Polish Community

"
athcore wrote:
a ja tylko tyle powiem : jak gracie wlazic na tsa :D , nie gryzie a o niebo wygodniejsze niz klepanie z klawiatury na tym biednym czacie

Athcore jak kupie mikrofon to go zainstaluje!
Mozesz mi podac pelna nazwe tego programu?
Dzieki
UGM, jeśli bardzo chcesz, to jutro mogę (tylko spojrzę który skill później) ci wylvlować skill o powiedzmy 3 quality w górę i wklejać kolejno(będziesz wiedział ile jest różnicy). Wątpię żeby to było nierównomiernie, bo jakoś tak... hm... nie wiem, skoro według twórców różdżka z "force wave" zadaje physical dmg, to kto wie jakie mają inne "patenty".. dziwne :P

TeamSpeak 3 wersja client

:)

(ja też dołączę,ale już nie dziś :P, nie chce mi się już dziś, jakoś się zabrać do tego nie mogę)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 21, 2011, 4:48:40 PM
"
BigStar wrote:
UGM, jeśli bardzo chcesz, to jutro mogę (tylko spojrzę który skill później) ci wylvlować skill o powiedzmy 3 quality w górę i wklejać kolejno(będziesz wiedział ile jest różnicy). Wątpię żeby to było nierównomiernie, bo jakoś tak... hm...

Quality akurat leveluje się bardzo prosto w większości przypadków. Mówię o wymaganiach czy efektach kolejnych poziomów danego gema. Wkleiłbym tu przykłady tych nierównomierności, ale nie mogę ;)
ingame: FeelLuckyPunk standard
"
BigStar wrote:

PS: widział ktoś ten skill?

Unavailable

Świetna sprawa, tylko że na razie mam jeden, ciekaw jestem czy to można za questy dostać? ktoś wie?

Ja mam 2 punishmenty, z czego 1 na sobie. W kazdym razie to dobry skill :)
Unavailable

Reszta to:
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable

Przy czem ten Detonate Dead jest jak dla mnie g.. wart ;-) Ewentualnie nie potrafie go wykorzystac.
I tak naprawde to caly czas eksperymentuje z gemami bo mam jeszcze chyba z 6-7 w skrzyni
Zhar, Class:Marauder, League:Default
Last edited by Zhar on Sep 22, 2011, 3:46:40 AM
Some items in this post are currently unavailable.
Ech czekam od czerwca na ten przeklęty klucz i jakos go nie widać ;/ Nawet to, że jestem Veteranem nic nie pomaga ;D
I want to live... I want to survive... I want a Beta Key ;D...
Last edited by cinek0000 on Sep 22, 2011, 3:45:56 AM
Zhar,
Detonate Dead, to świetny skill :) mam go obecnie na 8 czy tam 9 poziomie i działa świetnie, jeśli np. ubijesz bossa i nad jego ciałem krąży gromadka mobów, lub odwrotnie jak rozbiłeś całe towarzystwo i został Ci tylko boss, wtedy walisz wybuch zwłok kilka razy z rzędu i powinno być po sprawie :)
duelist Bartosz 37 lvl
W sumie bede musial sie blizej przyjrzec temu skillowi bo walczac Marauderem w zwarciu nie mam czasu na to ;-)

Najczesciej wykorzystuje Fireball i Ice Spear. Czasem Punishment bo wtedy jeden cios i mobek pada ;-)
Last edited by Zhar on Sep 22, 2011, 4:00:20 AM
Witam jak oceniacie tą grę ? To jest klon Diablo 2 ?
czy lepsza ?
Dla mnie lepsza ale co człowiek to inne zdanie ;-)

Zreszta to narazie close beta. Wiec trudno ocenic co bedzie w wersji finalnej.
Proszę LukaszR1 nie zadawaj takich pytań, z takimi ocenami wstrzymaj się do wyjścia wersji ostatecznej tej gry, nie można na tę chwilę powiedzieć "lepsza" czy nawet "porównywalna" do diablo 2, bo to obraźliwe dla diablo,gr jest NIESKOŃCZONA i to jest jedyne co można śmiało powiedzieć

co do samej oceny, gra prezentuje się bardzo ładnie, jest to na pewno powrót do korzeni, mroczna atmosfera też robi swoje, piękne mapy, super animacje mobów(pająki wychodzące z czeluści, czy małpki które schodzą z drzew), gra pozytywnie zaskakuje.

Czy to klon diablo? nie oszukujmy się, autorzy chcieli osiągnąć taki cel (któż by nie chciał) i im się to udało
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info