Polish Community

hihi i po co ta klutnia :-D gościu poczucia humoru nie masz ja śledze watek od 100 strony codziennie zobaczymy czy za pare dni nie znikniesz :P
"
Gizd wrote:
Nie zachowujecie się lepiej od ludzi których nazywacie trollami i dziećmi neo czy jak im tam . Jeśli kogoś obraziłem i popełniłem jakiś straszny faux pas to przepraszam , poczekam cierpliwie do open beta gdzie bede mógł się już cieszyć w miarę grą i na przyszłość proszę - to że jesteście anonimowi nie oznacza że musicie być także tacy "uber pro bo my wiemy o co w tym chodzi a wy nie " . Ocenianie ludzi po paru wypowiedziach też należy to tzn. dziedziny hejtingu . Nie chce nikogo obrażać ale nie chce też być obrażany

pozdrawiam wasz troll do zobaczenia w styczniu

ps. zgadzam się z veronkiem

Jeśli nie potrafisz sobie tego wyobrazić, to już ci to obrazuje, pomyśl sobie tak... Bar, i soczek(nie wiem czy jesteś pełnoletni to soczek) My = beta testerzy siedzimy sobie z soczkiem i pijemy, są także osoby które czekają na ten soczek już od dłuższego czasu, pilnując miejsc przy stole... A WY WPIEPRZACIE SIE DO LOKALU I MÓWICIE DAWAĆ SOK...

jeśli myślicie że takie zachowanie jest wporządku, wobec innych (nie nas, bo my ten soczek mamy i już się nim delektujemy) , to wasza sprawa...

Chociaż mnie nauczono że gdy wchodzę i widzę kolejkę, to się dołączam, lub jeśli nie ma kolejki, kulturalnie pytam kto ostatni, a wy weszliście i już klucz chcecie... piszcie, udzielajcie się, i od tego zacznijcie, najpierw się pracuje, później jest nagroda, i tak ten świat działa.

Również co do czytania, skoro nie potraficie uszanować mojego czasu, który poświęciłem na napisanie posta, i łaskawie przeczytać.. bo to aż 150 stron... To jakim prawem ja mam wam podarować klucz? macie lepszy sposób na spędzenie czasu niż czytanie o grze którą chcecie TESTOWAĆ, to macie też lepszy sposób na spędzenie czasu niż testowanie, i to wam polecam...

pozdrawiam serdecznie BigStar

A i ps, mam takie podejście bo męczy mnie pisanie w koło macieju tego samego, osobą które nie raczą zapoznać sie z naszą "pracą", a pięc stron dalej pyta o to samo...

ja już cie nie karmie... giń śmiercią naturalną niedokarmiany przez internet :)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 22, 2011, 5:19:37 PM
Porownanie lekko nie trafione ale nie mozna sie nie zgodzic.
trafione, ponieważ, to GGG jako kelner(właściciel) rozdaje soczki, a to że jako klient obsługiwany możesz dostać ich więcej niż osoba czekająca(friend invite) to i znaczy że możesz dać komu uważasz,wolałbyś dać osobie z którą siedzisz i gadasz, lub przynajmniej widzisz codziennie w klubie, czy jakiemuś młokosowi, który dopiero wszedł i krzyczy że chce...

widziałem go, gdzie jest nemo :D

PS nie, nie ma tej funkcji zaimplementowanej jeszcze do gry
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 22, 2011, 5:42:53 PM
no i tyle w temacie trolla jutro nie bedzie :-P ja moze i duzo do teamtu nie wnosze ale przynajmniej czytam i sie tym watkiem interesuje bo jak mnie maszynka wylosuje to dolacze do chlopakow.
Bid star można rzucić jak ten pelikan kraba z filmiku ktory podlinkowalem :-D

p.s. mam pytanko nie mozna sprzedawać rzeczy jeszcze w biecie?

http://www.youtube.com/watch?v=L1CybUrCrCM posłuchajcie gościa kroche klepie ale jest śmieszny.

