Polish Community
" To niech nie martwi... czasem się zdarzają lagi, raz większe raz mniejsze, jednak gra jest zwykle grywalna, jak na CB jest bardzo stabilna (bynajmniej u mnie, chociaż grałem z amerykaninem którego przy każdym niemalże przejściu z mapy na mapę wywalało errorem i crashem)Czasem wywalało mi memory out error w act 2, ale teraz po ostatnim patchu już nie mam tego problemu, jest ok :) powitać Avientar BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
" "Dzieci" nie żyją tylko w Polsce. Wystarczy spojrzeć co dzieje się w tej sekcji poza tym tematem. Panuje tam istny chaos, ale nie dziwię się, skoro zaproszenie do bety dostaje osoba, która przez 10 miesięcy nie była online na stronie*. Ludzie się buntują. W Naszym narożniku i tak - z tego co widzę - panuje względny pokój i porządek, chociaż zawsze może być lepiej, ale nie można zapominać też o tym, że mogłoby być gorzej. =) " Witam serdecznie, miło poznać. Również jestem nowy :P @BigStar Dziękuję za informacje, mam nadzieję, że kiedyś powstaną też europejskie serwery, cobyśmy już w ogóle lagów nie mieli (przynajmniej z winy serwera). Last edited by Ryuuzaki on Sep 24, 2011, 7:05:38 PM
| |
" sam sobie przeczysz... dostają ludzie którzy 10 miesięcy nie byli online w grze? :P po co im klucze jak mogą grać bez nich ^_^ poczytaj wcześniej jest też wypowiedź co do sposobów i ulepszeń w systemie kluczy... narzekać i buntować się każdy umie... GGG ma swoją politykę której się trzyma, za co trzeba ich cenić :) " no zwykle jest gorzej jak ludzie napiszą nie czytając niczego wcześniej, lub się nazbyt nudzą czekając całe parę godzin na grę... Co do servów, też jest wypowiedź wcześniej... rozmawiałem z moderatorem i chrisem, na chwile obecną jest postawiona gra w taki sposób... aby zapewnić możliwośc gry beta testerą, nie jest to jednak "pełna moc" serverów.Ta będzie zapewniona gdy tylko wejdzie OB :) BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 24, 2011, 7:05:23 PM
| |
" No tak.. ale co "Dzieci" - niepolskie robiłyby w tym dziale? :) Dobra zakończmy tą konwersację najpóźniej na Twoim następnym poscie bo zacznie sie spam. Pozdrawiam | |
@BigStar
Poprawiłem się, chodziło mi o to, że 10 miesięcy nie było tej osoby na stronie :P, a co za tym idzie raczej już o grze zapomniała. Co do czytania poprzednich postów... jest ich tak dużo, że dziś już nie dam rady tego przeczytać, ale od jutra pewnie dla zabicia czasu zacznę przeglądać wcześniejsze rozmowy. A jeżeli chodzi o moje wcześniejsze pisanie o kluczu, no cóż. Byłem przekonany, że trafiłem we właściwe miejsce, bo taki też dział otworzyłem. Jeżeli Was to uraziło i zdenerwowało, to przepraszam, bo nie taki był mój zamiar. Następnym razem będę uważniej czytał tematy, w których się wypowiadam, ale w tej sytuacji zanim wszystko bym przeczytał to 3 dni by minęły :P @Avientar W takim razie źle zrozumiałem Twój przekaz, myślałem, że mówiłeś ogólnikowo. | |
mnie najbardziej do kogos zraza podejscie 'zyje wiec mi sei nalezy' albo ' nie mam co ze soba zrobic i chce to a to bo mi sie nudzi '
jak cos takiego widze kolo prosby o klucz to taka osoba ode mnie klucza nie dostanie , nie zebym jakis mial , poki co 1 GGG mi dalo ktory przekazalem lancuszkiem szczescia Bigowi :) ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
@athcore:
Stary, zabiłeś mnie Black Cryptem! Gierka-cudo! Dungeon Master do tego i cała reszta klasyków - widać miałem nosa komu przekazać klucz ;) Co do polskiego kącika to chętnie bym zobaczył coś takiego ale tylko pod warunkiem rozsądnego moderowania. Mógłbym pomóc, bo niestety dla niektórych nie lubię pieprzenia o niczym i nie na temat. Polskiej wersji PoE raczej na bank nie będzie, ale polskie podforum myślę że ma rację bytu. Czy już teraz - nie wiem, ale sądząc po rozmiarze naszego wątku mamy na to szanse. Oczywiście tylko w sekcji betatesterów, bo gdzie indziej (jak widać) nie ma to sensu. ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Witam wszystkich. Po raz pierwszy grę zobaczyłem kilka dni temu na jednym z kanałów na yt i normalnie mnie zamurowało. Jak mogłem wcześniej nie słyszeć o tej grze? Wygląda przecudnie, ocieka wręcz klimatem. Od czasów pierwszego diabełka nie widziałem tak mrocznej atmosfery, ba dzisiejsze hns wyglądają coraz bardziej kolorowo i świecą się jak ... w sumie nie ważne, nie od innych gier jest ten temat.
Temat kompletnie mnie wciągnął, tak bardzo, że pierwsze co zrobiłem to wszedłem na forum do jakiegoś durnego tematu i napisałem prośbę o klucz. Tak to jest jak się jest w gorącej wodzie kąpanym :) Później trafiłem na ten temat i połknąłem go( czyt. przeczytałem ponad 170 stron ) w 2 dni i mam parę pytań bo nie na wszystko padły odpowiedzi, tudzież coś przegapiłem. 1. Z tego co zrozumiałem to skille aktywne musimy sobie "wydropić". W związku z tym można zrobić Marudera tak samo skutecznego w magii jak wiedźmę, czy jednak każda klasa ma jakieś swoje bonusy? Mocne i słabe strony. 2. Wiem, że to w takich grach nie jest zbyt ważne(tym bardziej, że to cb, która służy do wyłapywania błędów), ale na chwilę obecną robił ktoś runa przez te 2 udostępnione na chwilą obecną akty? Ile czasu to zajmuje? 3. Jeśli ktoś grał w diablo pewnie jest w stanie mi na to pytanie odpowiedzieć. Da radę zrobić sobie tutaj kogoś podobnego do paladyna? Chodzi mi głównie o zealota ( duże wysysanie życia i prędkość bicia - swoją drogą niezły rym wyszedł ) Na chwilę obecną tyle pytań. Jak coś mi się jeszcze nasunie na myśl to nie zawaham się użyć klawiatury :P Cthulhulak in game
| |
" Ja zawsze preferowałem Eye of the Beholder. Anyway, jeśli interesują Cię stare klasyki to sprawdź Legend of Grimrock. Prawdziwy powrót do korzeni. http://www.grimrock.net/ http://www.youtube.com/watch?v=_HnTeQFBIq0&feature=player_embedded | |
" 1. W sumie mozna ale mana leci szybko jak .... ;-) Sam mam marudera z fireball'em, ice spear'em i z 3 podobnymi skillami. 2. Robienie runa ? Chyba nie skumalem ;-) 3. w sumie dalo by rade. Zhar, Class:Marauder, League:Default
|