Polish Community

Co do drugiego punktu fakt wyraziłem się trochę niejasno :) Inaczej ujmując czas przejścia tych 2 aktów.
Cthulhulak in game
Zalezy jak intensywnie grasz. Ja po 3 tygodniach jestem na poczatku 2 aktu, ale gram z godzine, 2, dziennie
Zhar, Class:Marauder, League:Default
"
Filemon wrote:
"
Ugm wrote:
@athcore:

Stary, zabiłeś mnie Black Cryptem! Gierka-cudo! Dungeon Master do tego i cała reszta klasyków

Ja zawsze preferowałem Eye of the Beholder. Anyway, jeśli interesują Cię stare klasyki to sprawdź Legend of Grimrock.
Prawdziwy powrót do korzeni.

EotB 1-3 i ishar 1-3 to moje ulubione , ale chyba nie ma to jak paladyn w "beholderze" krecacy nosem na rozkopywanie grobow 'co wy robicie , nie moge na to patrzec', no i te opukiwanie scian w poszukiwaniu tajemnych przejsc i dzwigni :D

a dungeon master (oba) za tworzenie czarow(skilow?) z run to bylo boskie :D
DM 2 znowu mialo super A.I jak na tamte czasy w sumie nawet jak na te tez :)
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Last edited by athcore on Sep 25, 2011, 5:26:16 AM
1 można ale maruder jest jednak ciężką klasą,ma premie do hp i armor, a co za tym idzie, nie będzie tak dobry jak oryginalna witch,jednak to jest opcją możliwą, można sprawdzić.

2dwa pierwsze poziomy trudności,leci się szybko, w 5 godzinek przeleciałem mniej więcej...

3 no możliwe że da rade, jakiś duelista, na szybkość broni, ładunki, oraz wysysanie. shield i heavy ubrany, powinno się dać

Co do gierek na commodore, heh, uwielbiałem taką z ludzikiem biegającym po cmentarzu, już teraz nie pamiętam tej gry...nazwy, ale te "joysticki" :D heh do dziś się dziwie jak ja potrafiłem tym grać :)

i nawet jak weszła amiga, i dyskietki, froger :D hehehe, to ja i tak muciłem w commodore :D

dostałem odpowiedź iż musi się skonsultować z resztą, ale uważa to za dobry pomysł,odpisałem że czekam i liczę na pozytywną odpowiedź, znowu czekam :)

BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
"
ppawlak2 wrote:
Witam wszystkich. Po raz pierwszy grę zobaczyłem kilka dni temu na jednym z kanałów na yt i normalnie mnie zamurowało. Jak mogłem wcześniej nie słyszeć o tej grze? Wygląda przecudnie, ocieka wręcz klimatem. Od czasów pierwszego diabełka nie widziałem tak mrocznej atmosfery

tez sie zakochalem w PoE od pierwszego wejrzenia :D
"
ppawlak2 wrote:
ba dzisiejsze hns wyglądają coraz bardziej kolorowo i świecą się jak ... w sumie nie ważne, nie od innych gier jest ten temat.

widac taka moda, ciagle mam teorie ze takie kolorki uzalezniaja
"
ppawlak2 wrote:

1. Z tego co zrozumiałem to skille aktywne musimy sobie "wydropić". W związku z tym można zrobić Marudera tak samo skutecznego w magii jak wiedźmę, czy jednak każda klasa ma jakieś swoje bonusy? Mocne i słabe strony.

albo sie wczesniej zintegrowaly z mobkiem i dropna albo za questy albo z wymiany towarowej miedzy graczami
"
ppawlak2 wrote:

2. Wiem, że to w takich grach nie jest zbyt ważne(tym bardziej, że to cb, która służy do wyłapywania błędów), ale na chwilę obecną robił ktoś runa przez te 2 udostępnione na chwilą obecną akty? Ile czasu to zajmuje?

masz na mysli takiego runa jak morrowind w 7 minut czy po prostu sprint przez wszystkie lokacje Twilight Strand>Twilight Strand?

