PC servers are restarting now. They should be back up in approximately .
PC servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.

Polish Community

moze nie tyle co gemy,a orby do tworzenia np socketow,nad ktorych rozwinieciem pracuja ludzie z ggg,obecnie jest jeden jewler's orb i jest mocno ograniczony(random) wiec z itemu z 4slotami moze ci wyjsc z 1 slotem smiec... latwij jest znalesc dobrze wy socketowany item i zrobic go rare,niz znalesc super rare i go dobrze wysocketkwac... ale to ma byc zmienione,jednak nie podano wiecej info na chwile obecna.

co do setowych socketow... moze osobne kamienie dodajace socket,lub random? takie rozwiazanie tez jest dobre i
ciekawe

noktis,odpisalmi,ze w przeciagu kilku dni dostane odpowiedz oraz jesli tak,otrzymamy wlasne sub forum,obecnie maja jakies spotkanie a dniach,wlasnie w tej sprawie,oraz w sprawie tlumaczen dla gry ( na jakie jezyki) i stronki chyba rowniez :) przemecze sie to kilka dni,odpisal iz niezaleznie od decyzji zostane o niej poinformowany:)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 25, 2011, 7:53:50 AM
"
Filemon wrote:
"
Ugm wrote:
@athcore:

Stary, zabiłeś mnie Black Cryptem! Gierka-cudo! Dungeon Master do tego i cała reszta klasyków

Ja zawsze preferowałem Eye of the Beholder. Anyway, jeśli interesują Cię stare klasyki to sprawdź Legend of Grimrock.
Prawdziwy powrót do korzeni.

Dzięki za linka! Hehe, to wygląda jak żywcem zdjęty Dungeon Master z nowoczesną grafiką. Już jestem zainteresowany! Mega old-school, nie robi się już dungeon crawlerów (moda na izometryczne hack'n'slashe hehe).

EoBów jakoś nigdy nie lubiłem, z Isharów grałem tylko w 2, za to byłem fanem DM, Might&Magic (3-5) i Amigowego Black Crypta właśnie. Wyszły potem jeszcze unowocześnienia gatunku typu Stonekeep, przyjemne, ale to już nie było to.

"
demonisko wrote:
ja to pamiętam Atari i gre miecze waldigra nie wiem czy ktos gra w ta gre

Hehe, no ja pamiętam oczywiście tego garbatego bohatera ;) Cofamy się, cofamy, zaraz dojdziemy do Freda czy Robbo :P

"
mmalyska wrote:
Zgadzam się PoE jest mocarne, nie to co D3 [...] pomysł z brakiem Singla jest mocno poroniony.

Pomysł z brakiem singla w D3 jest poroniony, nie to co PoE? Człowieku, zastanów się co mówisz.

@voroshmitov:

Temat został założony w sekcji Beta Invite, bo na początku było to logiczne, ale przerodził się w temat do dyskusji o grze. Jest w złym dziale i niby można poprosić o jego przeniesienie ale po co?
I nie pisz, że jak nie masz dostępu do bety, to nie możesz się wypowiedzieć o grze, bo to bzdura. Czas, kiedy nie możesz grać można dobrze wykorzystać na lekturę.

@ppawlak2:

Na pozostałe pytania dostałeś odpowiedź, ale co do runa to jeszcze nikt nie próbował. Postacią od zera byłoby ciężko ze względu na losowość skill gemów, jakie dostajesz w nagrodę. Nie mógłbyś wygenerować sobie wcześniej map i save scummować bossów żeby dostać dobre dropy (bo to nie SP i dlatego że bossy nie mają lepszych dropów).
W zasadzie oba akty można przelecieć. W drugim musisz zabić dwóch bossów żeby móc przejść dalej (Cathedral of Bones), ale Merveil pod koniec 1 aktu chyba zabijać nie musisz. W zasadzie to nie wiem :)
Build - obstawiałbym shock nova witch/templar. Ale dużo z jego potęgi to odpowiednie przedmioty, a tu biegalibyśmy "goli". Myślę że dałoby się to zrobić w ~40 minut w wersji 0.9.2f.
ingame: FeelLuckyPunk standard
Last edited by Ugm on Sep 25, 2011, 8:17:16 AM
W oczekiwaniu na Open Bete/klucz mam takie pytanie, ile jest planowanych Aktów w grze ? Bo z tego co wiem to chyba teraz są tylko dwa zaimplementowane ?
Last edited by mmalyska on Sep 25, 2011, 8:05:13 AM
"
demonisko wrote:
ja to pamiętam Atari i gre miecze waldigra nie wiem czy ktos gra w ta gre logiczna byla wypasiona.
poglebilem wiedze z PoE i moge powiedziec ze system skillow jest mega mocny, jest tak duzo podyfikatorow i roznych sciezek postaci ze praktycznie sa to nieograniczone kombinacje, widac ze tworcy wlozyli w to serce nie tak jak w przypadku diablo 3 leca na kase i na ilosc.
Mam tylko nadzieje ze gra okaze sie mega popylarna i ze tworcy zarobia na niej grupe miliony, bo by bylo przykro jakby nie bylo kontynuacji. zacieram rece na na 3 akt ciekawy jestem jak bedzie wygladac.

