Polish Community
" W sumie Ryuu masz racje. Jest tylko jedno ale... Byly osoby ktore weszly zapytaly o klucz i napisaly cos jeszcze. Byly tez osoby ktore weszły zapytaly i nic wiecej, byl tez niedawno gosc ktory zucal "przecinkami" zamiast rozmawiac. Wiez mi, ze osoby ktore pytaly o klucz i pisaly o grze to co zobaczyly na YT, na innych forach dostaly invite od beta testerow. Poprostu co innego jest wejsc zapytac i popisac cos normalnego a co innego "dawajta klucz albo wpier..." ;) troche przesadzilem ale mniej wiecej wiadomo o co chodzi ;) ..... chyba.... ;) Dzisiejszy drop Unavailable Unavailable Zhar, Class:Marauder, League:Default Last edited by Zhar on Sep 26, 2011, 2:30:27 PM
Some items in this post are currently unavailable.
| |
"Od dawna było wiadomo że gra będzie miała 3 akty. Akt 4 ma być dodany dopiero wraz z rozszerzaniem do PoE. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
" coz poe rowniez oferuje sam grind | |
Mógłby się ktoś odnieść do tego, jak PoE wychodzi na tle d2?
Powiem szczerze, że w diabełka na bn grałem bardzo długo i gra musi być naprawdę dobra, żeby sprostać moim oczekiwaniom :) A mam takie wrażenie, że więcej diablo & diablo 2 można dostrzec w PoE niż w d3. Oczywiście w obu przypadkach opieram się na różnych materiałach czy to tekstowych, czy filmików na yt, bo żadnej jeszcze nie miałem okazji przetestować. | |
" W PoE jeszcze nie grałem, lecz przekonał mnie styl graficzny i mnogość ścieżek rozwoju postaci :) Wrócimy do tej rozmowy jak będzie dane mi przetestować to dzieło :) Dymek - PoE klimatem zdecydowanie bliżej pierwszemu diabełkowi. Tak powinno wyglądać diablo II ;P Dużo więcej Ci nie powiem bo też znam to tylko z różnych materiałów screenowo-filmowych i opinii beta testerów. Cthulhulak in game Last edited by ppawlak2 on Sep 26, 2011, 2:51:11 PM
| |
"Jeśli bralibyśmy pod uwagę tylko podziemia i świątynie to tak. Bo to co sie dzieje na powierzchni, to nie dorównuje D1. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
" Noktis powierzchnia tez jest dobra, przynajmniej swiat nie jest monotonny. Troche piasku, troche zieleni ;) Zhar, Class:Marauder, League:Default
| |
@Ryuuzaki:
Haha, masz chyba za dużo czasu i widzę, że generalnie lubisz pisać. To dobrze, bo robisz to w kulturalny sposób. Dużo ironii, ale bez chamstwa. Problem w tym, że chyba nie złapałeś sedna tego, o czym mówiłem. Nie chodzi o idyllę, wesołe pogawędki i elitarny klub betatesterów. Ale nie ma co już ciągnąć tematu. Co do 3 aktów, to tyle miało być, tak jak mówi Noktis, więc nie wiem o co płacz. ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Na ten moment przestaje grać, bo nie chce mi sie przechodzic tego samego 4 raz ;/. Pozatym czas sie troche przyzwyczaic do szkoly... :C. Jak wprowadza cos nowego to przegladne sobie i zreportuje kilka bugow jak zauwaze.
A kończe z osiagnieciami : 41 lvl Duelist Merciless(2 pierwsze questy done) Itemy : Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable :D! Last edited by MoroFSKY on Sep 26, 2011, 4:00:36 PM
Some items in this post are currently unavailable.
| |
moroFSKY
duelist z nastawieniem na rozwój siły? :) duelist Bartosz 37 lvl
|
|