Polish Community

veronek cos dla Ciebie :D http://www.youtube.com/watch?v=JdoiEfB-W2w.

sorry za post pod postem
Przez pewien czas grałem na zastępczej 8600 i o ile w I akcie miałem 30-35 fps, to gdy tylko wlazłem do lasu, to od razu spadło do 5. Coś ten II akt nie jest zoptymalizowany. Na szczęście z reklamacji mi wymienili moją starą 285 na 560 i teraz wszystko cacy.
Witch - YukenWit
Duelist - Yuken
Marauder - YukenMar
Ranger - YukenRan
Templar - YukenTemp
w drugim akcie - las jest sporo świateł, cieni itd. normalne, że spada :) po prostu zmniejszcie sobie filtrowanie i detale na mniejsze a jak już chcecie coś poprawić koniecznie kosztem uzyskania kilku klatek więcej no to wyłączcie post processing

ps:
Unavailable
da radę jeszcze ulepszyć te rękawice, dziś mi takowe wypadły... czy orbami jest szansa dodać jakieś wspomagacze? zależy mi bardzo na tym damage od zimna i chciałbym jeszcze ulepszyć te rękawice
duelist Bartosz 37 lvl
Some items in this post are currently unavailable.
to dobrze widziec ze poe ma duzo polakow z intersowanych w beta.

mam nadzieje ze bede keys dla polakow haha
Lody - Cold Witch Default League
da rade, wpierw użuj augumentation orb, żeby dodało moda (jeśli będzie mogło) następnie będziesz potrzebował regal orb :) i będzie rare
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Witam
Jutro wyjezdzam na urlop i nie bedzie mnie do nastepnej soboty!:(
Moge sporadycznie wpadac na forum a zgraniem to raczej nie wypali:( Ale jak to sie mowi przyjemne szybko przelatuje:)

Mam pytanko na temat ligi legacy,czym bedzie sie roznic od Default i HC?
Kiedy dokladnie wychodzi patch 0.9.3?
Pozdrowionka
parę postów wcześniej było, w legacy znajdą się obecne postaci z default
Created on 06.09.2010
Fajnie demonisko urzekłeś mnie niemiłosiernie swoją historią. Tylko ja nie mam zamiaru nagle uciekać bo po pierwsze nie jestem dzieckiem (jak co niektórzy twierdzą), po drugie grzecznie zapytałem gdyż śledząc pewien portal o grach MMORPG zobaczyłem informację iż aktualni testerzy mają taką możliwość. Jeśli kogoś moja prośba uraziła, to powinien się leczyć, bo wybaczcie ale pisanie iż mam przeczytać "parę" stron tematu posiadającego 150+ stron mija się z celem.

Prawda jest taka iż o grze wcześniej nie słyszałem/nie miałem pojęcia. Nie będę tutaj błagał nikogo o klucz, raz grzecznie zapytałem i to wszystko z mojej strony. A jeśli chcesz demonisko dalej mi coś pozarzucać to zapraszam na PW, nie musisz śmiecić tego tematu, chociaż patrząc po Twojej wypowiedzi raczej za wiele mądrego nie masz mi do zaoferowania.

To iż ktoś czeka kilka miesięcy nie znaczy iż zależy mu bardziej na grze niż komuś kto dopiero się o niej dowiedział, w miarę możliwości będę aktywny na forum i postaram się "wygrać" jakiś klucz o ile będzie taka okazja :)

Pozdrowienia dla normalnych ;)
Last edited by veronekk on Sep 22, 2011, 3:13:27 PM
I ok, życzę powodzenia w konkursach :)

Tyle ode mnie, miłego oczekiwania na OB
Created on 06.09.2010
Nie zachowujecie się lepiej od ludzi których nazywacie trollami i dziećmi neo czy jak im tam . Jeśli kogoś obraziłem i popełniłem jakiś straszny faux pas to przepraszam , poczekam cierpliwie do open beta gdzie bede mógł się już cieszyć w miarę grą i na przyszłość proszę - to że jesteście anonimowi nie oznacza że musicie być także tacy "uber pro bo my wiemy o co w tym chodzi a wy nie " . Ocenianie ludzi po paru wypowiedziach też należy to tzn. dziedziny hejtingu . Nie chce nikogo obrażać ale nie chce też być obrażany

pozdrawiam wasz troll do zobaczenia w styczniu

ps. zgadzam się z veronkiem
Last edited by Gizd on Sep 22, 2011, 4:48:08 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info