PC servers are restarting now. They should be back up in approximately .
PC servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.
Polish Community
" random z wykluczeniem ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
100% random
obecnie keye mozna otrzymac z/za timera,friend inv,jakies konkursy organizowane przez graczy. Tyle :) BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
hohoho co to mi wypadlo :D
Unavailable ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ Some items in this post are currently unavailable.
| |
gz... nic tylko elemental hit na quality 20% i wysoki lvk,do tego jakas ladna bron elemental dmg,i miodny dps:) ale czy zadziala do tego stopnia? sprawdzisz z czasen ath?
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
Witam ponownie po dluzszej przerwie...totalny brak czasu uniemozliwia mi wlasciwe beta testowanie...nazwalbym to raczej casualowym beta testowaniem...ale pozyjemy zobaczymy moze cos sie w przyszlosci zmieni...
A wracajac do pytan i informacji o ktore chcialem zapytac to: - przegladajac jakis czas temu forum natknelem sie na linka do 'drzewka lokacji' poszczegolnych aktow, nie moge sobie przypomniec gdzie go widzialem a przydalo by sie szczegolnie z uwagi na drugi akt (lokoacje z deczka zakrecone i ich kolejnosc gdy sie przechodzi akt po raz pierwszy) - jesli mowimy o losowej generacji poziomow, to nie wiem czy to tylko moje wrazenie czy losowa generacja poziomow odbywa sie tylko i wylacznie poprzez reczne ich generowanie odpaleniem poszeczegolnych z nich za pomoca CTRL + LMB ? Mozliwe iz sa to nobowskie pytanka ale nie bede ukrywal ze harcorem nie jestem;) Simoneen - Marauder 34 - Legacy Simona - Ranger 45 - Legacy ASUS G74SX RoG That's all folks! Last edited by simoneen on Sep 25, 2011, 9:02:25 AM
| |
BigStar bynajmniej to nie przynajmniej.
| |
generowanie random jest za kazdym razem,jednak instancja(mapa) resetowana jest dopiero po 15min nieobecnosci gracza na niej,stad wporowadzenie ctrl i lmb,aby mozna bylo tworzyc kilka instancji bez przymusu czekania 15min. Mam nadzieje ze to wyjasnia te czesc
co do waypointow,niestety ja ci nie pomoge,siedze na telefonie,niewygodnie tutaj szukac,z tego co pamietam to bylo w dziale general dis. BigStar - Ranger [Default] LVL 38
" zobacze jaka roznica na obecnym poziomie miedzy el hit + supy i inne skile + supy ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
czy mnie oczy mylą czy to jest złoty/brązowy pas?:D wprowadzili unikaty?
duelist Bartosz 37 lvl
|
|
zostal zmieniony,prawdopodobnie na rare,lub dodano mu mody,i dlatego sie na forum zmienil,nie ma verificade,byl niebieski gdy ja go ogladalem athcore go widocznie ulepszyl :) sa unikaty,ale maja zle staty np -95% do ataku fizycznego,jak juz pisalem,jestem ciekaw czy unikaty beda mialy jak w d2 stale staty ze zmienymi ich wartosciami,napisze pozniej moja propozycje do tych itemow,jesli beda:)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 |