Polish Community
Szperałem dziś w necie i zlolowałem :D
http://allegro.pl/path-of-exile-closed-beta-klucz-i1835930335.html Ciekaw czy znajdą się jacyś desperaci :P Co sądzicie o takich praktykach? Ja mam trochę mieszane uczucia... |
|
Dość typowe zachowanie. Bardzo wielu ludzi chciałoby wyciągnąć jakiś zysk za coś, co jest darmowe i co sami za darmo dostali.
Takie aukcje już były i pojawiać się będą. To samo widać na polskim forum Path od Exile. Pojawia się topic "Oddam klucz" w środku gość pisze, że więcej informacji można uzyskać na PM, po wysłaniu PM okazuje się jednak, że to co proponuje z "oddaniem" ma niewiele wspólnego. | |
Na ogólnym forum widziałem posta, w którym ktoś chciał zapłacić 60$ za klucz. Nie wiem czy allegro to dobry pomysł, bo u nas gra nie jest aż tak popularna w tej chwili. "Lepszym" rozwiązaniem byłby chyba eBay. Aczkolwiek szkoda, że jakieś czarne owce próbują zarobić na czymś, co otrzymali za darmo.
Witch - YukenWit
Duelist - Yuken Marauder - YukenMar Ranger - YukenRan Templar - YukenTemp | |
jest to kategorycznie zakazane, i w tym momencie osoba łamie zasady na które się godziła tworząc konto, takie praktyki "cwaniactwa" powinny być z miejsca traktowane banem...
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
Problem w tym, że nie ma szans żeby namierzyć jegomościa. Chyba tylko "zakupem kontrolowanym", o ile devsi mają spis jakie klucze poszły na jakie konto.
Witch - YukenWit
Duelist - Yuken Marauder - YukenMar Ranger - YukenRan Templar - YukenTemp | |
oglądam sobie własnie D3 let's play ForceSC2strategy ładnie pozytywnie czubek :D, dostał klucz wczoraj, i już wstawił 9 filmików, 3 części na przejście jedną klasą całej bety, czyli przerobił już barba/demonhuntera/monka... i stwierdził że dziś jeszcze przejdzie resztę, a doda filmyw przeciągu 48 godzin(upload jednak trwa swoje). Więc jeśli ktoś chcę pooglądać sobie, konkretne i sprawne przejście gry, klasowe skile, ruchy itd, polecam ten kanał, dla odmiany da się go słuchać, nie jest to dziecko z głosem w trakcie mutacji które zaczyna filmik od "siema,elo, czołem ziomale, jaki jestem fajny... " i nie zarzuca tekstami "gin szmato...". Polecam zainteresowanym :)
http://www.youtube.com/user/ForceSC2strategy BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
siemanix narodowy!
gra zapowiada sie mrocznie pysznie poz | |
Pytanko:
Po wejściu 0.9.3, będziecie grali w lidze Legacy czy tworzycie nowe postacie? Ja na pewno stworzę nowe, ale chyba już nie Maraudera. Nim będę grał w Legacy, dopóki będą tam grać inni ludzie. W ogóle mało coś ludzi ostatnio gra. Wczoraj mniej niż 200 osób w lidze default. Nie dziwię się, że po 0.9.3 chcą znacznie zwiększyć prędkość timera. Już i tak zwiększyli ilość wydawanych friend invite'ów. ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Ugm, wiesz, to nie tak, zależy jak trafisz u nas w godzinę, tyle jest osób, jak sobie zobaczysz różnicę czasową, i ją uwzględnisz, to normalne że jeśli u nas jest 16 a u kogoś 2ga w nocy, to nie będzie grało dużo ludzi. Zresztą jak będzie tyle lagów, to nie wiem czy jest sens jeszcze zwiększać ilość osób :/
Co do 0.9.3 , ja się będę wtedy martwił tym :) i zdecyduje, ale chyba stworze nową postać, tylko nie wiem co to może być BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 22, 2011, 6:19:52 AM
| |
" fajny kanał :) coś jak talesoflumin :) pooglądałem troszkę i spytam Ciebie skoro też oglądałeś, nie drażnią Cię te napisy? snared, checkpoint, massacre, quest complete... ? ta czcionka i sam pomysł jakiś taki mało mroczny :P duelist Bartosz 37 lvl
|
|