Polish Community
Widzę, że sporo Polaków :) ciekawe jak będzie to wyglądać w grze, czy na każdym kroku PL będzie buszować, najważniejsze, żeby się dobrze grało ale jak narazie nie ma jak bo nie mam keya... ale cóż cierpliwość nie zaszkodzi :D
| |
witam potrzebuje rozdzki + okolo 100 % spelldamage albo tarcze + 30-50 % spelldamage, lub też rarity botki i rekawice jakies wypasione z 4 linkami. w zamian mam pare przedmiotow....
Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable albo quality orby.... Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable znajdziecie mnie w gdzie pod ksywka wiedzmak gram prawie codziennie odezwijscie sie jakbyscie mieli cos fajnego dla mnie . pozdro p.s. mam tez 20 orb of alchemy tez na handel i sporo gemow nie quality. Some items in this post are currently unavailable.
| |
mam pecha :P odświeżam od 3h forum :P.. i nikt nie raczył wkleić keya :P... a tak chyba z 2 dziennie wklejają :P..
| |
Masz konto od dwóch dni i piszesz ze masz pecha bo klucza nikt ci nie "raczył" dać? A kim ty w ogóle jesteś? Czym zasłużyłeś sobie na klucz? Inni czekają po kilka miesięcy. Czekaj spokojnie na swoją kolej i pisz przemyślane posty.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
wow :P chciałem sie zapytać jak zdobyć "Alpha member" Heh gościu :P ja sie nie prosze o klucz :P... Tylko czekam aż go ktoś po prostu wstuka na forum coś w stylu np tego pana :P.. ""Like this one here:
CWK5G-R5AUP-J6J9J-9U3LM"" Klika razy dziennie widziałem ale jakoś nigdy sie nie udało ^^.. Edit UP A ty Przy okazji naucz sie czytać ze zrozumieniem Nie jestem jak większość ... Nie pisze " dajcie keya" Tylko czekam na okazje ^^ ... No bo wybacz gdybym miał czekać na keya z losowania to nawet przy 100 acc :D czekał bym z miesiąc ... Więc to odpada :P Last edited by Isuaru on Jan 8, 2012, 12:25:50 PM
| |
demonisko widziałem Ciebie parę razy w grze, koxie:P
Problem z tym, że ciężko zdobyć ultimate bulid - mi brakuje miejsca w inventory, bo mam tyle magicznych przedmiotów. Kombinacji multum i jak wypadnie coś lepszego od razu trzeba przebudowywać całe wyposażenie. Z tego powodu, nie rozwijam za bardzo gemów z int czy też z str bo potem brakuje statystki bazowej. Trafił ktoś ring-a onyx z zdublowaną statystyką +20 to all atributes? Unavailable Taki najlepszy jaki udało mi się stworzyć. Some items in this post are currently unavailable.
| |
a dawid jakiego masz nicka? dawaj do gry bede teraz grac to moze cos pohandlujemy. ktory masz level i jaki masz nick? a tak swoja droga ta gra mi sie tak bardzo podoba ze nie wiem czy bede grac w diablo 3 :D wypas
Last edited by demonisko on Jan 8, 2012, 1:16:38 PM
| |
Hahaha Mam :P To można zaczynać :D Czyli jednak cały dzień czatowania na forum sie opłacił :D
Last edited by Isuaru on Jan 8, 2012, 1:32:27 PM
| |
"Najpierw zorientuj się co ta ranga oznacza. Napisz do Chrisa w tej sprawie, ciekawe co ci odpisze :D "I vice versa :) http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
heh zdaje sobie sprawe że z moim "stażem" jest raczej nie możliwe zdobyć "Alpha member" Dlatego tylko sie zapytać chciałem ...
|