wolalbym ciagly rozwoj PoE niz jej kontynuacje - nowe akty ,poziomy, itemki, mobki , obszary , skile itp itd
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
"
mmalyska wrote:
W oczekiwaniu na Open Bete/klucz mam takie pytanie, ile jest planowanych Aktów w grze ? Bo z tego co wiem to chyba teraz są tylko dwa zaimplementowane ?

Dwa zaimplementowane, trzeci w drodze, a reszta pewnie przyjdzie z czasem mimo, że informacji o nich jeszcze nie ma.

"
athcore wrote:
wolalbym ciagly rozwoj PoE niz jej kontynuacje - nowe akty ,poziomy, itemki, mobki , obszary , skile itp itd

I obstawiam, że gra pójdzie jednak w tym kierunku.
Cthulhulak in game
Last edited by ppawlak2 on Sep 25, 2011, 8:13:26 AM
"
BigStar wrote:
latwij jest znalesc dobrze wy socketowany item i zrobic go rare,niz znalesc super rare i go dobrze wysocketkwac... ale to ma byc zmienione,jednak nie podano wiecej info na chwile obecna.
"

moim zdaniem to wcale nie jest tak zle, zawsze powinno byc ryzyko przy tworzeniu socetow do legendarnych przedmiotow tak aby mozna bylo to zrobic raz i wyjdzie Ci losowa ilosc socetow. To ma sens i zobacz jakbys sie cieszyl jakby Ci do 2 recznego rare przedmiotu wyszlo 6 socetow laczonych :P

Last edited by demonisko on Sep 25, 2011, 8:11:01 AM
"
voroshmitov wrote:
A ja mam pytanie którym narobię sobie wrogów.

Po co dyskutujecie o grze w temacie który znajduje się w sekcji Beta Invite Discussion?

Przecież większość osób które tu zagląda nie ma klucza i nie jest w stanie sie wypowiedziec o grze.

I nie gledzcie ze jest smietnik i wszyscy zebraja o klucz, bo w brew pozorom to akurat odpowiednie miejsce. Ale wy wolicie udawac doroslych i ulozonych i narzekac na "polaczków" i ich mentalność i niedorosłość.

po pierwsze nienawidze nazywac nikogo polaczkiem nawet w cudzyslowiu i nie lubie jak ktos robi to w moim otoczeniu, a doroslego nie musialem udawac nawet jak mialem 8 lat, a smietnik sie robi kiedy w watek tematu o podobnym charakterze nagle wcinaja sie plx ploxy z tonami spamu,

a dyskutujemy sobie tu bo jednak wole rozmawiac w ojczystym jezyku , raporty leca w innej czesci forum,

no i jesli dostaniemy swoje subforum to temat smietnika i wolnych rozmow rozwiaze sie sam
======================
win7x64 ultimate
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
dokladnie jak koledzy wyzej,tylko ze na chwile obecna drugi akt jest mocno ograniczony,nie ma questow,czy ostatniego bossa,to wszystko bedzie jednak,osobiscie podoba mi sie wielkosc swiata poe,rozwiazanie "biegaj wszedzie" a nie tylko od punktu A do B, ale tez juz o tym pisalem,co do kluczy,osobiscie rowniez otrzymalem jednego... na chwile obecna,one tez sa chyba random wysylane (friend inv)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
"
voroshmitov wrote:
"
interesować, poczytać, obejrzeć

To jak nigdy nie zamoczyć a mimo wszystko gadać o seksie.

zamoczenie tez o niczym nie swiadczy jak sama nazwa mowi "zamoczenie" hehe zamoczyc tez mozna usta w winie wodce piwie co nie znaczy ze sie wypija calosc i zna smak
======================
win7x64 ultimate
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
Rozumiem, że raz na 25 minut losowa osoba dostaje dostęp do bety?
I to jest od czegoś zależne kto dostanie, czy 100% random?

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info