Polish Community

"
Ryuuzaki wrote:
Chciałbym jeszcze zapytać, jak wygląda gra.
Mianowicie chodzi mi o sprawę z opóźnieniem, bo z tego co wiem to serwer jest gdzieś w Nowej Zelandii, a to spory kawałek stąd...

Martwi mnie fakt, czy czasem gra nie wygląda tak, że jednego potwora zabija się dziesięć razy :F

To niech nie martwi... czasem się zdarzają lagi, raz większe raz mniejsze, jednak gra jest zwykle grywalna, jak na CB jest bardzo stabilna (bynajmniej u mnie, chociaż grałem z amerykaninem którego przy każdym niemalże przejściu z mapy na mapę wywalało errorem i crashem)Czasem wywalało mi memory out error w act 2, ale teraz po ostatnim patchu już nie mam tego problemu, jest ok :)

powitać Avientar
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
"
Avientar wrote:

Zgadzam się z Tobą, pisanie po angielsku pomoże pozbyć się wiekszości dzieciaków

"Dzieci" nie żyją tylko w Polsce.
Wystarczy spojrzeć co dzieje się w tej sekcji poza tym tematem.
Panuje tam istny chaos, ale nie dziwię się, skoro zaproszenie do bety dostaje osoba, która przez 10 miesięcy nie była online na stronie*. Ludzie się buntują.

W Naszym narożniku i tak - z tego co widzę - panuje względny pokój i porządek, chociaż zawsze może być lepiej, ale nie można zapominać też o tym, że mogłoby być gorzej. =)

"
Witam wszystkich bo jestem tu nowy :).

Witam serdecznie, miło poznać.
Również jestem nowy :P

@BigStar
Dziękuję za informacje, mam nadzieję, że kiedyś powstaną też europejskie serwery, cobyśmy już w ogóle lagów nie mieli (przynajmniej z winy serwera).
Last edited by Ryuuzaki on Sep 24, 2011, 7:05:38 PM
"
Ryuuzaki wrote:
"
Avientar wrote:

Zgadzam się z Tobą, pisanie po angielsku pomoże pozbyć się wiekszości dzieciaków

Wystarczy spojrzeć co dzieje się w tej sekcji poza tym tematem.
Panuje tam istny chaos, ale nie dziwię się, skoro zaproszenie do bety dostaje osoba, która przez 10 miesięcy nie była online w grze. Ludzie się buntują.

sam sobie przeczysz... dostają ludzie którzy 10 miesięcy nie byli online w grze? :P po co im klucze jak mogą grać bez nich ^_^

poczytaj wcześniej jest też wypowiedź co do sposobów i ulepszeń w systemie kluczy... narzekać i buntować się każdy umie... GGG ma swoją politykę której się trzyma, za co trzeba ich cenić :)

"

W Naszym narożniku i tak - z tego co widzę - panuje względny pokój i porządek, chociaż zawsze może być lepiej, ale nie można zapominać też o tym, że mogłoby być gorzej. =)

"
Witam wszystkich bo jestem tu nowy :).

Witam serdecznie, miło poznać.
Również jestem nowy :P

@BigStar
Dziękuję za informacje, mam nadzieję, że kiedyś powstaną też europejskie serwery, cobyśmy już w ogóle lagów nie mieli (przynajmniej z winy serwera).

no zwykle jest gorzej jak ludzie napiszą nie czytając niczego wcześniej, lub się nazbyt nudzą czekając całe parę godzin na grę...

Co do servów, też jest wypowiedź wcześniej... rozmawiałem z moderatorem i chrisem, na chwile obecną jest postawiona gra w taki sposób... aby zapewnić możliwośc gry beta testerą, nie jest to jednak "pełna moc" serverów.Ta będzie zapewniona gdy tylko wejdzie OB :)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 24, 2011, 7:05:23 PM
"
Ryuuzaki wrote:

No tak.. ale co "Dzieci" - niepolskie robiłyby w tym dziale? :)
Dobra zakończmy tą konwersację najpóźniej na Twoim następnym poscie bo zacznie sie spam.

Pozdrawiam

@BigStar
Poprawiłem się, chodziło mi o to, że 10 miesięcy nie było tej osoby na stronie :P, a co za tym idzie raczej już o grze zapomniała.

Co do czytania poprzednich postów... jest ich tak dużo, że dziś już nie dam rady tego przeczytać, ale od jutra pewnie dla zabicia czasu zacznę przeglądać wcześniejsze rozmowy.

