Polish Community

"
Gizd wrote:
Mówisz cięzko zdobyć key... Nie uważacie że to trochę obłęd czekać pół roku na beta key ? Jeśli rzeczywiście nie przesadzasz to nie uprzyjemnie sobie okresu do wydania vindictusa ani diablo :) A gra wyglądała na niezłą ...

Widze kolejny "tester" z wielu. Zrozumcie wreszcie ze CB nie jest do grania czy uprzyjemniania sobie czasu. Testuje sie grę i zgłasza jej bugi... Wielka marnacja byłaby dajac tobie ten klucz bo czekasz na vindictusa czy d3.

A do Duszka, 2 kluczy na friend invite sie nie dostaje.
"
trsi wrote:
"
Gizd wrote:
Mówisz cięzko zdobyć key... Nie uważacie że to trochę obłęd czekać pół roku na beta key ? Jeśli rzeczywiście nie przesadzasz to nie uprzyjemnie sobie okresu do wydania vindictusa ani diablo :) A gra wyglądała na niezłą ...

Widze kolejny "tester" z wielu. Zrozumcie wreszcie ze CB nie jest do grania czy uprzyjemniania sobie czasu. Testuje sie grę i zgłasza jej bugi... Wielka marnacja byłaby dajac tobie ten klucz bo czekasz na vindictusa czy d3.

A do Duszka, 2 kluczy na friend invite sie nie dostaje.

A co za problem sobie pograć i zgłosić bugi ? jak dla mnie żaden :) Widzę że ktoś tu traktuje POWAŻNIE rozdawanie keyów ....
Last edited by Gizd on Sep 22, 2011, 11:37:03 AM
"
Gizd wrote:

Widzę że ktoś tu traktuje POWAŻNIE rozdawanie keyów ....

Bo to poważna sprawa. Sa ludzie, którzy czekają na keya ponad rok czasu i wciąż się nie doczekali.
Pozatym Closed Beta z założenia w pierwszej kolejności służy do wyłapywania błędów i pomaga w procesie developingu. Tak więc z punktu widzenia twórców gry, każdy key, który trafi w niewłaściwe ręce jest keyem zmarnowanym.
Last edited by Filemon on Sep 22, 2011, 11:45:08 AM
Czekać na klucz pół roku? No bez przesady. Za pół roku to będzie już Open Beta szalała :)
ingame: FeelLuckyPunk standard
Mówiłem o tych, co czekają od września zeszłego roku. A są tacy na forum, nieszczęśnicy ;).
wszyscy maja klucz! mam i ja! a nie... ja nie mam ;(((((
"
Gizd wrote:

vindictus to przereklamowana kupa chyba ze lubisz konsolowe mlocki ,

a jedyny sluszny diablo wyszedl 14 lat temu ,

smutne takie czekanie na dwa klocki :p
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
cierpliwość to cnota :)

Fajnie, tylko Wpadacie w niepotrzebną rozmowę z osobami "plizzzz key", trollowanie trzeba poprostu olać, nie będą mieli co robić... pójdą dalej... nie zajrzą spowrotem, a wy ich zachęcacie dyskutując z nimi :)... czeka godzine, pisze głupoty, niech czeka... znudzi się, przestanie zaglądać, spokój, jeśli jest zbyt leniwy by przeczytać trochę stron wcześniej i zobaczyć że poprzednicy "plizz key" nie mają beta i zrozumieć że nie tędy droga... jego problem :)

UGM :D NIE ! żadnych kamerek nie będzie :P hehehehehe

A wy drodzy beta, i normalni użytkownicy, nie karmcie internetowych trolli zaczynając z nimi rozmowę, jeśli ktoś swój pierwszy post zaczyna od "fajnie że jestem, dajcie klucz" (streszczając) to trudno żebyśmy się nie połapali że to jakieś dziecko, i mu go dali :)

Pozostaje timer, POWODZENIA ! :D
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Dlatego ja invite dalem Tylasowi. Przynajmniej sie udzielal piszac cos o grze :)

BigStar ja cie dobrze rozumie co to znaczy miec zone anty-game xD

Zhar, Class:Marauder, League:Default
ta wejdzie pożebrze pojdzie i potem na forum juz nie zajzy moze z raz albo 2 nawet pewnie nie wie o co chodzi wie ze jest to h,n,slash i oczekujac na diablo 3 alternatywy sobie szuka, nie powiem ja "tollnolem raz" ale teraz czekam cierpliwie na swoja kolej.

nawet jesli keya nie dostane to i tak w styczniu open beta to wszyscy panowie razem zagramy trzeba po prostu postowac, szkoda tylko ze nie moge z wami wpasc w bardziej merytowyczna rozmowe majac tylko wiedze teoretyczna :P p.s. gra ma spore wymagania? 5-10 fps? myslem ze 512 na karcie i 2 rdzeniowiec wystarczy :P

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info