Polish Community
Ugm ty to nagraj, to co miałeś nagrać :) Co do stronki to nie wydaje mi się by prezentowała niski poziom, bo mozna by pomyśleć że "podprogowo" nasuwasz jakąś sugestię :-).
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
Nie, nie, nic takiego nie twierdzę. Tylko jeśli będziesz opierał się na tłumaczonych tekstach z oficjalnej, nie będzie na niej nic, co może przyciągnąć ludzi. A jakby były analizy, podsumowania, jakieś opinie, artykuły, wikipedia, generalnie TREŚĆ, wtedy szybko uzbierasz całą gromadę aktywnych użytkowników.
Filmy nagram jak zagram, mam czas pisać, nie mam czasu wejść do gry niestety. ingame: FeelLuckyPunk standard Last edited by Ugm on Sep 17, 2011, 11:49:02 AM
| |
Dlatego nie wiem jak to będzie w przyszłości.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
co do pomyslow, cokolwiek sie napisze na forum beta 'suggestions' dowolnego tematu jest ich kilka, tresc jest czytana :), a jak cos sensownego to jest wprowadzane do gry , za to lubie ekipe GGG :)
======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
wiem ze nazwiecie to znowu zebraniem ale wydaje mi sie ze czekam juz wystarcajaco dlugo :) a wiec jesli ktos ma na zbyciu kluczyk i oddal by go w moje rece bylbym bardzo wdzieczny:)
| |
" Wybacz ale często mi się zdarza stać poprostu afk w mieście i zajmować się czymś innym, ostatnio nie miałem czasu wejść do grę, ale mam nadzieje że będzie jeszcze okazja żebyś mi coś rzucił : ) " Niektórzy czekają/czekali ponad pół roku, a ty czekasz zaledwie miesiąc, więcej zaangażowania a może coś osiągniesz. _____________________ Jak dla mnie jedyny sensowny pomysł który przychodzi mi do głowy i mógłby być naprawdę przydatny, to podkreślenie lub coś w ten deseń kontur człowieka/moba etc. jak znika za ścianą, bo nie raz mi się zdarza celować na ślepo w moba żeby go zabić.. Last edited by gajak on Sep 17, 2011, 5:40:14 PM
| |
Witam
Czy,ktorys z beta testerow znalazl jakies ciekawe nowosci podczas grania? Nowe skille badz wpadl na nowe kombinacje z gemami? Jestem ciekaw jak to wyglada w praktyce! Wnioski,ktore przychodza mi do glowy po obejrzeniu gameplay'ow z gry to: -GGG mogloby wrzucic na mapki wiecej mini bossow i czempionow/czyt. niebieskich/ prawdopodobnie ilosc bossow zwiekszy sie jak zostana wprowadzone wszystkie questy w poszczegolnych aktach! -z niektorych lokacji przejscia do nastepnych lokacji poziom trudnosci zwieksza sie zbyt drastycznie -mapa moglaby byc jak w D3 beta Nie wiem czy cos pominelem ale to na razie wszystko:) Pozdrowionka Last edited by tylas on Sep 18, 2011, 4:58:23 AM
| |
Tylas dostaje invite ode mnie :)
Zhar, Class:Marauder, League:Default Last edited by Zhar on Sep 18, 2011, 5:08:05 AM
| |
" No stary ale mi niespodzianke zrobiles:) Czuje sie jakbym urodziny mial:) A myslalem ze bede do OB musial czekac! Dzieki Pozdro | |
OK panowie konkurs dla sprytnych ! pierwszy, który wymieni listę dziesięciu gier diablopodobnych, klonów diablo, diabloidów zwał jak zwał otrzyma invite do bety :)
duelist Bartosz 37 lvl
|
|