Polish Community
I'd like a Polish sausage
seriously?
| |
jak się masz polskich znajomych?
pozdrowienia z Węgier | |
Lengyel, Magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát
| |
Naprawdę, czasem przydałby się tu jakiś moderator.
| |
"Polak Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki (czy jakoś tak to było :D ) "Nie znasz się :) Co do skryptu "wiki" to jutro mogę cos zainstalować, macie jakieś propozycje co do skryptu wikipedii? Myslałem o Mediawiki ale jeszcze się nie zdecydowałem. Mam zamiar postawić to na bazie SQLite (przynajmniej na okres zapoznawczy ze skryptem). http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
help,
panowie też macie dzisiaj takie problemy z graniem? okropne lagi ;/ wspominaliście tutaj o jakimś mixie int/dex to ja powiem więcej narazie mój duelist ma prawie identyczne wartości int/dex/str :) dopiero za jakiś czas zamierzam go rozwinąć mocniej w jedną ze stron :) duelist Bartosz 37 lvl
|
|
Mój build int/dex polegał też na tym, że używałem wyłącznie ekwipunku dostosowanego do owej klasy, czyli miałem 0 armora. No i był problem jak z Witch (zresztą już raz to opisywałem), czyli po wyczerpaniu energy shielda padasz prawie od razu, bo nawet 50% evade cię nie ratuje.
| |
Osiem
nie wiem w takim razie jak Ty to sobie kombinowałeś, ale ja mam 27 lvl i jestem zadowolony :) duelist Bartosz 37 lvl
|
|
niestety na chwilę obecną (mam nadzieje że zmienią to) liczą się tylko armor/shield i pure armor itemy, reszte można o kant dupy obić... na wyższych poziomach jak się nie da w armor, to moby nas "zjadają" nawet jak byś pchał i miał 390 w energy shield, to nie ustoisz, o evasion nie mówie nawet(bo to porażka).
Też dziś miałem lekkie lagi (właściwie to wczoraj) ggg uprzedało że mają servery wystarczające na nie kolosalne ilości graczy... Tylko że to tak jakby gra global... ja sobie nie wyobrażam takich lagów :/ Klasa nr 6 będzie kobietką, obstawiam Rytualistke, coś ala miniony + szponki + jakieś poisen(może dodadzą takowe drzewko) son na 27 lvl się biega wesoło zabijając co popadnie :P później jest już gorzej :P Demonisko (jeśli się nie mylę) najlepsze skille i sety będa zapewne pod daną klasę, oczywiście nie przypisane, lecz jak już pisałem statami... przykład: gram rengerem, jeśli dałem sobie w bow(czyli dex build) to nie będę dawał 149 w inta, żeby biegać w hełmie dla wiza, co automatycznie przypisuje ten helm postaci idącej w int, również gdy się stworzy postać (świeżą) to ma ona już na starcie bonus do danych "umiejętności klasowych". Tak więc nie spodziewam się rengera biegającego pod cold dmg build, gdyż to się nie kalkuluje, bo swojego nie założy, a w wichowych będzie gorszy od witcha... Owszem będą hybrydy, ale to jest świetne w tej grze :) BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
" Poles and Hungarians are friends indeed and they will fight together against the massive hordes of monsters and daemons once Path of Exile is released:) |