Polish Community

Jeśli ktoś ma wolny klucz, albo friend invite, to bardzo proszę o podesłanie
Same sępienie w tym temacie o klucza - wychodzę z założenia, że kto sępi ten nie zasługuje :P
Dlatego wszystkim sępiącym mówimy stanowcze NIE!!

Może założymy osobny wątek, o samej grze, bo jest kilka spraw w mechanice, które wciąż pozostają dla mnie zagadką?

np: Ktoś przetestował duelista na tyle, żeby mi powiedzieć czy warto za wszelką cenę iść w frenzy charge w ilości więcej niż 4, czy też jednak spróbować innej kombinacji pasywnych umiejętności. Nie wiem, ile razy dane mi będzie wybierać skill tree po raz wtóry.
"
wojan1987 wrote:
jak zdobyc klucz do path of exile czekam juz pol roku

Dziwne, że od 14.10.2011 nadal nie wiesz.
Witam
Z napisaniem pierwszego posta trochę się ociągałem bo większość czasu spędziłem na rozczytywaniu się w tematach skilli ,itemów,gemów itp ...w tematach bardziej "treściwych" ...chociaż w sumie ten temat też jest głównie o itemie - beta key DDD.Jako fanatyk takich klasyków jak follout ,BG, adom , swego czasu builder i mg NWN wolałem poświęcić czas na przeglądaniu filmów o poe na "sucho" ,montowaniu postaci (zanim otrzymałem keya) niż wczytywanie sie w setki postów o "mega beta itemie"
Trochę cierpliwości ,odświeżania strony i tu wielkie podziękowania dla użytkownika pralnik dzięki któremu święta spędziłem przy browarku oraz na przekładaniu teorii w praktykę + trochę złośliwości i nerwicy mojej kobitki ;D Jak na razie nie mam za wiele cierpliwości do expienia wysokopoziomowców ale łącznie postaciami kolo 150 lv chyba mam:p
Jak zwykle na początek dla wybadania lokacji poszedł typowy fighter na oburęcznego axa ,po patchu zmieniony jednak na maula gdyż wpadł nieoczekiwanie taki:

No ale ile można mordować mobów na 1 góra 2 ciosy...

Next postać to typowa rengerówa z takim łuczkiem
X2

...niby fajny ale obrażenia średnie.

Poszła więc zmina na rengerke z compositem łuczkiem na blood magic ,ale niestety zaliczyła wykładkę na lagu .Ponieważ wyszedłem z założenia że gram jak w adomie - hardcore lague poszła do lamusa

Obecnie testuje "mniszke"-rengerke na paznokcie, atak speed + movment Tu mam trochę dylemat czy ciezki pancerz czy może jdenak evasion + energy shild...

..niestety wyjscie na impreze ...więc cdn posta nastąpi...

"Boże chroń Fanatyków" DDD

PS ehh widzę poprawne wstawienie itemków coś nie poszło...
Last edited by Vlaad on Jan 7, 2012, 12:05:49 PM
Vlaad nie widzę twoich przedmiotów tylko samą grafikę - bug?
"
Mat wrote:
Unavailable
Unavailable
Unavailable

a oto moje unikaty, a co do premiery gry to jakoś pierwszy kwartał tego roku :)

Fajne te unikaty:)

Ja dorzucam jeszcze to:
Unavailable
Some items in this post are currently unavailable.
Please give me beta key! :S
Bug raczej nie...powiem tak małe pw o wstawianiu grafiki itemów by się przydało...niestety cdn posta nastąpi po odparowaniu % ale z lv można przyciąć ;D
Hmmm widzę że sporo ludzi gra w to.. nawet Polaków... trafiłem na tą gre przez przypadek, i widze że ładnie się prezentuje... po graniu paru lat w d2 oczekuje że też mnie wciągnie ;p no nic zobaczymy, może się pofarci i keya wylosuje niedługo ;]
No gierka wygląda bardzo fajnie, szczególnie że jestem fanem serii diablo a Path of Exile bardzo ją przypomina. W grę jeszcze nie grałem no cóż liczę na farta przy losowaniu jak i 4 moich znajomych z którymi mam zamiar pykać:)
Last edited by losrafalos on Jan 7, 2012, 10:06:00 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info