Polish Community
przecież jak grasz sam a nie w party to masz singla :) chyba, że chodzi Ci o typowy tryb single player bez dostępu do sieci
duelist Bartosz 37 lvl
|
|
Wu tutaj gadu-gadu o gierce a ja od poczatku klucza dostac nie moge...
| |
A ja mam pytanie którym narobię sobie wrogów.
Po co dyskutujecie o grze w temacie który znajduje się w sekcji Beta Invite Discussion? Przecież większość osób które tu zagląda nie ma klucza i nie jest w stanie sie wypowiedziec o grze. I nie gledzcie ze jest smietnik i wszyscy zebraja o klucz, bo w brew pozorom to akurat odpowiednie miejsce. Ale wy wolicie udawac doroslych i ulozonych i narzekac na "polaczków" i ich mentalność i niedorosłość. |
|
Wszyscy wypowiadają się tu bo nie chcą spamować postami dla Polaków na wszystkich możliwych forach. Poza tym pisanie postów zakładanie wątków/tematów etc. nie przybliża nikogo do klucza więc moim zdaniem nie ma sensu. Ja czekam na otrzmanie klucza i ostatecznością do, której się zmusiłeb było wzięcie udziału w niedziałających pociągach ( bo co mi szkodzi ).
| |
Proszę Ciebie... żebranie jest odpowiednie ? Też nie mam klucza, a jednak o grze wiem bardzo dużo. Wystarczy trochę się interesować, poczytać, obejrzeć jakiś filmik, czy po prostu tutaj zapytać o pewne sprawy. Jeśli chodzi o możliwość gry to każdy ją dostanie prędzej czy później.
Cthulhulak in game
| |
" To jak nigdy nie zamoczyć a mimo wszystko gadać o seksie. |
|
Ruszyło forum, gdzie mogą się wypowiadać tylko beta testerzy: http://pathofexile.eu.org/
Poinformujecie pozostałych żeby link nie zniknął w spamie. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis on Dec 13, 2014, 4:49:06 AM
| |
robisz sobie wrogow... przeczytaj pare stron do tylu... juz na prawde nie da sie tego inaczej okreslic niz mianem... ze teraz zaczynaja tutaj glaby jakies zagladac... powinno sie odstrzelic te strone ktora podala info o poe... na polska scene gier mmo... ludzie czy bycie ograniczonym umyslowo nie przeszkadza wam we wpisaniu adresu w przegladarke?... nie wyobrazam sobie zaczynac z kims pisac,bez zapoznania sie chociazby z 10cioma ostatnimi stronami...
chyba sobie daruje tutaj zagladac,tylko ts i ang forum,dlaczego teraz tylu glabow wchodzi... i to jeszcze bez jakiegokolwiek moralnego poziomu.. wiem ze to net,ale jesli tu sie nie potraficie zachowac,przeczytac... to az strach pomyslec co jest w zyciu normalnym... powinni wymyslec system drzwi z gilotyna,i intrukcja 100stron jak przez nie przejsc.. postawic przy nich takich ludzi... i patrzec na rzez owieczek,a tym samym zrobic nam wielka przysluge... pozbywajac sie takich osobnikow... wiem ze mocne,ale piaty raz pisac to samo nie zamierzam,bo jakiemus skonczonemu glabowi,kretynowi i leniowi w jedyn,nie chcialo sie przeczytac,czemu piszemy w beta key,ktore hm... 5 stron wczesniej wyjasnialismy... tak wiec narobisz sobie wrogow,ale nie pytaniem. BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
apropo setow to jestem ciekaw czy jak je zrobia to czy nie beda mialy ograniczonych socetów na gemy, tak jak to mialo miejsce w niejednej produkcji.
Co do gemow to jesli w poznijszym levelu bedzie po 6 socetow w broni dwurecznej i zbroi ( jak to powierdzili tworcy ) na gemy i jesli bedzie mozna jest polaczyc tak jak jest przy 3 i 4 to jestem pewien ze gemy najzadsze po np 60 levelu beda dosc solidna waluta w PoE. Last edited by demonisko on Sep 25, 2011, 7:45:05 AM
| |
"Wiadomo skąd przyszli - pare dni temu pojawił się news na mmorpg.org.pl zresztą obczajcie sobie komentarze - 50 wypowiedzi z sępieniem o klucz XD http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis on Sep 25, 2011, 7:52:35 AM
|