Polish Community

Wiem, że to żałosne, ale czy ktoś nie ma klucza na zbyciu?
Będę dozgonnie wdzięczny.

"
Zhar wrote:
Raise Zombie na 4lvl
Mozna przywolac 2 zombiaki, kazdy ma po 244 Laifa.

Niestety zombiaki sa baaaardzo powolne ;)

to już mam :), ale przy obecnej taktyce wspomniany wcześniej duch będzie świetnym uzupełnieniem chodzi głównie o to, żeby pomocnicy zbierali damage kierowany w moją stronę bo na razie nie planuję inwestowania w punkty życia :)
duelist Bartosz 37 lvl
"
SonOfGod87 wrote:

ps: Church Dungeon i Chamber of Sins są po tej samej stronie co Crossroads i Broken Bridge a The Weavers Chambers gdzie? po drugiej? trochę zamotali przez dwa wyjścia z miasta i te portale mam obecnie nieaktywne i nie wiem co przegapiłem :), lub też może lokacje te są narazie niedostępne?

Wejście jest w Dark Forest - szukaj groty na krawędzi sektora (mapy).
Mam pytanie. Co bedzie jezeli na postaci bede mial 2 gemy Fireball ? Damage bedzie x2 czy x1
Zhar, Class:Marauder, League:Default
"
dibrejker wrote:
Nie zgodzie się. Po prostu gry Blizzarda bazują na sprawdzonych schematach a poza tym są bardzo dobre jakościowo.
Nie da się ukryć, że D3 poszło lekko w żywsze kolory i nieco komiksowe klimaty w stosunku do poprzednich wersji.
Gusta są różne. Mi to osobiście nie przeszkadza bo jak wiadomo najważniejszy i tak będzie gameplay.

Mam wielką nadzieję, że w PoE nie pojawia się item shopy i inne dziwne rzeczy dające realną przewagę graczom, którzy pakują w postać pieniążki.
Póki co zarzekają się, że tak nie będzie ale tak jak mój poprzednik napisał, pożyjemy zobaczymy.

Przy okazji. Nie widzę nic złego w dyskusji o D3 i PoE szczególnie, że obydwie gry wyjdą pewnie w zbliżonym czasie.
Ale z czym ty się nie zgodzisz? Ja nie napisałem, że Blizz robi złe gry. Napisałem tylko, że to nie blizzard wymyślił Diablo a osoby odpowiedzialne za Diablo założyły własne studia przykładowo Runic Games i gra Torchlight. TL przypominał nieco D1 a TL2 ma przypominać D2 (pod względem świata).
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
"
blekus wrote:
Wiem, że to żałosne, ale czy ktoś nie ma klucza na zbyciu?
Będę dozgonnie wdzięczny.

Ciezko keya od kogos teraz dostac:/ niestety ale chyba musisz poczekac...tak jak i ja;(
http://pathofexile.com/forum/view-thread/2243
^^^^^Polish Corner^^^^^
"
Zhar wrote:
Mam pytanie. Co bedzie jezeli na postaci bede mial 2 gemy Fireball ? Damage bedzie x2 czy x1

Forum Index - Beta General Discussion - The mechanics thread - beta edition (in depth FAQ)

Przejdź do sekcji "Sockets". Tam masz wszystko wyjaśnione. A jeśli jeszcze nie przeczytałeś tego FAQ, to naprawdę polecam.

Bierze się pod uwagę tylko gem z wyższym levelem, co nie znaczy że wsadzanie 2 skill gemów jest tylko stratą miejsca. Dlaczego? Find out ;)
ingame: FeelLuckyPunk standard
panowie ktoś mnie wprowadził w błąd podając lokalizację Church Dungeon oraz Chamber of Sins, więc mała poprawka
Church Dungeon znajdziemy wchodząc do Fellshrine Ruins na zachodniej stronie (po prawej) lokacji Crossroads
Chamber of Sins znajdziecie natomiast w lewym górnym rogu lokacji Crossroads na górzystym terenie.
duelist Bartosz 37 lvl
Ugm dzieki za podpowiedz :)
Zhar, Class:Marauder, League:Default
ja tez mam pytanie, czy istnieją tylko 3 rodzaje itemów (białe, niebieskie i żółte)? czy są unikaty itp? nigdy nie widziałem nic lepszego poza żółtym

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info