Polish Community
ehhh , widzę sporo podobnych nazw... czyli sporo multi kont.... ludzie nazakładają tego, a i dostają keye pół roku później bo takie się robią zastoje... troche żenujące... konta nieaktywne, bez napisanego chociaż 1 posta dostają keye, a jeśli ktoś chce zagrać to czeka i nic nie ma z tego.
| |
zgadzam się z kolegą wyżej od września czekam na keya i nic, postów może i mam mało lecz śledzę tę grę regularnie =]
| |
witam ! widze ze gra moze byc naprawde dobra , bardzo zblizona do diablo. Mialby ktos keya na zbyciu bym mogl sprobowac swoich sil ?
| |
Omg 3 posty z rzędu to proszenie o keya ... Przestańcie spamować .. jak chcecie keya bierzcie udziały w konkursach czy cos ... ja siedziałem prawie 7h na forum ciągle je odświeżając żeby zdobyć keya wy też tak możecie -.- ale nie prosze prosze prosze -.-....
Last edited by Isuaru on Jan 11, 2012, 3:41:11 PM
| |
ja nie proszę o keya ;p ja liczę na szczęście a nie będę siedział 7h żeby odświeżać stronę mam ważniejsze rzeczy do roboty...
| |
W takim razie jaki temat do rozmowy proponujesz w dziale 'Beta Invite Discussion'?
| |
" Człeniu, to jest dział Beta Invite, a skoro tego typu posty nie są moderowane to znaczy, że można prosić o klucze. To zajebiście, że ty masz klucz, graj i pisz sobie, ale pozwól też innym otrzymać klucz za pomocą jakichkolwiek środków. W tytule tematu nie jest wspomniane, że jest to tylko i wyłącznie temat do omawiania samej rozgrywki. Poza tym może nie wszyscy znają angielski? Może nie są w stanie brać udziału w konkursach? Może jedynym sposobem jest napisanie w polskim dziale? Pomyślałeś o tym? IGN: Cardiac_Arrest/Cross_here/Cross_PL
| |
Takim sposobem nie dostaniesz klucza uwierz !... możesz pisać prosić przez następne 200 stron i i tak nie dostaniesz ... . hmm czy do tego potrzebny jest angielski ? http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/16360 Irvin_EFF A ty pewnie dostaniesz keya od pana z 2 poprzednich stron bo długo czekasz ^^...
Last edited by Isuaru on Jan 11, 2012, 3:39:29 PM
| |
" Niektórzy pracują, więc nie mają czasu czatować nie wiadomo jak długo na forach. I owszem, z tego co zauważyłem w większości przypadków trzeba znać angielski. IGN: Cardiac_Arrest/Cross_here/Cross_PL
| |
innej możliwości nie ma ..2-3 klucze dziennie tak wklejają ...
|