PC servers are restarting now. They should be back up in approximately .
PC servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.

Polish Community

Witajcie Polacy :)

Jakimś cudem dopiero dzisiaj natrafiłem na tą gierkę, od dawna śledzę wszelkie informacje na temat Diablo 3 a tu taki H&S by mnie ominął. Po obejrzeniu filmików strasznie napaliłem się na gierkę, fajnie byłoby móc w nią zagrać :D

Wiem że pewnie słyszycie to po 100x dziennie, ale może przez ten "invite friend" event macie jakiś wolny kluczyk? Byłbym dozgonnie wdzięczny, a i na TS-ie chętnie się pojawię jakby jakaś ekipa do grania była (mój styl to typowy hardcore więc myślę że szybko bym dołączył do Was:) )

Pozdrawiam ;)
niestety na HC w CB niema co liczyć, za dużo błędów i bugów np pamięci, to zabija ;) większość graczy przerzuca się z hc na default, właśnie z tego powodu, w OB i open oczywiscie hc, jednak CB jest zbytnio skupiona na szukaniu bugów, żeby uważać i grać jak hard core (ostrożnie i wolno) :)

wciąż czekam sobie na ts'ie :P pusto... zaraz kobietka wróci i tyle posiedzone (tylko noktisa widzę biedaczyne w pokoju afk )
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 22, 2011, 10:42:30 AM
Stary, ludzie w pracy o tej porze są! ;) Wpadnij wieczorem albo zaproś kobietkę do zabawy hehe
ingame: FeelLuckyPunk standard
o tej porze się wraca z pracy już :P bynajmniej ja zwykłem pracować od 8-16, co do kobiety... ona anty gry... no nie licząc tego "szitu" z naszej klasy czy facebooka... poza tym, za duża konkurencja, jeszcze by była lepsza niż ja :P i co wtedy... xD

Chyba że chodzi ci o inną zabawę ^_^,ale to nie temat na forum :P wstydź się ! :P
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Ja chętnie do Was zawitam jak tylko do domu dojadę ;) Widzę że już gracie, jak ogólne wrażenia?

No i nie macie czasem w skrzyneczce jakiegoś kluczyka zbędnego ;)
Heh, ja czasem i o 20 kończę, ale przynajmniej nie muszę chodzić na 8 ;) Generalnie różnie to bywa, nieregularne godziny mają swoje plusy i minusy.

A o damsko-męskich zabawach nie rozmawiajmy publicznie ;) Zresztą do tego TS nie wystarczy, trzeba jeszcze skombinować kamerkę :D
ingame: FeelLuckyPunk standard
co do mroczności diablo 3 to tak nie do konca sie nie zgodze, faktycznie diablo 3 narazie jes kolorowe ale goscie z blizzarda wypowiadali sie ze z uplywem aktów bedzie coraz bardziej mroczne i ja im wierze. Nie ujmujac nic GGG blizzard to najlepszy developer na świecie i na zadnej z ich gier się nie zawiodłem. Faktycznie wprowadzili duzo z wowa ale to tylko dlatego ze sie sprawdza. jest troche rzeczy ktore mi sie nie podobaja ale wiecej jest rzeczy ktore mi się podobaja np kociol jordana w ktorym 1 przyciskiem myszki mozesz sprzedac przedmiot nie wracajac do miasta. Ale szanuje tworcow PoE poniewaz ta gra ma mega klimat ktorego w d3 nie bedzie raczej poniewaz to jest masowka a PoE to gra niszowa!
"
veronek wrote:
Ja chętnie do Was zawitam jak tylko do domu dojadę ;) Widzę że już gracie, jak ogólne wrażenia?

Nie żebrz. Inni czekają po pół roku a nie parę godzin jak ty. Długo sie tego klucza nie doczekasz moge ci to zapewnić więc lepiej uzbrój się w cierpliwość chłopcze ;)

A co do reszty, za pare dni wkoncu bede mial mocnego kompa spowrotem to i będzie można zacząć poważnie grać. W akcie drugim na grafice intela jest 5-10 fps... Totalnie niegrywalne :(
Mówisz cięzko zdobyć key... Nie uważacie że to trochę obłęd czekać pół roku na beta key ? Jeśli rzeczywiście nie przesadzasz to nie uprzyjemnie sobie okresu do wydania vindictusa ani diablo :) A gra wyglądała na niezłą ...
"
trsi wrote:
"
veronek wrote:

Nie żebrz. Inni czekają po pół roku a nie parę godzin jak ty. Długo sie tego klucza nie doczekasz moge ci to zapewnić więc lepiej uzbrój się w cierpliwość chłopcze ;)

A co do reszty, za pare dni wkoncu bede mial mocnego kompa spowrotem to i będzie można zacząć poważnie grać. W akcie drugim na grafice intela jest 5-10 fps... Totalnie niegrywalne :(

Moze jednak bedzie szczesciarzem i zdobedzie w chwilke kluczyk ;P ja niestety juz swoj 2 oddalem... jak bd miec 3 to Ci go oddam:)
http://pathofexile.com/forum/view-thread/2243
^^^^^Polish Corner^^^^^

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info