Polish Community
" Skoro w PoE gra cały świat, to czas nie gra roli. U kogoś jest dzień, u kogoś wieczór, u kogoś noc, u kogoś ranek. I tak o każdej porze, póki serwery są w jednym miejscu na świecie. ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
powiem ci że te "pieprzone" napisy to główny powód nie oczekiwania przeze mnie na diablo III TRAGEDIA, jak można było zrobić coś takiego tej grze, checkpiont? liczenie zabitych? PROSZĘ, to jakby nakleić sobie papierowy spoiler na takie auto jak ford capri, i zamiast zrobić obszary do biegania(co mi się strasznie w d2 podobało) to dali "idź ścieżką" dla głupich... chore, ale nie wracajmy już do d3, przynajmniej nie do dyskusji, jednak ja sobie nie wyobrażam takich zagrywek w grze H'n'S , spodziewałbym się tego w grze platformowej jak "street fighter" czy innej leć zabijaj wszystko najszybciej. Tylko nie chcę już poruszać tematu d 3. Klimat.. nawet się nie wypowiem :)
Ugm, ale jednych jest więcej innych mniej, wejdź sobie dla przykładu o godzinie 5pm (czasu USA), zobaczysz ile wtedy wiary siedzi... ale może i masz racje, ludzie czekaja na path, skoro ma być wipe, to fakt, po co sobie robić syzyfową prace BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 22, 2011, 6:44:36 AM
| |
Nie no, racja że Amerykanów jest więcej, to czysta statystyka. Ale panuje jakieś takie oczekiwanie na wipe, poza tym na wielu ludzi "przyszedł czas" (szkoła, sesja, praca, znudzenie).
Co do wipe'a to dlatego zadałem pytanie. Czy gracie, czy czekacie. A co do "idź ścieżką" vs "otwarta przestrzeń": Wprawdzie tyczy się FPSów, ale chyba jest aktualne dla każdego innego gatunku ;) ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
True, True!
Ok, trochę świeżego info, wipe będzie na zasadzie przeniesienia postaci starych do ligi legacy (jeśli dobrze zrozumiałem) będzie można nimi grać, jednak bez nowości z patcha 0.9.3, powstanie nowa liga throth i default i one będą miały nowości (oczywiście hc również) więc tak jakby... czekam, szkoda mojego czasu, wole porobić sobie coś konstruktywnego, by mieć więcej czasu na gre, gdy będzie updated okolo 14 będę dostępny na ts'ie (wczoraj go ustawiłem w końcu "yay") mogę też pograć, z przyjemnością :) co i tak nie zmienia faktu że nie będę teraz grał tyle co po update :) BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 22, 2011, 7:43:34 AM
| |
Nie, liga Legacy będzie na 0.9.3, ale w związku ze zmianą balansu postacie mogą przestać być grywalne, dlatego zostanie odpalona nowa liga default.
ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
A ja się wczoraj zapisałem i, jak się zdaje, będę czekał, czekał i czekał na klucz. :)
http://pathofexile.com/forum/view-thread/2243
^^^^^Polish Corner^^^^^ | |
tak ugm,ale stara (obecna) liga default, zostanie przekształcona w legacy :) więc i postaci zostaną na niej :)
Kozaack... tak mi przykro... :] a na tsie pustki :/ BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 22, 2011, 8:12:07 AM
| |
W Alfie tak było, że po wyjściu jakiegoś patcha postacie przeniesione zostały od ligi legacy. Można nimi normalnie grać. Niedawno tam zaglądałem,to chyba skille pasywne były zresetowane więc ponownie należało je rozdać.
EDIT Jakie są namiary na tego TSa? http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis on Sep 22, 2011, 8:18:40 AM
| |
spwc.pl
i już BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
Witam wszystkich polaków w PoE a w szczególności czekających na klucz. To sobie teraz trochę razem poczekamy...
|