Polish Community
Ja sie dziwie dlaczego wszystcy sie tak napalaja. To tylko bkey. Na poczatku roku bedzie open.
No i jeszcze jedno. Panowie b-memberzy nie napinajcie sie tak na "młodych". Gierka fajna wiec chcieli by sie dostac i pograc i sprawdzic co to. Przeciez i tak wiemy, ze invite dajemy albo znajomym albo komus kto sie udziela. Mozna w spokoju odpisac "invite nie ma" ;-) Co do losowego rozdawania kluczy tez jestem za tym ze to bezsens. Powinny byc przyznawane tylko aktywnym na forum. Zhar, Class:Marauder, League:Default Last edited by Zhar on Sep 23, 2011, 3:09:48 AM
| |
Zhar (The Mad :P ), wystarczy ignorować te osoby co sępia o klucz i tyle, ale nie zawsze się to udaje.
"Jest to błędne myślenie. Jeśli taki system byłaby aktywny, to ja bym nie dostał się do alfy/bety, bo nie byłem aktywnym użytkownikiem forum. Przez pół roku nie napisałem, prawie żadnego posta, co nie oznacza, że nie czekałem na grę. Forum jest tylko dodatkiem do konta w grze. Jeśli wybieraliby tylko aktywnych użytkowników z forum, to byłby jeden wielki spam a osoby nie znające angielskiego nigdy by się nie dostały do bety. Wizerunek GGG nie byłby wtedy zbyt dobry. Ten system rozdawania kluczy, który jest obecnie jest całkiem niezły bo możesz zostać wylosowany lub otrzymać klucz od znajomego. Naraz nie nie można dać wszystkim kluczy bo jest serwery by nie wytrzymały a tak to GGG monitoruje wydajność serwerów. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
Aktywność na forum, nie jest zbyt dobrym wyznacznikiem tego, kto powinien dostać się do bety. Bo co może konstruktywnego napisać taki gościu, który chciałby zagrać w daną grę ale nie może? Masa spamu i żebrania o klucz.
Rzeczowa dyskusja może się zacząć dopiero wtedy, kiedy wiemy o czym mówimy, czyli po dostaniu się do bety. | |
Zebrałem kilka odpowiedzi Chrisa z dzisiejszej rozmowy na czacie, taka masówka:
Możemy spodziewać się krain skutych lodem? Możecie... Co z historią i dialogami, gra jest ciekawa ale brakuje wątku fabularnego? Pracuje nad tym konkretna grupa, nie wiem czy w patchu 9.3 zostanie zaaplikowane coś, jednak możecie się spodziewać tego wkrótce Kiedy wyjdzie patch 9.3? W następnym tygodniu? Myślę, że nie najwcześniej za około dwa tygodnie, choć nie chcę podawać konkretnego terminu. Co ze skillami, będą nowe gemy lub skille pasywne? Tak w kolejnym patchu dojdzie parę na 100%. Jakaś szansa na poprawę działania Jeweler's Orb? w patchu pojawią się 3 nowe orby dedykowane socketowaniu. z pomniejszych pracują także nad minionami, aurami potworów, skillami i możliwościami bossów (ktoś się poskarżył o zbyt wielki damage żółtych bossów). duelist Bartosz 37 lvl
|
|
" Sprawdź sobie na przykładzie moim i kilku innych obecnych testerów z tego wątku czy przed dostaniem się do bety pisali masę spamu i żebrania o klucz. Jak zaczęły się friend invite'y, to sprawdź dokładnie kto dostał klucz i za co. Może wtedy nie będziesz pisał takich głupot. " Najprostsza wymówka przed wysileniem się żeby naprawdę zapoznać się z grą i mieć coś do powiedzenia na jej temat zanim Cię wylosują/wybiorą. A potem ludzie w grze myślą że support gemy dodają bonusa do postaci albo nie wiedzą jak zwiększać atrybuty. Może i oficjalne informacje są w pewnych kwestiach mało szczegółowe i mechaniki gry możesz nauczyć się dopiero po przeczytaniu FAQ i dogłębnego FAQ na forum bety, ale nie znaczy to, że nie możesz brać udziału w dyskusji choćby zadając ciekawe pytania albo wyrażając swoje zdanie gdzieś indziej. " Haha, te "dwa tygodnie" słyszę już od wyjścia 0.9.2, czyli... 2 tygodnie temu :P ingame: FeelLuckyPunk standard Last edited by Ugm on Sep 23, 2011, 4:12:44 AM
| |
"No ja chciałem go zapytać o "zimową krainę" bo to co teraz widzimy to trochę lipa. Mamy jakieś piaski i las. Świątynie i jaskinie są niezłe ale Piaski niezbyt do mnie przemawiają. Lodowa kraina mogłaby być niezła sporo śniegu i w ogóle. Coś lak 5 akt w d2. Mam nadzieje że zrobią lodowe jaskinie coś jak lodowy trakt w d2. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
Jak widze na tym odliczaniu konta zarejestrowane we wrzesniu zeszlego roku, albo np w czerwcu tego roku i dodatkowo pod spodem pisze, ze ostatni raz byli wtedy na stronie to takie osoby nie powinny wogole dostawac inva tylko aktywne konta osob ktore co jakis czas wchodza.
| |
" Tylko, ze GGG jako kelner rozdaje te soczki mocno przypadkowo wiec ustawianie sie w kolejce na niewiele sie zdaje ; ) | |
" Dokladnie, od "szalonego" ten nick :D Troche mnie wkurzyl w D1 Co do lodowej krainy to ....... moze byc ciekawie :) Piaski nawet pasuja bo wkoncu gra zaczyna sie od ... plazy :) Druga sprawa to to ze sa troche w za jasnych kolorach. Zhar, Class:Marauder, League:Default Last edited by Zhar on Sep 23, 2011, 6:21:05 AM
| |
" Arrrrgh! Your curiosity will be the death of you!!! "Raczej trochę ich za dużo. Akt 1 jeszcze ujdzie ale w akcie 2 to za dużo tych piasków, kamieni itd. Takie monotonne się to wydaje. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|