Polish Community
dołączam się do prośby
| |
Proszeniem nic nie wskuracie .. :P musicie jak ja czatować na forum kilka godzin ciągle odświeżać i czekać aż ktoś gdzieś wklei keya :P
| |
No ja póki co czekam i odświerzam forum, mam dzisiaj urodziny więc liczę na szczęście :D
| |
No to najlepszego :P
| |
Dzięki :D
| |
Ale powiem ci :P że też czekałem na keya z niecierpliwością i sie zawiodłem ;p... Puki co nie ma praktycznie fabuły tylko idz zabij itd :P.. Strasznie nudna :P Diablo 2 I titan quest są dużo ciekawsze :P puki co nie ma sie co równać z nimi;p ciekawy system waluty i skili aktywnych jak i pasywnych ale pozatym nic specjalnego :P No minimapa to mnie wkurza woda to jakieś kropki :P Ale jest potencjał :P
Last edited by Isuaru on Jan 9, 2012, 4:12:27 PM
| |
Nom żeby tylko tego keya w ręce zgarnąć to by miło było by sobie od czsu do czsu razem zagrać :D
| |
Isuaru marudzisz:p
- gra jest darmowa - to h&s na sieć nie rpg więc qesty na przeczyszczenie kominka ksieżniczki,jedzenie ,lowienie ryb ,pieczenie ciast odpadaja - grafika jak grafika nie jest zła ...polecam ci Adom'a ;P Systemu waluty to ja tu nie widze tylko anarchistyczna wymiane towarów,pewno bedzie troche ulepszona bo wymiana 40 zwoi wisdoma na 1 cz tegoz samego zwoju to nieporozumienie Drzewko skili tu widze + i - + różnorodność - wysokopoziomowe postaci rożnych klas moga byc takie same.Brakuje mi skili wyłącznieklasowych,niby nadrabiaja to gemy +support gemy ...ale można je znależć ,wymienic +/- ilosc skilli niby wiele ale po zsumowaniu tych wszystkich ,drobnych % troche tego ubywa. Mnie irytuje tylo jedno czy to wina servera nie wiem mianowicie LAGI.Znów padła mi pstac 31 lv przez to ale coż dzieki niej mozna wybadac trampka - templara z watacha zombiaków i spectr Szkoda ze spectry z bossów maja bazowe statystyki... PS troche szrotu mojego trampka(niski lv) Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Some items in this post are currently unavailable.
| |
grrr... eastern europeans who can't speak "proper" english is going to fill this game up too it seems.
| |
bla bla bla... learn more languages than you know
|