Polish Community
podoba mi się to co napisał BigStar w drugiej części wypowiedzi np. gość ma witch i idzie na pvp z duelistem. Spodziewa się walki łatwej, bo gość go nie dogoni on ucieknie wiedźmą walnie parę skilli i po sprawie, a tu niespodzianka duelist ładuje z łuku do tego wali dwa inne ataki dystansowe i po zabawie :) no risk no fun :)
duelist Bartosz 37 lvl
|
|
Cześć
Na wstępie- pozdrawiam naszą językową społeczność :D Dalej- do pana UGM - fajnie brachu,że chcesz zrobić coś dla szerszej społeczności, ale- jak napisał wcześniej BigStar : ''jest to "syzyfowa praca", i na pomoc GGG nie masz co liczyć, dlatego ja wstrzymałem swoją pracę. Wstrzymam się do OB'' Chociaż troszkę wyrwałem z kontekstu- przepraszam Cię Big-ale Pan ma troszkę racji- jeżeli jesteś w grze- śledź co i jak, ale jak znam życie- a kilka zamkniętych bet już widziałem- skile ,zasięgi skili, czas działania, szybkość używania tychże(nawet nazwy ) potrafią zmienić się w OB. Drastycznie. Dlatego-jeżeli chcesz- graj na maksa ile możesz,podpytuj innych graczy-anglojęzycznych też - a w momencie OB będziesz miał o wiele szerszą wiedzę z którą- mamy wszyscy nadzieję- podzielisz się z szarymi wyjadaczami. Tyle ode mnie, pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na mój własny,cieplutki kluczyk do CB Pozdrawiam Vikary Vikary
| |
można mi mówić na "Ty" ja się wcale nie pogniewam :)
dokładnie son mam taka sytuacje na myśli, albo pojedynek nawet zwiadowca vs maruder, podobna sytuacja... a tu maruder ma dane wiecej troszke w dexa... i z Flicker strike teleport do rengera i fru go cleve... i po zabawie, a walka miała być pewna :) BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
Oby tylko pvp zbyt mocno nie wymuszalo jakis konkretnych buildow pozostawiajac miejsce na eksperymenty.
Czas pokaze w sumie jak to bedzie zbalansowane. | |
Cholera, chcialbym jakos zrobic material na youtube, problem w tym, ze nie mam klucza :S
|
|
zabronione jest publikowanie materiałów z gry, bez zgody GGG, ponieważ to wciąż wersja beta, i nie wszystko, a nawet większość nie działa jak powinna :)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
To normalne, ze podczas closed bety panuje NDA. Bez zgody i wiedzy twórców nie można nic publikować.
Tak więc widzisz, żaden klucz jednak nie jest Ci potrzebny bo nie możesz nic publikować ;P. | |
" Publicznych owszem, ale to byłoby bardziej do użytku testerów. Tego nie bronią (patrz: in-depth FAQ itp.) Rozumiem, że póki co wszystko się zmienia, no ale bez przesady. Nie co dzień, nawet nie co tydzień. I nie wszystko. Poczekam do 0.9.3. W sumie robię to trochę dla siebie, posprawdzam jakie skille mogę brać pod uwagę, na jakim poziomie, ile mi dają i czy warto je levelować. Mając tyle możliwości rozwoju postaci nie można iść w ciemno ;) Planując przedmioty (jakie sockety), musisz wziąć pod uwagę zestaw skillów, jaki chcesz używać. Następnie dodać do tego wybrane support gemy (a czasem bardzo trudno się zdecydować). Następnie wirtualnie połączyć to w grupy, wybrać najlepsze kombinacje i potem szukać ich w przedmiotach (Jeweler's Orb w dużych ilościach). I nie powiecie w tym momencie, że jeśli mielibyście tak planować, wiedza o konkretnych wymaganiach by się Wam nie przydała :) Sam się dziwię, że nikt jeszcze tego nie zrobił. To jak, macie coś do pokazania? ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
na tym poziomie gry niczego nie planuje, bardziej się skupiam na skillach passive, statach z nich, i opcjach, gdyż jak to zapowiedzieli twórcy, gemów będzie dużo, dużo więcej, więc niema co teraz zakładać czego się będzie używać. Na chwile obecną to beta, załóżmy że masz skille spisane, rozplanowane socket, support, po czym... twórcy stwierdzą przy OB "znerfimy ten skill".Mało tego... "dodamy pięć innych, jeden będzie słabszy, a mieć stun, drugi mocny bez opcji, trzeci będzie miał konckback" (przykład tylko), w tym momencie całe planowanie jest na nic.Teraz można tylko na dobrą sprawę, raportować błędy, a dla własnej przyjemności, sprawdzać którą postacią gra się nam najlepiej (a i to nie do końca, bo niema ostatniej postaci zaimplementowanej). Oczywiście każdy zrobi jednak co i jak uważa :)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
" porobilem troche skrinow , za wysokie levele to nie sa , ale krysztaly nie expia sie jak postac :p ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |