Polish Community

Cześć ;>

Jest jakaś szansa na zdobycie klucza? Na jakiej zasadzie działa rozdawanie kluczy, jeśli takowe 'rozdawanie' jest? Oglądam aktualnie filmiki na YouTube i po prostu czuję się dość ciulowo, bo nie mogę pograć w Path of Exile. Jeśli jest jakaś szansa na zdobycie klucza - powiedzcie mi ;)

Pozdrawiam.
ten automat do rozdawania kluczy to jakaś bzdura bo klucze dostają najczęściej umarłe konta co zarejestrowali się kilka miesięcy temu i od tamtej pory nawet tu nie zaglądają :/
"
Wilu666 wrote:
Cześć ;>

Jest jakaś szansa na zdobycie klucza? Na jakiej zasadzie działa rozdawanie kluczy, jeśli takowe 'rozdawanie' jest? Oglądam aktualnie filmiki na YouTube i po prostu czuję się dość ciulowo, bo nie mogę pograć w Path of Exile. Jeśli jest jakaś szansa na zdobycie klucza - powiedzcie mi ;)

Pozdrawiam.

szansa zawsze jest, u mnie -1200%, kandydata do klucza juz mam , a pograc bedziesz mogl jak bedzie open beta , CB sluzy innym celom a nie zabijaniu nudy
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
"
SonOfGod87 wrote:
Unavailable
Unavailable

dzisiejszy drop:)

O proszę, niedawno pytałem o zealota a tu butki tak nazwane :) Swoją drogą niezbyt by mu się przydały :P
Cthulhulak in game
Last edited by ppawlak2 on Sep 26, 2011, 12:41:19 PM
Some items in this post are currently unavailable.
"
athcore wrote:

szansa zawsze jest, u mnie -1200%, kandydata do klucza juz mam , a pograc bedziesz mogl jak bedzie open beta , CB sluzy innym celom a nie zabijaniu nudy

Chcę betę żeby równocześnie pograć i przetestować grę w celu znalezienia paru błędów (a na pewno są, gdyż to beta), zgłoszeniu ich w odpowiednim dziale i dalej graniu. Gra z tego co widzę jest świetna, dlatego chcę m.in. pomóc jej, by ujrzała niedługo światło dzienne.
Z filmów na youtube wnioskuję, że path of exile będzie tym czym powinno być D3 ;) Szkoda, że tak ciężko dostać się do zamkniętej bety z chęcią sprawdził bym te gre. W końcu semestr się niebawem zaczyna i będzie znacznie mniej czasu na takie pożeracze czasu jak hack & slashe.
Last edited by BzArEx on Sep 26, 2011, 12:52:21 PM
"
Wilu666 wrote:

Chcę betę żeby równocześnie pograć i przetestować grę w celu znalezienia paru błędów (a na pewno są, gdyż to beta), zgłoszeniu ich w odpowiednim dziale i dalej graniu. Gra z tego co widzę jest świetna, dlatego chcę m.in. pomóc jej, by ujrzała niedługo światło dzienne.

Przeczytaj sobie jakieś ostatnie 20 stron tematu, dowiesz się, że ci goście Ci nie pomogą :P

W kwestii klucza na rodaków nie masz co liczyć, a przynajmniej nie na większość stałych bywalców tego tematu.

Gdybym miał, to bym dał wam wszystkim klucze, ale nie mam ani jednego.
"
Wilu666 wrote:

Wybacz szczerość, ale nie sądzę żeby znalazło się wielu naiwnych gotowych uwierzyć w Twoją niepohamowana chęć wyłapywania błędów w grze ;). Zbyt wielu chciało już w ten sposób zdobyć klucz.
Trzeba się pogodzić z losem i dotrwać do Open Bety, a może przypadkiem, w międzyczasie uda się coś wygrać z maszyny losującej.
Daj spokój. Nawet nie wiesz jak wkurzają mnie osoby, które biją się o klucz a po dwóch dniach stwierdzają, ze gierka jest słaba i mają ją w rowie.

Ryuuzaki - mógłbym Cię prosić o pomoc w znalezieniu klucza, jeśli w ogóle możesz takową zaoferować?
Ryuuzaki, widzę że chowasz urazę za początki Twojego pobytu tutaj.

Ale zrozum, że jeśli ktoś wpada i pierwsze co pisze w temacie to prośba o klucz nie zadając sobie trudu żeby przeczytać choćby kilka ostatnich stron, nie ma szans wzbudzić ani sympatii, ani tym bardziej zaufania kogokolwiek, kto taki klucz mógłby mieć.
Jeśli do tego dodasz fakt, że kluczy jest mało (póki co każdy betatester dostał jeden, jeśli w ogóle), to naprawdę nie ma się co dziwić że większość stałych bywalców forum jest jaka jest.

A wystarczy prześledzić temat, żeby zobaczyć że każdy kto sensownie pisał i dyskutował o grze w tym temacie ma teraz białe "Beta Member" pod nickiem.
ingame: FeelLuckyPunk standard

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info