Polish Community

Żadne "Noktis, proszę Cię..." :) Przecież ja rzadko gram w poe (wczoraj wbiłem dopiero 18lvl) Skąd mam wiedzieć który gem jest wspomagający, skoro na żadnym z posiadanych przeze mnie gemów nic takiego nie pisze. Czy przy wspomagających gemach jest taki napis jak pod "Multiple Projectiles" ?

Chodzi mi o napis "Place into an item socet connected..." Bo na tych gemach co ja posiadam nie ma takiego opisu.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Dokładnie tak, chodzi o taki napis :) plus większość supportów ma delikatnie ciemniejszy kolor gema od podstawowego :) czyli dla czerwonego support jest bordowy dla niebieskiego granatowy itd.
duelist Bartosz 37 lvl
Właśnie wczoraj zauważyłem że gemy niebieskie zmieniły się na błękitne.

BTW
Co myślicie o tym żeby napisać listę rzeczy, które chwielibyśmy aby zmieniono lub wprowadzono do gry i wysłać to do Chrisa?
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
No mi się na przykład nie podoba mapa - powinni zrobić tak jak w Diablo - mniejszą wersję. Fajnie by było gdyby wprowadzili autoattack na najbliższego moba - czasem ciężko je kliknąć i biegam dookoła stworka, a bywa też że ściana zasłania. Dobrym rozwiązaniem z WoW jest porównanie ekwipunku po najechaniu na coś w plecaku. Na razie skończyłem I akt dwoma klasami więc na temat skilli nie będę się wypowiadał za bardzo, ale póki co Sweep rządzi.
Witch - YukenWit
Duelist - Yuken
Marauder - YukenMar
Ranger - YukenRan
Templar - YukenTemp
"
Noktis wrote:
BTW
Co myślicie o tym żeby napisać listę rzeczy, które chwielibyśmy aby zmieniono lub wprowadzono do gry i wysłać to do Chrisa?

dobry pomysł

"
Yuken wrote:
No mi się na przykład nie podoba mapa

mi tez nie zabardzo mapa pasi
Zhar, Class:Marauder, League:Default
Last edited by Zhar on Sep 17, 2011, 8:12:02 AM
"
Noktis wrote:

To zaśmiecanie mu skrzynki. Przecież od tego jest forum Bety.

A co do mojego "Proszę Cię", to chodzi mi o to, że prowadzisz pierwszą polską stronę poświęconą PoE, jesteś alfa-testerem, a jednak wiedzę masz... rozczarowującą ;) Nie musisz wcale dużo grać, wystarczy dużo czytać, być na bieżąco ze zmianami, śledzić balans itd. Zabrałeś się za coś, więc nie dziw się, że są teraz wobec Ciebie oczekiwania ;)
ingame: FeelLuckyPunk standard
Gdzie jest moj klucz?!
"
Ugm wrote:
Zabrałeś się za coś, więc nie dziw się, że są teraz wobec Ciebie oczekiwania ;)
Nie zapominaj że od alfy, to ja w to prawie w ogóle nie grałem. Mam niby w miare dobry komputer ale jednak PoE ma wyższe wymagania niż zapowiadali bo na najniższej rozdzielczości gra mi zarywa. To, że założyłem stronę nie oznacza, że mam super wiedzą o tej grze. Angielskiego nie znam za dobrze więc muszę ze słownikiem dłubać newsy. Liczyłem na to, że do redakcji dołączy paru użytkowników ale nie ma zbyt wielu chętnych. Nawet nie wiem jak długo pociągnie strona. No ale przynajmniej załatwiłem 5 kluczy dla graczy :)
Last edited by Noktis on Sep 17, 2011, 9:03:22 AM
Noktis, ja Cię chciałem zmotywować ;)

Strona już istnieje, to teraz tylko trzeba zadbać o odpowiedni poziom. Użytkownicy się nie znajdą, jeśli nic się na niej nie będzie działo.

A co do języka, to gry to przecież bardzo dobry pretekst, żeby się podszkolić :)
ingame: FeelLuckyPunk standard
Noktis nie martw sie,najwazniejsze ze cos robisz:)
Bo niektorzy to nic nie robia!

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info