów czy można też kupić? bo zakładając, że np chciałbym grać wiedźmą z fireballem jako podstawowym atakiem to muszę czekać az mi wyleci odpowiedni kamyk?

Za wbicie 3lvl czy 4lvl dostajesz 1 kamien od npc możesz se wybrać który bedziesz chciał i później jest też kilka questów na kamyki ale ogólnie to dropią
Unavailable
Unavailable
Unavailable
:P
Są też wspomagające kryształy jak np ten
Unavailable

żeby wspomagał głównego trzeba łączyć je w takich itemkach np :P
Unavailable
Last edited by Isuaru on Jan 10, 2012, 4:14:39 PM
Some items in this post are currently unavailable.
zna ktos przepis na nalesniki wymienie sie na przepis na pierogi
mam klucz. piszecie do mnie na pw. dam temu kto zarejestrował się najwcześniej. sam klucz dostałem na tej stronce więc się odwdzięczam. do wieczora macie czas.
pancakes
Tylas co do tej kwestii armor+ev/armor
armor+ev sprawdza sie dobrze .Sam armor (ciezka zbrojka)to juz kwestia statystyk - silka jesli rozbudujesz ubierzesz sie na silke rowniez bedzie dobrze,kwestia buildu

Niestety a moze stety :p jest Iron reflexes i tu mozna wiele wyciagnac (z dexa 5-1% ev)>jedyna statystyka poprawiajaca armor
Postac zreczna i w miare silna (noszenie ciezkiego pancerz) a skile dexa moze miec ciekawy wynik
Znów lekkie szaty/zbroje nie ograniczja predkosc ruchu ale to juz mniejsza kwestia

samo ev.ciezko mi sie srawdzało tylko przy walkach z bosami czyli 1vs1 na przecietne moby bez problemu

Sam build dosc ciekawy porownywalem go z dualistem

rengerka malo specjaizacji na miecz ale szybkie ataki ,zwiekszone szanse i obrazenia krytyka
dualist znow wiecej skili na miecz,2h,
gemy wsumie te same
Last edited by Vlaad on Jan 11, 2012, 6:16:22 AM
Ma ktoś może do podzielenia się jeden key?? :) zalogowany jestem już tu od pól roku a niestety nie miałem szczęścia z kluczem a z ogromną chęcią bym zagrał w bete..:/
Na poprzedniej stronie kolega napisał że ma klucz napisz do niego na pw jak tak długo czekasz może podaruje ci keya.
I jeśli można nie spamujcie tak tego tematu o te keye bo straszny syf się robi pilnujcie wątku zawsze się trafi że ktoś tam dostanie ten klucz i na pewno da.Co do armora to sporo daje u rangera opłaca się brać pasywa co zamienia eve na armor, u wiedzmy znów ładujesz w energetyczna tarcze.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info