Polish Community

dołączam się do prośby
Proszeniem nic nie wskuracie .. :P musicie jak ja czatować na forum kilka godzin ciągle odświeżać i czekać aż ktoś gdzieś wklei keya :P
No ja póki co czekam i odświerzam forum, mam dzisiaj urodziny więc liczę na szczęście :D
No to najlepszego :P
Dzięki :D
Ale powiem ci :P że też czekałem na keya z niecierpliwością i sie zawiodłem ;p... Puki co nie ma praktycznie fabuły tylko idz zabij itd :P.. Strasznie nudna :P Diablo 2 I titan quest są dużo ciekawsze :P puki co nie ma sie co równać z nimi;p ciekawy system waluty i skili aktywnych jak i pasywnych ale pozatym nic specjalnego :P No minimapa to mnie wkurza woda to jakieś kropki :P Ale jest potencjał :P
Last edited by Isuaru on Jan 9, 2012, 4:12:27 PM
Nom żeby tylko tego keya w ręce zgarnąć to by miło było by sobie od czsu do czsu razem zagrać :D
Isuaru marudzisz:p

- gra jest darmowa

- to h&s na sieć nie rpg więc qesty na przeczyszczenie kominka ksieżniczki,jedzenie ,lowienie ryb ,pieczenie ciast odpadaja

- grafika jak grafika nie jest zła ...polecam ci Adom'a ;P

Systemu waluty to ja tu nie widze tylko anarchistyczna wymiane towarów,pewno bedzie troche ulepszona bo wymiana 40 zwoi wisdoma na 1 cz tegoz samego zwoju to nieporozumienie

Drzewko skili tu widze + i -

+ różnorodność

- wysokopoziomowe postaci rożnych klas moga byc takie same.Brakuje mi skili wyłącznieklasowych,niby nadrabiaja to gemy +support gemy ...ale można je znależć ,wymienic

+/- ilosc skilli niby wiele ale po zsumowaniu tych wszystkich ,drobnych % troche tego ubywa.

Mnie irytuje tylo jedno czy to wina servera nie wiem mianowicie LAGI.Znów padła mi pstac 31 lv przez to ale coż dzieki niej mozna wybadac trampka - templara z watacha zombiaków i spectr
Szkoda ze spectry z bossów maja bazowe statystyki...

PS troche szrotu mojego trampka(niski lv)
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Some items in this post are currently unavailable.
grrr... eastern europeans who can't speak "proper" english is going to fill this game up too it seems.
bla bla bla... learn more languages ​​than you know

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info