ta gra jest tak podobna do diablo 1 ze sie w niech coraz bardziej zakochuje :P
Last edited by demonisko on Sep 22, 2011, 6:11:43 PM
"
demonisko wrote:

nawet jesli keya nie dostane to i tak w styczniu open beta to wszyscy panowie razem zagramy trzeba po prostu postowac, szkoda tylko ze nie moge z wami wpasc w bardziej merytowyczna rozmowe majac tylko wiedze teoretyczna :P p.s. gra ma spore wymagania? 5-10 fps? myslem ze 512 na karcie i 2 rdzeniowiec wystarczy :P

moj system masz w podpisie , zegary mam podkrecone 30-85% ( zalezy co ), i zazwyczaj mam powyzej 60 klatek , na old fields bywa ze zaczynaja wariowac jak wjede na polanki miedzy drzewami ale to wyglada jakby lokacja i tekstury nagle byly ladowane do pamieci , ponoc z ostatnim paczem zostalo zmienione , bede mial czas to jeszcze polatam i sprawdze , dzis tam bylem chwile i nic specjalnie sie nei dzialo , wiec mysle ze nie masz co panikowac z wymaganiami, a poza tym to CB gra ma prawo byc na tym niezoptymalizowana , optymalizacja to kosmetyka w porownaniu do bledow ktore sie czaja i powoduja np wykrzaczanie gry , BSODa jeszcze nie widzialem i nawet jak byly wycieki pamieci to PoE zaliczalo pada jak zzeral ramu 1,5GB,

sa gry w wersji finalnej o niebo ( albo raczej o pieklo) mniej stabilne
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
"
demonisko wrote:

ta gra jest tak podobna do diablo 1 ze sie w niech coraz bardziej zakochuje :P

o widze ktos tu ma moj gust :D od kiedy zobaczylem PoE twierdze ze to jedyny sluszny nastepca Diablo , moze dlatego ze odrazu widac kiedy tworcy wkladaja 'serce' w to co robia a kiedy klepia kolejny tytul dla kasiory.

a co do tego soczku serwowanego przez GGG to nie takz e my sobie go sobie pijemy i delektujemy sie , owszem ladnei podany i smakowity ale czasem w srodku potrafi byc odlamek szkla albo jakas mucha tudziez wlos (bugi), a czasem szklanka peknie ...

swoja droga tylko 1 klucz dostalem , moze dlatego ze wiedzialem komu go dac , teraz kandydatow jakos za bardzo nie widze :D ( to bez zlosliwosci)

moj ulubiony napis z ekranu ladowania lokacji :

"there will be bugs"
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
http://www.youtube.com/user/herokoczik#p/a/u/0/UQGNHlOMnRk co sadzicie o tym?
nie, to na bank nie działa, tylko syfu napchasz na kompa, i pewnie zaspamujesz sobie pocztę...

Czemu nie działa... gdyby działało tzn że włamali się do systemów GGG, ponieważ key jest generowany i zapisywany na serverze, gdyby tak nie było, każdy prawidłowo długością klucz, by działał (i składnią). Dlaczego by się nie włamali, nie wiem... nie ma systemu bez skazy, ale powiem tak, patrząc na wygląd tego programu nie sądzę aby go składał ktoś obeznany, profesjonalista (być może się mylę) jeśli się nie myle, program robiony netbeans'em. Nie polecam, nawet jeśli masz dobrego antywirusa, to może być tzw spamer poczty (wysyła dane twojej skrzynki różnym nazwijmy to "mrocznym" stroną, a później dostajesz po 40 mail'i na dzień spamu, jak nie więcej)

Athcore... :D powinieneś zostać filozofem :D z tymi włosami w drinku itd... sam bym tego lepiej nie ujął :D jednak to wszystko jest niczym w porównaniu do doznań które otrzymujemy w zamian :D (delektowanie się, jedni delektują się whisky z lodem, czy colą, dla mnie to syf i psucie dobrego trunku, więc dla każdego to pojęcie względne)

do linków dodawaj url w [] na początku i /url w [] na końcu

chodzi mi o taką składnie

[ulr]specjalnie przekrecilem zeby bylo widac.pl[/ulr]
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 22, 2011, 7:50:46 PM
kiedy dostane betakeja :e bezsens z tym losowym rozdawaniem

Report Forum Post

Report Account:

Report Type