Polish Community

"
Ryuuzaki wrote:
@Ugm

Możliwe, że chowam urazę, nie potrafię odbierać, a tym bardziej opisywać własnych uczuć za dobrze.

........
........

Chciałbym zaznaczyć, że mówię w tej chwili tylko za siebie, a wszystko co napisałem to wyłącznie moje odczucia.

W sumie Ryuu masz racje.
Jest tylko jedno ale...

Byly osoby ktore weszly zapytaly o klucz i napisaly cos jeszcze. Byly tez osoby ktore weszły zapytaly i nic wiecej, byl tez niedawno gosc ktory zucal "przecinkami" zamiast rozmawiac.

Wiez mi, ze osoby ktore pytaly o klucz i pisaly o grze to co zobaczyly na YT, na innych forach dostaly invite od beta testerow.

Poprostu co innego jest wejsc zapytac i popisac cos normalnego a co innego "dawajta klucz albo wpier..." ;)

troche przesadzilem ale mniej wiecej wiadomo o co chodzi ;) ..... chyba.... ;)

Dzisiejszy drop
Unavailable
Unavailable
Zhar, Class:Marauder, League:Default
Last edited by Zhar on Sep 26, 2011, 2:30:27 PM
Some items in this post are currently unavailable.
"
SonOfGod87 wrote:
panowie zła/smutna informacja jaka padła dziś na czacie, gra na starcie (czytaj: po zakończeniu open bety) będzie posiadała jedynie 3 akty.
Od dawna było wiadomo że gra będzie miała 3 akty. Akt 4 ma być dodany dopiero wraz z rozszerzaniem do PoE.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
"
ppawlak2 wrote:
"
luckyzi wrote:
tymczasem polecam mythos :)

Mythos jest strasznie grindziarskie. Nie stawia przed nami wyzwań(pomijając lvlowanie co jest straszliwą mordęgą). Po przełamaniu mojej niechęci do stylu graficznego gra znudziła mi się po jakichś 2,3 dniach.

coz poe rowniez oferuje sam grind
Mógłby się ktoś odnieść do tego, jak PoE wychodzi na tle d2?
Powiem szczerze, że w diabełka na bn grałem bardzo długo i gra musi być naprawdę dobra, żeby sprostać moim oczekiwaniom :) A mam takie wrażenie, że więcej diablo & diablo 2 można dostrzec w PoE niż w d3. Oczywiście w obu przypadkach opieram się na różnych materiałach czy to tekstowych, czy filmików na yt, bo żadnej jeszcze nie miałem okazji przetestować.
"
luckyzi wrote:
"
ppawlak2 wrote:
"
luckyzi wrote:
tymczasem polecam mythos :)

Mythos jest strasznie grindziarskie. Nie stawia przed nami wyzwań(pomijając lvlowanie co jest straszliwą mordęgą). Po przełamaniu mojej niechęci do stylu graficznego gra znudziła mi się po jakichś 2,3 dniach.

coz poe rowniez oferuje sam grind

W PoE jeszcze nie grałem, lecz przekonał mnie styl graficzny i mnogość ścieżek rozwoju postaci :) Wrócimy do tej rozmowy jak będzie dane mi przetestować to dzieło :)

Dymek - PoE klimatem zdecydowanie bliżej pierwszemu diabełkowi. Tak powinno wyglądać diablo II ;P Dużo więcej Ci nie powiem bo też znam to tylko z różnych materiałów screenowo-filmowych i opinii beta testerów.
Cthulhulak in game
Last edited by ppawlak2 on Sep 26, 2011, 2:51:11 PM
"
Dymek - PoE klimatem zdecydowanie bliżej pierwszemu diabełkowi.
Jeśli bralibyśmy pod uwagę tylko podziemia i świątynie to tak. Bo to co sie dzieje na powierzchni, to nie dorównuje D1.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
"
Noktis wrote:
"
Dymek - PoE klimatem zdecydowanie bliżej pierwszemu diabełkowi.
Jeśli bralibyśmy pod uwagę tylko podziemia i świątynie to tak. Bo to co sie dzieje na powierzchni, to nie dorównuje D1.

Noktis powierzchnia tez jest dobra, przynajmniej swiat nie jest monotonny. Troche piasku, troche zieleni ;)
Zhar, Class:Marauder, League:Default
@Ryuuzaki:

Haha, masz chyba za dużo czasu i widzę, że generalnie lubisz pisać. To dobrze, bo robisz to w kulturalny sposób. Dużo ironii, ale bez chamstwa.

Problem w tym, że chyba nie złapałeś sedna tego, o czym mówiłem. Nie chodzi o idyllę, wesołe pogawędki i elitarny klub betatesterów. Ale nie ma co już ciągnąć tematu.

Co do 3 aktów, to tyle miało być, tak jak mówi Noktis, więc nie wiem o co płacz.
ingame: FeelLuckyPunk standard
Na ten moment przestaje grać, bo nie chce mi sie przechodzic tego samego 4 raz ;/. Pozatym czas sie troche przyzwyczaic do szkoly... :C. Jak wprowadza cos nowego to przegladne sobie i zreportuje kilka bugow jak zauwaze.
A kończe z osiagnieciami : 41 lvl Duelist Merciless(2 pierwsze questy done)
Itemy :
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable

:D!
Last edited by MoroFSKY on Sep 26, 2011, 4:00:36 PM
Some items in this post are currently unavailable.
moroFSKY
duelist z nastawieniem na rozwój siły? :)
duelist Bartosz 37 lvl

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info