"
hm chyba tylko na invite :) swoją drogą wyjaśni ktoś jak można zaprosić kogoś do bety?:) bo chętnie rozszerzę grono Polaków w POE, ale nie mam pojęcia jak to ogarnąć :)
Jesli masz(bądź ktokolwiek) wolny klucz z chęcią rozszerze grono Polaków:)
|
Posted byKrasnalon Sep 16, 2011, 2:07:52 PM
|
Ja chce wreszcie klucz dostać! :S
|
Posted byddelpercioon Sep 16, 2011, 2:15:12 PM
|
"
Ja chce wreszcie klucz dostać! :S
to uzbroj sie w cierpliwosc!
kazdy dostanie na OB:)
|
Posted bytylason Sep 16, 2011, 2:19:13 PM
|
"
Bierze się pod uwagę tylko gem z wyższym levelem, co nie znaczy że wsadzanie 2 skill gemów jest tylko stratą miejsca. Dlaczego? Find out ;)
Źle przeczytałem więc edit :P koledze chodziło o to, że:
Jeśli chcesz maxować fireballa (podany przykład), to ładujesz 1 gem fireballa w powiedzmy armor z kilkoma supportami (np. cold damage, chaos damage) a gdy się skończą miejsca na supporty, to drugi fireball (nawet na poziomie 1) w powiedzmy hełm i do tego kolejne supporty (np. increased AoE, item rarity).
Co osiągamy? 1 mega skill z wieloma supportami na poziomie Twojego najwyższego gemu.
A białych gemów innych nie ma ;)
Pozdrawiam.
Last edited by Pretor3 on Sep 16, 2011, 2:59:31 PM
|
Posted byPretor3on Sep 16, 2011, 2:55:00 PM
|
"
"
Bierze się pod uwagę tylko gem z wyższym levelem, co nie znaczy że wsadzanie 2 skill gemów jest tylko stratą miejsca. Dlaczego? Find out ;)
Źle przeczytałem więc edit :P koledze chodziło o to, że:
Jeśli chcesz maxować fireballa (podany przykład), to ładujesz 1 gem fireballa w powiedzmy armor z kilkoma supportami (np. cold damage, chaos damage) a gdy się skończą miejsca na supporty, to drugi fireball (nawet na poziomie 1) w powiedzmy hełm i do tego kolejne supporty (np. increased AoE, item rarity).
Co osiągamy? 1 mega skill z wieloma supportami na poziomie Twojego najwyższego gemu.
A białych gemów innych nie ma ;)
Pozdrawiam.
Extra sie to prezentuje:)
Czy ze skillem cleave tez tak mozna zrobic?
Pozdro
|
Posted bytylason Sep 16, 2011, 4:03:07 PM
|
Ja tam połączyłem Split Arrow z Fireball i jakoś Fireball nie wypuszcza kilku pocisków.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis on Sep 16, 2011, 4:51:32 PM
|
Posted byNoktison Sep 16, 2011, 4:15:40 PMAlpha Member
|
"
Ja tam połączyłem Split Arrow z Fireball i jakoś Fireball nie wypuszcza kilku pocisków.
Noktis, proszę Cię...
Od kiedy Split Arrow jest supportem?
ingame: FeelLuckyPunk standard
|
Posted byUgmon Sep 16, 2011, 7:14:30 PM
|
jeśli ktoś miły nie ma co zrobić z zaproszeniem to chętnie je przyjmę...
|
Posted bypaw69plon Sep 16, 2011, 8:38:13 PM
|
"
"
Noktis, proszę Cię...
Od kiedy Split Arrow jest supportem?
:D
Noktis spróbuj z: "Multiple Projectiles" - zielony gem.
|
Posted byPretor3on Sep 17, 2011, 2:23:13 AM
|
Ja mam taka pytanie, czy ktos moze mi wyslac na PW ip i port TS? bo bym pogadał z kims bo tak nuda samemu grac. :P
|
Posted byMoroFSKYon Sep 17, 2011, 4:24:41 AM
|