Polish Community

Przy okazji informuję, że zaktualizowany beta manifest dostępny już jest w naszym rodzimym języku: http://pathofexilegame.pl/beta-manifest

Wszystkich śledzących losy Path of Exile zapraszam do lektury.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
niestety, UGM, pomimo że popieram takie idee w 100%, to jak to określił Chris,jest to "syzyfowa praca", i na pomoc GGG nie masz co liczyć, dlatego ja wstrzymałem swoją pracę. Wstrzymam się do OB, obiecano mi wtedy wszystkie materiały o jakie nie poproszę, zobaczymy na ile to prawda.Co do kalkulatora, też mam to w planie, na chwilę obecną skilli Passiv (dodawanie passiv do stat).Co do gemów activ i quality, trzeba by mieć gem Q0, Q1, Q2, później proste policzenie ciągu geometrycznego(lub arytmetycznego, bo nie liczyłem, więc nie wiem), podobnie ma się sprawa z ich lvlem, mając L0, L1,L2.

Można się tym pobawić, jednak ja dopiero po OB będę nad tym myślał.

Dokładnie, skończmy temat z PL w nicku.Ja zakończę to pisząc że wole PL w nicku... niż jakiś pajaców XX_@#@GENERAŁ@#@_XX... tyle ode mnie, co do klanów, ciekawe jak to tu rozwiążą, mam nadziej że mają więcej pomysłu niż diablo, gdzie do klanu trzeba było postać robić z przedrostkiem :P . Co do polskich klanów... są "kiepskie" jak się gra z dziećmi... :)

podforum by się przydało, osobiście uważam że lepiej rozdzielić to co jest, niż pisać w jednym temacie 100stron o "dupie maryny", jeśli by było podforum i moderator, to takie tematy nie miały by prawda bytu, a ludzi "plizzz klucz" można by "odstrzeliwać" codziennie, co za problem zaznaczyć 5 tematów i kierunek kosz :)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 19, 2011, 11:00:47 AM
Swoją drogą podczas CB robienie "wikipedii" czy kalkulatorów jest zabronione :)
"
BigStar wrote:

Dokładnie, skończmy temat z PL w nicku.Ja zakończę to pisząc że wole PL w nicku... niż jakiś pajaców XX_@#@GENERAŁ@#@_XX... tyle ode mnie, co do klanów, ciekawe jak to tu rozwiążą, mam nadziej że mają więcej pomysłu niż diablo, gdzie do klanu trzeba było postać robić z przedrostkiem :P . Co do polskich klanów... są "kiepskie" jak się gra z dziećmi... :)

dzieci mozna zrozumiec , fajnych graczy ciezko znalezc , syndrom neo kwitnie, a moze jakies po prostu kompleksy podworkowe , na PL w nicku mam alergie i nie zrozumiem tego, jadac za granice przeciez nikt nie chodzi z tatuazem teraz polska na twarzy i flaga narodowa

"
BigStar wrote:

podforum by się przydało, osobiście uważam że lepiej rozdzielić to co jest, niż pisać w jednym temacie 100stron o "dupie maryny", jeśli by było podforum i moderator, to takie tematy nie miały by prawda bytu, a ludzi "plizzz klucz" można by "odstrzeliwać" codziennie, co za problem zaznaczyć 5 tematów i kierunek kosz :)

e tam do kosza odrazu , nazwac temat trolownia z dworca zoo i tam umieszczac :D

PS

wkleje pare gratow moze sie komus przydadza :)

Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Last edited by athcore on Sep 19, 2011, 12:34:51 PM
Some items in this post are currently unavailable.
Niby sprzedaje, sprzedaje... ale dla Polaka dam za darmo :D. Jezeli ci cos pasuje to napisz tutaj albo na PM albo w grze to odstąpie :)

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/8243
@athcore ja bym chętnie na ten młotek z 22 się zapisał.
Witch - YukenWit
Duelist - Yuken
Marauder - YukenMar
Ranger - YukenRan
Templar - YukenTemp
"
Yuken wrote:
@athcore ja bym chętnie na ten młotek z 22 się zapisał.

spoko , zapomnialem dodac ze def liga , mam nadzieje ze nie rozczarowalem :)

podaj kiedy bedziesz w grze
======================
win7x64 ultimate
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
co sadzicie o systemie umiejetności ktory jest zaimplementowany w PoE. Drzewko umiejetnosci robi wrażenie, brak umiejętności przypisanych do klasy postaći jest swego rodzaju innowacyjnym pomysłem, system gemow jest niezly ale czy to nie jest przyrost formy nad treścią? wydaje mi sie ze ciezko zbalansowac gre majac tak duzo zmiennych czy nie uwazacie ze po pewnym czasie po pemierze bedzie ze 2-3 buildy IMBA a reszta sie nie bedzie liczyla?
Last edited by demonisko on Sep 19, 2011, 4:55:09 PM
zbytnio się przejmujesz, jeśli ludzie będą chcieli, to będą robili buildy swoje, każda klasa ma jednak premie do danej staty,i również nie wiemy jeszcze jak będzie się np liczyło Armor na, dla przykładu maruderze i zwiadowcy. Raczej nie widzę jednak zwiadowcy idącego w "cold dmg", ale biegającego z łukiem i minionami, czemu nie? Również nie wiemy jaka będzie ta 6sta klasa, co też ma znadzenie. Stwierdzić więc mogę że na tym etapie, nie ma się co tym martwić, jeśli ktoś będzie umiał grać, i myśleć, to żaden build mu nie będzie potrzebny, mało tego... rozgromi osobę korzystającą z gotowca, bo będzie dokładnie wiedział na ile stać jego postać, kiedy może (i z kim) pozwolić sobie być ofensywnym, a kiedy raczej wycofać się i być defensywnym, zadając mało, lecz sukcesywnie :)

Zawsze byłem i będę zwolennikiem własnych buildów, nikt nam nie może stwierdzić, czym będzie się nam grało najlepiej...
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
"
demonisko wrote:
co sadzicie o systemie umiejetności ktory jest zaimplementowany w PoE. Drzewko umiejetnosci robi wrażenie, brak umiejętności przypisanych do klasy postaći jest swego rodzaju innowacyjnym pomysłem, system gemow jest niezly ale czy to nie jest przyrost formy nad treścią? wydaje mi sie ze ciezko zbalansowac gre majac tak duzo zmiennych czy nie uwazacie ze po pewnym czasie po pemierze bedzie ze 2-3 buildy IMBA a reszta sie nie bedzie liczyla?

nawet jesli bedzie 100 buildow uberpwnzorow to i tak bede grac swoim , bo to bedzie moja postac , z reszta zawsze tak gram , liczy sie przyjemnosc :)

a drzewko jest super daje mozliwosc stworzenia unikalnej postaci , poza PoE jeszcze tylko 2 gry mialy fajne drzewka - Everquest II i Rift, ale PoE ma zdecydowanie najbardziej rozbudowane
======================
win7x64 ultimate
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info