Polish Community
gargus
na Twoje pytanie odpowiedział Chris, przekazałem mu na czacie podczas gry :) "Jesteśmy zadowoleni z obecnych rodzajów itemów, dzięki za sugestię nad zwiększeniem kolorów (rodzajów) itemów pomyślimy nad tym" duelist Bartosz 37 lvl
|
|
W sumie 3 kolory wystarcza. No chyba, ze wprowadza jakis eq "legendarny", bardzo zadko wypadajace. Tylko ..... po co ? ;)
Zhar, Class:Marauder, League:Default Last edited by Zhar on Sep 16, 2011, 6:30:13 AM
| |
Mam sekundę, przerwa w pracy więc piszę.
Gra wciągnęła mnie na maksa - każdą wolną chwilę spędzam w niej, nie śpię przez nią po nocach, dramat, panie i panowie, dramat, ale bardzo przyjemny dramat. (; Na tą chwilę gra jest już w bardzo dobrym stanie - problemy z pamiecią w zasadzie zniknęły po ostatnim patchu, jeśli chodzi o inne problemy - wypatrzyłem 2-3 drobiazgi do zgłoszenia, ale w zasadzie tak drobne, że nawet bez ich poprawy nie wpływa to na grę. Sprzęt na razie mam beznadziejny, niebieskie przeplanate z źółcią, ale i tak nie narzekam, gra się bardzo, bardzo przyjemnie - jak dla mnie to pewny hit przyszłego sezonu. Jedyne czego się obawiam, to by chłopakom z GGG nie zabrakło "paliwa" - czyli nieśmiertelnej kasy, na skończenie projektu, no i, co równie ważne, jego późniejsze utrzymanie (serwery etc). Z mojej strony podjąłem już decyzję, że niezależnie od tego jakie głupoty będą sprzedawać - będę od czasu do czasu coś kupował - należy im się zdecydowanie. (: BTW - dużo białych gemów znaleźliście? Muszę poszukać po forach, ale mocno się zdziwiłem gdy znalazłem takowy z portalem (poniżej przykład). Unavailable ____________________________________
Kastylia - Ranger (default) - 31 lvl Kropek - Duelist (default) - 7 lvl Tadeusz - Templar (default) - 4 lvl Kropek - Duelist (default) - 4 lvl Some items in this post are currently unavailable.
| |
" Takiej zabawki z portalem to ja jeszcze nie widzialem :o A tak przy okazji jakie zelastwo polecacie dla Witch (poza Wine Wand'em) bo zaczelem wczoraj grac "magicznie" ;-) Zhar, Class:Marauder, League:Default Last edited by Zhar on Sep 16, 2011, 6:46:54 AM
| |
ja takowy gem posiadam:)
Zhar polecam gemy Ice Nova, Detonate Dead, Vulnerability, Temporial Chains. Oczywiście przydadzą Ci się zombie :) się pochwalę, że znalazłem item dodający +1 do levelu gemów z minionami :) i tak oto mogę sobie 3 zombie ożywić a każdy z nich posiada niespełna 500 życia :) duelist Bartosz 37 lvl
|
|
"Są jeszcze pomarańczowe, a przynajmniej były. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
jesli chodzi o itemki to powinni wprowadzic sety-klasowe!
zawsze to jakies urozmaicenie w poszukiwaniu wymarzonego ekwipunku! Last edited by tylas on Sep 16, 2011, 10:17:00 AM
| |
" Na pewno coś dodadzą to dopiero wczesna closed beta. Tak btw gdzieś można zdobyć jeszcze zaproszenie?Czy tylko losowanie i jako friend? Last edited by lexmark234 on Sep 16, 2011, 11:29:34 AM
|
|
hm chyba tylko na invite :) swoją drogą wyjaśni ktoś jak można zaprosić kogoś do bety?:) bo chętnie rozszerzę grono Polaków w POE, ale nie mam pojęcia jak to ogarnąć :)
duelist Bartosz 37 lvl
|
|
" jak nie masz klucza zeby komus dac to nie zaprosisz, a mechanika taka sama jak z twoim kluczem. ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |