Polish Community

Jakby każdy miał grać shock nova witch, to mnóstwo błędów byłoby niezauważonych. Do powiedzmy 30 levelu można grać kimkolwiek, ale żeby przejść Merciless trzeba mieć dobrą postać. No a żeby mieć dobrą postać, warto ją sobie zaplanować.

Zresztą im ciekawszy build, bardziej nietypowy, tym więcej rzeczy testujesz. Zauważ, że zupełnie przeciwne jest tworzenie postaci typu cookie-cutter, czyli buildów sprawdzonych, lekkich, łatwych i przyjemnych. Setki takich samych postaci, gra dla przyjemności - przecież niezupełnie o to chodzi ;)
ingame: FeelLuckyPunk standard
panowie odbiegając od tematu, jestem w grze i szukam osoby chętnej do powalczenia na koszmarze (cruel) w party :) jak coś piszcie na czacie w grze:)
duelist Bartosz 37 lvl
"
BigStar wrote:
(a i to nie do końca, bo niema ostatniej postaci zaimplementowanej)

I to mnie właśnie najbardziej irytuje, bo to owa postać przemawia do mnie najlepiej. Dwukrotnie próbowałem zrobić substytut tej int/dex klasy rangerką, ale raz poległem w prison, drugi raz na początku drugiego aktu - bo granie nią jest przy obecnym systemie liczenia evade/energy shield i braku sensownych skilli jest niezłym hardcorem.
Po tym pseudo-wipe, który nastąpi przy kolejnym patchu podejmę trzecią próbę i zobaczę, co da się skombinować po balansie.
Last edited by Osiem on Sep 20, 2011, 10:39:23 AM
i tu by sie przydało polskie subforum,zamiast screenów można przecież bezpośrednio na forum wrzucać,można by stworzyć temat "materiały" i tam każdy by umieścił co ma (oczywiście z tego co zauważyłem item się nie zmieni, jeśli używany przedmiot(gem) wrzucimy do stash, następnie ze stash na forum, i później już do użytku, na forum pozostanie, jednak zniknie napis "verificated")

ten pseudo wipe to kolejny powód do nie bawienia się tym... kto wie kiedy będzie next, i jak wielkie będą zmiany...

Oczywiście nie chcę być tym, negatywnie nastawionym, nie mogę w sumie nim być, bo gdy tylko rusza OB, to tworzę program który zbierze całość wiedzy z close bety i nowinek z open bety. Ugm jeśli stworzysz takowy kalkulator chętnie go później wykorzystam, i zaimplementuje do swojego programu:)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 20, 2011, 10:47:53 AM
Można tu wrzucić przedmiot z gemem, gem zostanie na levelu na jakim był w momencie wrzucenia. Ok, nie ma co, po wipie będzie można zacząć od zera ;) Ale jeśli będę widział, że nic się nie zmienia w statystykach, to można uznać dany skill za opisany. Dlatego wiedzę mogę zbierać już teraz, nie?
ingame: FeelLuckyPunk standard
no tale to powoduje zacieranie sie roźnicy miedzy klasami a jak to powiadaja jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego ;-) a ja wam powiem ze fafjnie jest czuc ze ma sie maga i ma sie umiejetności tylko przypisane klasie mag a nie wylaruje Ci ranger z magiami owszem daje to graczowi wielkie pole do popisu ba odróznia to te gre od innych h,n,slashy ( nie chce byc ignorantem ) ale moim zdaniem powinny być umiejetności najlepsze tylko dla poszczegolnych klas, bo z tych klas robi sie taki bigos ;). zgodze sie z bigstarem ze co do poszczegolnych skilli to nie ma co dyskutowac bo to sie moze zmienic diametralnie przy OB.
Witam
Athcore pisalbym sie na ten mieczyk jednoreczny jezeli zasmieca ci skrzynke!

Jesli chodzi o drzewko skilli to mi sie bardzo podoba jest nieograniczona mozliwosc kombinacji wybrania sobie drogi!
Mi zajelo to okolo 30-40 min zanim sie zdecydowalem w co bede inwestowal!
Grafika zaskoczyla mnie pozytywnie,nie myslalem ze az tak dobrze to wyglada:)
To na tyle refleksji...

Pozdrowionka
Ja się zastanawiam czy by strony nie poszerzyć o skrypt wikipedii. Tylko do tego potrzebni są userzy, którzy by to aktualizowali. Nigdy też nie miałem doświadczenia z takim skryptem więc nie wiem jakby to było. Spis przedmiotów i skilli tak czy siak planuje umieścić na stronie głównej ale to dopiero po oficjalnym wydaniu gry. Jak ktoś jest chętny do rozwijania Wikii to pisać ;D

BTW
Co do 6 klasy postaci to chyba będize to kobieta, wyciągnąłem sporo grafik z archiwum PoE i znalazłem 2 portrety kobiet, jednak możliwe że jest to wczesna wersja Rangerki. Sa tam nawet jakieś screeny starszej wersji drzewka skilli. Takie mniej zaawansowane ale nadal pajęczyna.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis on Sep 20, 2011, 1:15:40 PM
"
Noktis wrote:
Ja się zastanawiam czy by strony nie poszerzyć o skrypt wikipedii. Tylko do tego potrzebni są userzy, którzy by to aktualizowali. Nigdy też nie miałem doświadczenia z takim skryptem więc nie wiem jakby to było. Spis przedmiotów i skilli tak czy siak planuje umieścić na stronie głównej ale to dopiero po oficjalnym wydaniu gry. Jak ktoś jest chętny do rozwijania Wikii to pisać ;D

BTW
Co do 6 klasy postaci to chyba będize to kobieta, wyciągnąłem sporo grafik z archiwum PoE i znalazłem 2 portrety kobiet, jednak możliwe że jest to wczesna wersja Rangerki. Sa tam nawet jakieś screeny starszej wersji drzewka skilli. Takie mniej zaawansowane ale nadal pajęczyna.

co do wiki - moge pomoc, z czasem roznie stoje weekendy wolne a w tygodniu czasem od nadmiaru wolnego boli mnie tylek albo z braku czasu chodze niewyspany :P

a co do kolejnej postaci stawiam na zenska , templar, marauder, duelist jako przeciwwaga chyba bedzie urokliwa zabojczyni (int/dex)+ ranger +witch,

ciekawe na ile sprawdzi sie moja teoria o rownowadze plci :p
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Co do wiki to mogłbym co nieco podrzucic i napisac kilka zwiezłych słów jakbyście próbowali stworzyć takie wiki to poinformujcie mnie :D.

Odbiegajac od tematu : strasznie nie moge sie doczekac sprzedawania itemow... 3 karty rare itemow i nie mam co z nimi robic :/.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info