jak zrobisz builda pod speeda to pewnie zejdzie z 2 minuty na kazda lokacje ,
wyrzniecie wszystkiego co sie rusza TS>TS solo to ze 3 dni intensywnego grania lacznie z zajrzeniem do kazdej skrzynki (normal)
potem na cruelu dluzej schodzi a ruthless to taki cruel^2, do merciless nie dobrnalem jeszcze
"
ppawlak2 wrote:

3. Jeśli ktoś grał w diablo pewnie jest w stanie mi na to pytanie odpowiedzieć. Da radę zrobić sobie tutaj kogoś podobnego do paladyna? Chodzi mi głównie o zealota ( duże wysysanie życia i prędkość bicia - swoją drogą niezły rym wyszedł )

nnie bluznij Diablo nie mialo paladyna, chyba ze mowisz o d2, no to tutaj takie cos nie dziala na chwile obecna , raz ze templar to nie paladyn tylko jakis zasuszony dziadyga z kijem ( bo pewnie nie moze juz chodzic o wlasnych silach:P),a predkosc ataku zalezy od tego co masz w lapkach + skile pasywne i gemy i efektow ktorymi jestes obrzucony
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Dziękuje bardzo za odpowiedzi i mam nadzieje, że maszyna losująca okaże się dla mnie łaskawa.

Edit: Wiem, że w jedynce nie było paladyna lecz to moja ulubiona postać z wszystkich które występowały do tej pory w serii :P
Cthulhulak in game
Last edited by ppawlak2 on Sep 25, 2011, 6:23:27 AM
ja to pamiętam Atari i gre miecze waldigra nie wiem czy ktos gra w ta gre logiczna byla wypasiona.
poglebilem wiedze z PoE i moge powiedziec ze system skillow jest mega mocny, jest tak duzo podyfikatorow i roznych sciezek postaci ze praktycznie sa to nieograniczone kombinacje, widac ze tworcy wlozyli w to serce nie tak jak w przypadku diablo 3 leca na kase i na ilosc.
Mam tylko nadzieje ze gra okaze sie mega popylarna i ze tworcy zarobia na niej grupe miliony, bo by bylo przykro jakby nie bylo kontynuacji. zacieram rece na na 3 akt ciekawy jestem jak bedzie wygladac.
Last edited by demonisko on Sep 25, 2011, 6:23:13 AM
Zgadzam się PoE jest mocarne, nie to co D3 w którym większość osób będzie leciało na zarabianie przez ten durny pomysł z aukcjami, także pomysł z brakiem Singla jest mocno poroniony.
nie poruszajmy tematu diablo III to nie jest forum o nim,juz bylo proszone o to kilkakrotnie.

co do skilli,ktorych bedzie jednak ograniczona ilosc,wazniejsze od nich samych sa support gemy,to one decyduja tak naprawde o skillu,dla przykladu,uzywam multiple prejictal z moja poison arrow,co potraja jej ilosc,zamiast jednej mam trzy strzaly,to juz jest mocne... i co lepsze... nawet mag moze sobie tego supporta wlozyc i miec np zamiast jednej fire ball sztuk dwie...

to tylko jeden z wielu przykladow polaczen i opocji co do skilli,i to plus passiv i rozsadne rozwiniecie,da build ktorym my sami bedziemy grac najlepiej,dlatego nie spodziewam sie tutaj zbyt wielu gotowych buildow... bo to sie mija , celem

druga sprawa,jestem ciekaw czy dodadza tutaj sety i typowe unikaty z pewnymi statami,rozniace sie jednak ich wartoscia, co do setow... to by umililo end game,nawet sety tylko pod pvp,albo tylko pve:) bylo by miodnie
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
"
mmalyska wrote:
Zgadzam się PoE jest mocarne, nie to co D3 w którym większość osób będzie leciało na zarabianie przez ten durny pomysł z aukcjami, także pomysł z brakiem Singla jest mocno poroniony.

a myślisz ze na allegro czy ebay niebedzie itemow czy postaci z poe za kase ? ... jak do byle głupiej tibi sa

ale fakt ze brak singla to głupota

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info