A jeżeli chodzi o moje wcześniejsze pisanie o kluczu, no cóż. Byłem przekonany, że trafiłem we właściwe miejsce, bo taki też dział otworzyłem. Jeżeli Was to uraziło i zdenerwowało, to przepraszam, bo nie taki był mój zamiar. Następnym razem będę uważniej czytał tematy, w których się wypowiadam, ale w tej sytuacji zanim wszystko bym przeczytał to 3 dni by minęły :P

@Avientar
W takim razie źle zrozumiałem Twój przekaz, myślałem, że mówiłeś ogólnikowo.
mnie najbardziej do kogos zraza podejscie 'zyje wiec mi sei nalezy' albo ' nie mam co ze soba zrobic i chce to a to bo mi sie nudzi '

jak cos takiego widze kolo prosby o klucz to taka osoba ode mnie klucza nie dostanie , nie zebym jakis mial , poki co 1 GGG mi dalo ktory przekazalem lancuszkiem szczescia Bigowi :)
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
@athcore:

Stary, zabiłeś mnie Black Cryptem! Gierka-cudo! Dungeon Master do tego i cała reszta klasyków - widać miałem nosa komu przekazać klucz ;)

Co do polskiego kącika to chętnie bym zobaczył coś takiego ale tylko pod warunkiem rozsądnego moderowania. Mógłbym pomóc, bo niestety dla niektórych nie lubię pieprzenia o niczym i nie na temat.

Polskiej wersji PoE raczej na bank nie będzie, ale polskie podforum myślę że ma rację bytu. Czy już teraz - nie wiem, ale sądząc po rozmiarze naszego wątku mamy na to szanse. Oczywiście tylko w sekcji betatesterów, bo gdzie indziej (jak widać) nie ma to sensu.
ingame: FeelLuckyPunk standard
Witam wszystkich. Po raz pierwszy grę zobaczyłem kilka dni temu na jednym z kanałów na yt i normalnie mnie zamurowało. Jak mogłem wcześniej nie słyszeć o tej grze? Wygląda przecudnie, ocieka wręcz klimatem. Od czasów pierwszego diabełka nie widziałem tak mrocznej atmosfery, ba dzisiejsze hns wyglądają coraz bardziej kolorowo i świecą się jak ... w sumie nie ważne, nie od innych gier jest ten temat.

Temat kompletnie mnie wciągnął, tak bardzo, że pierwsze co zrobiłem to wszedłem na forum do jakiegoś durnego tematu i napisałem prośbę o klucz. Tak to jest jak się jest w gorącej wodzie kąpanym :) Później trafiłem na ten temat i połknąłem go( czyt. przeczytałem ponad 170 stron ) w 2 dni i mam parę pytań bo nie na wszystko padły odpowiedzi, tudzież coś przegapiłem.

1. Z tego co zrozumiałem to skille aktywne musimy sobie "wydropić". W związku z tym można zrobić Marudera tak samo skutecznego w magii jak wiedźmę, czy jednak każda klasa ma jakieś swoje bonusy? Mocne i słabe strony.

2. Wiem, że to w takich grach nie jest zbyt ważne(tym bardziej, że to cb, która służy do wyłapywania błędów), ale na chwilę obecną robił ktoś runa przez te 2 udostępnione na chwilą obecną akty? Ile czasu to zajmuje?

3. Jeśli ktoś grał w diablo pewnie jest w stanie mi na to pytanie odpowiedzieć. Da radę zrobić sobie tutaj kogoś podobnego do paladyna? Chodzi mi głównie o zealota ( duże wysysanie życia i prędkość bicia - swoją drogą niezły rym wyszedł )

Na chwilę obecną tyle pytań. Jak coś mi się jeszcze nasunie na myśl to nie zawaham się użyć klawiatury :P

Cthulhulak in game
"
Ugm wrote:
@athcore:

Stary, zabiłeś mnie Black Cryptem! Gierka-cudo! Dungeon Master do tego i cała reszta klasyków

Ja zawsze preferowałem Eye of the Beholder. Anyway, jeśli interesują Cię stare klasyki to sprawdź Legend of Grimrock.
Prawdziwy powrót do korzeni.
http://www.grimrock.net/
http://www.youtube.com/watch?v=_HnTeQFBIq0&feature=player_embedded
"
ppawlak2 wrote:

1. Z tego co zrozumiałem to skille aktywne musimy sobie "wydropić". W związku z tym można zrobić Marudera tak samo skutecznego w magii jak wiedźmę, czy jednak każda klasa ma jakieś swoje bonusy? Mocne i słabe strony.

2. Wiem, że to w takich grach nie jest zbyt ważne(tym bardziej, że to cb, która służy do wyłapywania błędów), ale na chwilę obecną robił ktoś runa przez te 2 udostępnione na chwilą obecną akty? Ile czasu to zajmuje?

3. Jeśli ktoś grał w diablo pewnie jest w stanie mi na to pytanie odpowiedzieć. Da radę zrobić sobie tutaj kogoś podobnego do paladyna? Chodzi mi głównie o zealota ( duże wysysanie życia i prędkość bicia - swoją drogą niezły rym wyszedł )

1. W sumie mozna ale mana leci szybko jak .... ;-)
Sam mam marudera z fireball'em, ice spear'em i z 3 podobnymi skillami.

2. Robienie runa ? Chyba nie skumalem ;-)

3. w sumie dalo by rade.
Zhar, Class:Marauder, League:Default

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info