Polish Community
Jakby każdy miał grać shock nova witch, to mnóstwo błędów byłoby niezauważonych. Do powiedzmy 30 levelu można grać kimkolwiek, ale żeby przejść Merciless trzeba mieć dobrą postać. No a żeby mieć dobrą postać, warto ją sobie zaplanować.
Zresztą im ciekawszy build, bardziej nietypowy, tym więcej rzeczy testujesz. Zauważ, że zupełnie przeciwne jest tworzenie postaci typu cookie-cutter, czyli buildów sprawdzonych, lekkich, łatwych i przyjemnych. Setki takich samych postaci, gra dla przyjemności - przecież niezupełnie o to chodzi ;) ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
panowie odbiegając od tematu, jestem w grze i szukam osoby chętnej do powalczenia na koszmarze (cruel) w party :) jak coś piszcie na czacie w grze:)
duelist Bartosz 37 lvl
|
|
" I to mnie właśnie najbardziej irytuje, bo to owa postać przemawia do mnie najlepiej. Dwukrotnie próbowałem zrobić substytut tej int/dex klasy rangerką, ale raz poległem w prison, drugi raz na początku drugiego aktu - bo granie nią jest przy obecnym systemie liczenia evade/energy shield i braku sensownych skilli jest niezłym hardcorem. Po tym pseudo-wipe, który nastąpi przy kolejnym patchu podejmę trzecią próbę i zobaczę, co da się skombinować po balansie. Last edited by Osiem on Sep 20, 2011, 10:39:23 AM
| |
i tu by sie przydało polskie subforum,zamiast screenów można przecież bezpośrednio na forum wrzucać,można by stworzyć temat "materiały" i tam każdy by umieścił co ma (oczywiście z tego co zauważyłem item się nie zmieni, jeśli używany przedmiot(gem) wrzucimy do stash, następnie ze stash na forum, i później już do użytku, na forum pozostanie, jednak zniknie napis "verificated")
ten pseudo wipe to kolejny powód do nie bawienia się tym... kto wie kiedy będzie next, i jak wielkie będą zmiany... Oczywiście nie chcę być tym, negatywnie nastawionym, nie mogę w sumie nim być, bo gdy tylko rusza OB, to tworzę program który zbierze całość wiedzy z close bety i nowinek z open bety. Ugm jeśli stworzysz takowy kalkulator chętnie go później wykorzystam, i zaimplementuje do swojego programu:) BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 20, 2011, 10:47:53 AM
| |
Można tu wrzucić przedmiot z gemem, gem zostanie na levelu na jakim był w momencie wrzucenia. Ok, nie ma co, po wipie będzie można zacząć od zera ;) Ale jeśli będę widział, że nic się nie zmienia w statystykach, to można uznać dany skill za opisany. Dlatego wiedzę mogę zbierać już teraz, nie?
ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
no tale to powoduje zacieranie sie roźnicy miedzy klasami a jak to powiadaja jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego ;-) a ja wam powiem ze fafjnie jest czuc ze ma sie maga i ma sie umiejetności tylko przypisane klasie mag a nie wylaruje Ci ranger z magiami owszem daje to graczowi wielkie pole do popisu ba odróznia to te gre od innych h,n,slashy ( nie chce byc ignorantem ) ale moim zdaniem powinny być umiejetności najlepsze tylko dla poszczegolnych klas, bo z tych klas robi sie taki bigos ;). zgodze sie z bigstarem ze co do poszczegolnych skilli to nie ma co dyskutowac bo to sie moze zmienic diametralnie przy OB.
| |
Witam
Athcore pisalbym sie na ten mieczyk jednoreczny jezeli zasmieca ci skrzynke! Jesli chodzi o drzewko skilli to mi sie bardzo podoba jest nieograniczona mozliwosc kombinacji wybrania sobie drogi! Mi zajelo to okolo 30-40 min zanim sie zdecydowalem w co bede inwestowal! Grafika zaskoczyla mnie pozytywnie,nie myslalem ze az tak dobrze to wyglada:) To na tyle refleksji... Pozdrowionka | |
Ja się zastanawiam czy by strony nie poszerzyć o skrypt wikipedii. Tylko do tego potrzebni są userzy, którzy by to aktualizowali. Nigdy też nie miałem doświadczenia z takim skryptem więc nie wiem jakby to było. Spis przedmiotów i skilli tak czy siak planuje umieścić na stronie głównej ale to dopiero po oficjalnym wydaniu gry. Jak ktoś jest chętny do rozwijania Wikii to pisać ;D
BTW Co do 6 klasy postaci to chyba będize to kobieta, wyciągnąłem sporo grafik z archiwum PoE i znalazłem 2 portrety kobiet, jednak możliwe że jest to wczesna wersja Rangerki. Sa tam nawet jakieś screeny starszej wersji drzewka skilli. Takie mniej zaawansowane ale nadal pajęczyna. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis on Sep 20, 2011, 1:15:40 PM
| |
" co do wiki - moge pomoc, z czasem roznie stoje weekendy wolne a w tygodniu czasem od nadmiaru wolnego boli mnie tylek albo z braku czasu chodze niewyspany :P a co do kolejnej postaci stawiam na zenska , templar, marauder, duelist jako przeciwwaga chyba bedzie urokliwa zabojczyni (int/dex)+ ranger +witch, ciekawe na ile sprawdzi sie moja teoria o rownowadze plci :p ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
Co do wiki to mogłbym co nieco podrzucic i napisac kilka zwiezłych słów jakbyście próbowali stworzyć takie wiki to poinformujcie mnie :D.
Odbiegajac od tematu : strasznie nie moge sie doczekac sprzedawania itemow... 3 karty rare itemow i nie mam co z nimi robic :/. |