PC servers are restarting now. They should be back up in approximately .
PC servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.
Polish Community
moze nie tyle co gemy,a orby do tworzenia np socketow,nad ktorych rozwinieciem pracuja ludzie z ggg,obecnie jest jeden jewler's orb i jest mocno ograniczony(random) wiec z itemu z 4slotami moze ci wyjsc z 1 slotem smiec... latwij jest znalesc dobrze wy socketowany item i zrobic go rare,niz znalesc super rare i go dobrze wysocketkwac... ale to ma byc zmienione,jednak nie podano wiecej info na chwile obecna.
co do setowych socketow... moze osobne kamienie dodajace socket,lub random? takie rozwiazanie tez jest dobre i ciekawe noktis,odpisalmi,ze w przeciagu kilku dni dostane odpowiedz oraz jesli tak,otrzymamy wlasne sub forum,obecnie maja jakies spotkanie a dniach,wlasnie w tej sprawie,oraz w sprawie tlumaczen dla gry ( na jakie jezyki) i stronki chyba rowniez :) przemecze sie to kilka dni,odpisal iz niezaleznie od decyzji zostane o niej poinformowany:) BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 25, 2011, 7:53:50 AM
| |
" Dzięki za linka! Hehe, to wygląda jak żywcem zdjęty Dungeon Master z nowoczesną grafiką. Już jestem zainteresowany! Mega old-school, nie robi się już dungeon crawlerów (moda na izometryczne hack'n'slashe hehe). EoBów jakoś nigdy nie lubiłem, z Isharów grałem tylko w 2, za to byłem fanem DM, Might&Magic (3-5) i Amigowego Black Crypta właśnie. Wyszły potem jeszcze unowocześnienia gatunku typu Stonekeep, przyjemne, ale to już nie było to. " Hehe, no ja pamiętam oczywiście tego garbatego bohatera ;) Cofamy się, cofamy, zaraz dojdziemy do Freda czy Robbo :P " Pomysł z brakiem singla w D3 jest poroniony, nie to co PoE? Człowieku, zastanów się co mówisz. @voroshmitov: Temat został założony w sekcji Beta Invite, bo na początku było to logiczne, ale przerodził się w temat do dyskusji o grze. Jest w złym dziale i niby można poprosić o jego przeniesienie ale po co? I nie pisz, że jak nie masz dostępu do bety, to nie możesz się wypowiedzieć o grze, bo to bzdura. Czas, kiedy nie możesz grać można dobrze wykorzystać na lekturę. @ppawlak2: Na pozostałe pytania dostałeś odpowiedź, ale co do runa to jeszcze nikt nie próbował. Postacią od zera byłoby ciężko ze względu na losowość skill gemów, jakie dostajesz w nagrodę. Nie mógłbyś wygenerować sobie wcześniej map i save scummować bossów żeby dostać dobre dropy (bo to nie SP i dlatego że bossy nie mają lepszych dropów). W zasadzie oba akty można przelecieć. W drugim musisz zabić dwóch bossów żeby móc przejść dalej (Cathedral of Bones), ale Merveil pod koniec 1 aktu chyba zabijać nie musisz. W zasadzie to nie wiem :) Build - obstawiałbym shock nova witch/templar. Ale dużo z jego potęgi to odpowiednie przedmioty, a tu biegalibyśmy "goli". Myślę że dałoby się to zrobić w ~40 minut w wersji 0.9.2f. ingame: FeelLuckyPunk standard Last edited by Ugm on Sep 25, 2011, 8:17:16 AM
| |
W oczekiwaniu na Open Bete/klucz mam takie pytanie, ile jest planowanych Aktów w grze ? Bo z tego co wiem to chyba teraz są tylko dwa zaimplementowane ?
Last edited by mmalyska on Sep 25, 2011, 8:05:13 AM
| |
" wolalbym ciagly rozwoj PoE niz jej kontynuacje - nowe akty ,poziomy, itemki, mobki , obszary , skile itp itd ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
" Dwa zaimplementowane, trzeci w drodze, a reszta pewnie przyjdzie z czasem mimo, że informacji o nich jeszcze nie ma. " I obstawiam, że gra pójdzie jednak w tym kierunku. Cthulhulak in game Last edited by ppawlak2 on Sep 25, 2011, 8:13:26 AM
| |
" Last edited by demonisko on Sep 25, 2011, 8:11:01 AM
| |
" po pierwsze nienawidze nazywac nikogo polaczkiem nawet w cudzyslowiu i nie lubie jak ktos robi to w moim otoczeniu, a doroslego nie musialem udawac nawet jak mialem 8 lat, a smietnik sie robi kiedy w watek tematu o podobnym charakterze nagle wcinaja sie plx ploxy z tonami spamu, a dyskutujemy sobie tu bo jednak wole rozmawiac w ojczystym jezyku , raporty leca w innej czesci forum, no i jesli dostaniemy swoje subforum to temat smietnika i wolnych rozmow rozwiaze sie sam ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
dokladnie jak koledzy wyzej,tylko ze na chwile obecna drugi akt jest mocno ograniczony,nie ma questow,czy ostatniego bossa,to wszystko bedzie jednak,osobiscie podoba mi sie wielkosc swiata poe,rozwiazanie "biegaj wszedzie" a nie tylko od punktu A do B, ale tez juz o tym pisalem,co do kluczy,osobiscie rowniez otrzymalem jednego... na chwile obecna,one tez sa chyba random wysylane (friend inv)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
" zamoczenie tez o niczym nie swiadczy jak sama nazwa mowi "zamoczenie" hehe zamoczyc tez mozna usta w winie wodce piwie co nie znaczy ze sie wypija calosc i zna smak ======================
Rozumiem, że raz na 25 minut losowa osoba dostaje dostęp do bety?
I to jest od czegoś zależne kto dostanie, czy 100% random? |