Polish Community
No cóż, skoro sami takie rozwiązanie w gruncie rzeczy proponują...
| |
do spamowania masz specjalny topic, tego nie zaśmiecaj
ja nie gram jeszcze ale zawsze mogę zadać nurtujące mnie pytanie odnośnie gry, mechaniki skilli itp a jak to jest z tymi kryształami ze skillami? wypadają z mobów czy można też kupić? bo zakładając, że np chciałbym grać wiedźmą z fireballem jako podstawowym atakiem to muszę czekać az mi wyleci odpowiedni kamyk? default: Bejbe (witch)
default: Brytnej (ranger) Dum Spiro Spero | |
poważnie? obejrzyj sobie jakies playthrough na yt, bo zasmiecasz ten arcykonkretny i wolny od jakiegokolwiek spamu temat.
| |
" Za wbicie 3lvl czy 4lvl dostajesz 1 kamien od npc możesz se wybrać który bedziesz chciał i później jest też kilka questów na kamyki ale ogólnie to dropią Unavailable Unavailable Unavailable :PSą też wspomagające kryształy jak np ten Unavailable żeby wspomagał głównego trzeba łączyć je w takich itemkach np :P Unavailable Last edited by Isuaru on Jan 10, 2012, 4:14:39 PM
Some items in this post are currently unavailable.
| |
zna ktos przepis na nalesniki wymienie sie na przepis na pierogi
| |
mam klucz. piszecie do mnie na pw. dam temu kto zarejestrował się najwcześniej. sam klucz dostałem na tej stronce więc się odwdzięczam. do wieczora macie czas.
|
|
pancakes
| |
Tylas co do tej kwestii armor+ev/armor
armor+ev sprawdza sie dobrze .Sam armor (ciezka zbrojka)to juz kwestia statystyk - silka jesli rozbudujesz ubierzesz sie na silke rowniez bedzie dobrze,kwestia buildu Niestety a moze stety :p jest Iron reflexes i tu mozna wiele wyciagnac (z dexa 5-1% ev)>jedyna statystyka poprawiajaca armor Postac zreczna i w miare silna (noszenie ciezkiego pancerz) a skile dexa moze miec ciekawy wynik Znów lekkie szaty/zbroje nie ograniczja predkosc ruchu ale to juz mniejsza kwestia samo ev.ciezko mi sie srawdzało tylko przy walkach z bosami czyli 1vs1 na przecietne moby bez problemu Sam build dosc ciekawy porownywalem go z dualistem rengerka malo specjaizacji na miecz ale szybkie ataki ,zwiekszone szanse i obrazenia krytyka dualist znow wiecej skili na miecz,2h, gemy wsumie te same Last edited by Vlaad on Jan 11, 2012, 6:16:22 AM
| |
Ma ktoś może do podzielenia się jeden key?? :) zalogowany jestem już tu od pól roku a niestety nie miałem szczęścia z kluczem a z ogromną chęcią bym zagrał w bete..:/
| |
Na poprzedniej stronie kolega napisał że ma klucz napisz do niego na pw jak tak długo czekasz może podaruje ci keya.
I jeśli można nie spamujcie tak tego tematu o te keye bo straszny syf się robi pilnujcie wątku zawsze się trafi że ktoś tam dostanie ten klucz i na pewno da.Co do armora to sporo daje u rangera opłaca się brać pasywa co zamienia eve na armor, u wiedzmy znów ładujesz w energetyczna tarcze. |